16

66048

преди 10 години

САЩ И НАТО не спазиха нищо от договорите, да не се разширяват на изток и за съкращаване на ядреното оръжие.Не спазиха и договора, да не разполагат противоракетни системи в близост до Руските граници. Но за тях, явно това е демократично и нормално.

15

lul

преди 10 години

упс .. това беше за коментар 1 на Василев

14

lul

преди 10 години

боли *** мене как ще ги уплашиш руснаците - ама с Patriot дето израелците не можеха да свалят старите ракети Скъд или пък с това прехвалено корито Стелт дето сърбите го засякоха с обикновен радар и го свалиха с обикновенна ракета земя-въздух може да се правиш на бабаит само пред хамериканците докато дъвчат пуканки пред телевизора

13

Анонимен

преди 10 години

Интересно защо САЩ водят преговори за Украйна. Защо примерно Перу не води преговори за Украйна

12

Генерал Врангел

преди 10 години

Няма такава държава Украйна! Има Южна Русия!Няма украински език! Има малороссийский език!

11

maketo

преди 10 години

обаче западняците имат един таен коз на преговорите при тва нещо кат 4 аса при покера......... ако се сетят да черпят руската делегация с малце водчичка после моабета тръгва

10

колко законно ?

преди 10 години

А колко законно беше, когато натовските главорези бомбардираха суверенната държава Югославия? Когато сринаха със земята черкви, детски градини и болници? Когато избиха над 10 000 невинни граждани?

9

хипнотизирани зайци

преди 10 години

В т.н. ЕС и в братска Америка цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Не можаха да предотвратят присъединяването на Крим към Русия и нямат никаква идея, какво да правят след това присъединяване. Очевидно в бъдеще правилата на световната външна политика ще се определят от Путин. Западняците и американците са деградирани от Путин в ролята на статисти, които само гледат като хипнотизирани зайци и не могат да реагират по никакъв начин.

8

G.P.

преди 10 години

василев ,хапчетата се пият всеки ден -сутрин,обед,вечер не трябва да ги пропускаш

7

никакво понятие

преди 10 години

Т.н. "разузнаване на САЩ" си нямаше понятие, ама никакво понятие, че Крим ще се присъедини към Руската Федерация. И сега, изведнъж, започват да врачуват, че Русия може и да нахлуе в Украйна? Явно са закъсали за пари и имитират, че работят!

6

Панцир

преди 10 години

Къв стелт бе приятелю, помниш ли какво стана със най-невидимия за времето си Ф-117 над Сърбия? Свали го леко модифициран ЗРК С-125 Нева/Печора от края на 60-те години. Да не говорим, че новите модификации на С-300 и С-400 ловят всичко що лети над 5 метра височина, няма значение дали е стелт самолет или ядрена ракета. Ако бяха толкова невидими, защо не се пробват над територията на Русия, или на някоя друга страна с руски зенитно-ракетни комплекси?

5

дядомраз

преди 10 години

Русия да си прибере изтока и юга.Няма друго решение след като НАТО се нацелва в Украйна. НАТО пълзят към Русия като ***,а не обратното.

4

Аляска!

преди 10 години

По случай, че Путин върне Крим, Обамата му е обещал да му подари бившата руска собственост Аляска!

3

пред тесен кръг

преди 10 години

Току що световните агенции съобщиха, че Обамата е предложил, Путин да стане президент на САЩ и на Русия. Путин е много по-добър от мен, признал Обамата пред тесен кръг от журналисти.

2

Алов

преди 10 години

Че каква зделка? Обама какво може да предложи освен черния си дирник?

1

спонсор

преди 10 години

Да живее СС, пардон, ЕС - основен спонсор на фашистите в Украйна!