29

Анонимен

преди 10 години

Жителите на Крим, не ги интересува подобна новина! Те ще си получават двойните заплати и ще вдигат наздравици за здравето на Путин!

28

Иван

преди 10 години

ЕС до една-две години няма да има. Този заем нали знаете, че идва и от нас.... Руснаците не са толкова луди, ще си вземат само някои части от Украйна, и ще ги оставят да се оправят сами и ние(ЕС) да ги оправяме, Щатите ще съскат, съскат, но нищо няма да направят...

27

Бойко Борисов

преди 10 години

Трябва да е ясно че не се ли върна сега на власт Народа ще умре в заеми които предишните вземат.При мен има финансова Дисциплина като аз заеми невземам както неискам Европа да ни отпуска помощи което е показател че сме най-добрите.Гърция-Испания-Португалия взеха заеми от ЕС(които немислят да връщат)и са много зле с заплати по 1500 евро!Мисля Украйна като стратегическа страна като Гърция също няма да връщат нищо дори заплатите им ще са 3 пъти по големи от Българските.БГ стягайте душички за да еОК

На уважаемите русофили да напомня един факт. През периода 1995/1997 имахме про руско червено правителство на Жан Виденов. Бяхме като дупе и *** с руснаците. Олигарси взимаха огромни кредити от банките и не ги връщаха, ограбвайки парите на ВАШИТЕ майки и бащи. Правителството сътвори хиперинфлация и държавата фалира. Тогава дойде МВФ, затегна ситуацията и днес поне покрив над главата имаме. Ако разчитахме на "братска Русия" да ни оправи, като Афганистан щяхме да сме станали.

25

Анонимен

преди 10 години

Естественно ако после Украйна не може да ги върне на МВФ парите - ще бъдат виновни Украйна и Русия, а не Запада - ООН, САЩ, МВФ, НАТО, ЕС.Но Украйна в момента е под властта на незаконно правителство и без президент - управление, което май се харесва на западняците.Да не говорим, че и нас ще ни удари и то не леко.

24

Анонимен

преди 10 години

Майдановец уловил заек с примка. Казва на жена си:Изпържи го.Как да го изпържа, като нямаме масло?Свари го.Как да го сваря, като нямаме газ?Осоли го.Как да го осоля, като нямаме сол?Майдановецът ядосан хвърлил заека. Заекът, като се отдалечил, закрещял:Слава на независима Украйна!

23

Анонимен

преди 10 години

Украйна официално е екзекутирана и започва спускането надолу по спиралата.

22

Анонимен

преди 10 години

Международна помощ от 27 милиарда долара!!ХАХААХАХАХАХАХАХАХАААААААААА!!Ей,миличките те,добри,святи американски финансови самаряни!!ПОМОЩ?!?!?!Помощ ще е ако тези пари няма народът на Украйна да ги ВРЪЩА,но е обикновен банков заем с гаранции ,лихва и УСЛОВИЯ за отпускането му!!Сложено е началото на края,дадоха ви в началото 5,ЕС 11,сега МВФ-27 МИЛИАРДА,другата година ще са 50,след десет години 75-100!Теглете заеми и да не ви пука,има народ балъци съгласни да си плащат на всяка цена ДЕМОКРАЦИЯТА!

21

Анонимен

преди 10 години

Ей сега ще видят къде цъфти лимонтузото !

20

Анонимен

преди 10 години

И как според вас Украйна ще може да си върне този дълг? Просто няма начин. Но този дълг ще бъде опростен. Ако позволите на Обама да си сложи щита и базите. Каквато всъщност беше и цялата идея.

19

Анонимен

преди 10 години

Зарбващите заеми, вече помощ им викали! Де да можеше да спрат на България да помагат...

18

Анонимен

преди 10 години

Ами на спечелилите честито! На първо място руснаците, които ще вземат едни 16 млрд.$!

17

Анонимен

преди 10 години

dobre doshli v ada gospoda ykrainci i gospoji.

16

1

преди 10 години

Льихвитье язе че ги платим - нЕма проблема!

15

jjj

преди 10 години

Сега на всеки украинец по-една *** и в Донбас,че трябва доста "***" да изкопаят докато ги върнат!!

14

Анонимен

преди 10 години

Да ви е честита набутвацията...Американската помощ е като еб***н на сухо...Конгратюлейшънс!!!!!!

13

дядо

преди 10 години

По повод твърденията на американското разузнаване,че Кремъл се готви да нахлуе в Украйна,мисля че Путин не е толкова глупав и ще им остави роби да връщат 140 милиарда +новите 27 милиарда ;)

12

ха

преди 10 години

Добре дошли в "демократичната" общност. Сега ще им вземат и долните ***.

11

Румбо

преди 10 години

Ха да ви е честита "демокрация" по американски!Трупайте борчове,докато ви оглозгат нацяло.Е,новите демократчета ще станат милионери,че и милиардери с тези пари,но това е цената.

10

информациооно затъмн

преди 10 години

ало журналята защо не напишете каква е цената която украинеца ще плати за този заем???? а именно поскъпване на цената на природния газ за домакинствата с до 50%, за да отговори на условията за заем от МВФ,а за индустрията скокът ще бъде с 40 процента ????