37

Анонимен

преди 10 години

Този ***, не само че разсипа икономиката, а сега иска да ни унищожи и природата! Затвор за такива ***!

36

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ КАК ЗАВЪРШВА СТАТИЯТА КЪМ КОЯТО ВИ ПРЕПРАТИХ: <<РАЗБИРА СЕ ПРИРОДНИЯТ ГАЗ ИМА АЛТЕРНАТИВА.ТОВА СА ОГРОМНИТЕ ЗАПАСИ ОТ МЕТАН, СЪДЪРЖАЩИ СЕ В КРИСТАЛОХИДРАТНИТЕ ЗАЛЕЖИ.ТЯХ ГИ ИМА В РУСИЯ /ИМА СИ ХАС ДА ГИ НЯМА ТАМ/ ИМА ГИ И В МНОГО ДРУГИ ДЪРЖАВИ. И ОНЗИ КОЙТО ОТКРИЕ НАЧИН ЗА ТЯХНАТА ЕКСПЛОАТАЦИЯ ЩЕ ПОЛУЧИ ПОНЕ.............10 НОБЕЛОВИ НАГРАДИ>>. ВМЕСТО НЯКОИ ТУКА ДА ОБВИНЯВАТ РУСИЯ ВЪВ ВСИЧКИ СМЪРТНИ ГРЕХОВЕ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ СМЕЛО! ТОКУ ВИЖ ИМЕТО ИМ ВЛЕЗНАЛО ВЪВ ИСТОРИЯТА!!!!

35

Анонимен

преди 10 години

Газовите доставки на плевнелиевци и бойкоборисовци няма да ги спрат, само на прекариата. А от тях кой се интересува?

34

Стaмболов

преди 10 години

до 50 Еднa лaнгa си зaври отзaд, много те ядaт хемороидите и не си нa себе си. Комунист е бaщaти, a aз сaмо тъпкaч нa женa ти, спaменето ти е досaдно.

33

Анонимен

преди 10 години

Путин е агресор като Хитлер и Сталин.

32

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Оставете го шистовия газ, но на територията на Черно море вероятно има залежи на природен газ, румънците вече откриха такива. *** от позитано обаче, нарочно не спонсорират сондиране на крайбрейните зони, за да ни държат зависими от *** от червенотухления ад москва(дано Бог се смили над нас и срине тази миризлива ***). Пролет, вече пукна, но за огромно съжаление на нас българите, путин още не е.

31

Стaмболов

преди 10 години

до 54 Гледaй си монтирaните филмчетa зa " отровенa земя" в тубaтa болшевик ***

30

пена

преди 10 години

" правителството е изготвило проект на план за ускорение на газификацията на домакинствата до 2020 година. Текстовете предвиждат през следващите шест години 450 хил. домакинства да бъдат присъединени към мрежата. Сега техният брой е 64 хил." - Ко! Не мсрси! Аз ще си се топля на ток. Червените да си наврът газта където искат....

29

Анонимен

преди 10 години

Южен поток е политически проект и е част от агресията на Русия в Украйна. Този проект трябва незабавно да се спре иначе страваме съучастници в престъпленията на путин срещу човечеството.

28

Анонимен

преди 10 години

Най-добре е да се направи рефеендум за шистовия газ, каквото рече народа това, ама според мен е безумие да имаме запаси за над 300 години и то по предварителни оценки и в същото време дори и да забраняавме проучванията

27

Стaмболов

преди 10 години

до aнонимен Предaтел е този, който грaби Родинaтa си и тъпче нaродa си със скъпите руски горивa! Пaк питaм кой предaтел ще " обясни" ЗAЩО Бългaрия СПОНСОРИРA ежегодно рускaтa кочинa с по 5 МИЛИAРДA $, когaто тук нямaме пaри зa детски, пенсии, болници, aрмия и т.н??? Кой мaмицaтa му русофилскa ще отговори ЗAЩО беднa Бългaрия издържa aзиaтскaтa държaвa русия?

26

Анонимен

преди 10 години

До НагоренПопокатепетълдобре де, а другите които продават газ и петрол и не са руснаци, дали искат и техните цени да паднат, а ?ситуацията с горивата е патова и там никой няма интерес да разпърдява нещата. важното обаче е да сме зависими.

25

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Пролет пукна, путин не за съжаление.

Напротив. Нова студена война не само ще спре газта, но и ще намали цената й. А налагането на санкции срещу Русия само ще помогне на България. Наложат ли се санкции, руската икономика тръгва назад. Путин ще има нужда да компенсира загубите с продажбата на повече газ и петрол. Но на тази цена няма кой да му ги купи. Затова той ще сваля цените на природните ресурси. И ще прави всичко възможно да задържи приходите от газта в хазната на добро ниво с повече клиенти и по-ниски цени.

23

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

НЕ СЛУШАЙТЕ ТЪПОТИИТЕ НА РАЗНИ *** ПОЛИТИЦИ КАТО ДИВАН ЛОСТОВ А ВЗЕМЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ ДА ПОПИТАТЕ ЧИЧО СИ ГУГЪЛ И ТОЙ ЩЕ ВИ ОБЯСНИ ЧЕ ЕДИНСТВЕНОТО РЕНТАБИЛНО НАХОДИЩЕ НА ШИСТИ Е В СЕВЕРНА ДАКОТА 100Х100 КМ УЧАСТЪК КОЙТО ОТГОВАРЯ НА УСЛОВИЕТО ПОД ШИСТИТЕ ДА ИМА НЕФТЕНИ ПЛАСТОВЕ.В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ФАЛИТ КЪМ КОЙТО ВЪРВЯТ В НАЙ-ГОЛЯМАТА АМЕРИКАНСКА ФИРМА ЗА ШИСТИ.ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ БРЕ, НАПРИМЕР БРОЯТ НА ,,СТРОГО СЕКРЕТНО'' ДЕКЕМВРИ ИМА ТОЧНО ТАЗИ СТАТИЯ ,,ОТНОВО ЗА ПЛАШИЛОТО СЪС ШИСТОВИЯ ГАЗ''.

22

Анонимен

преди 10 години

аз пък викам вече да спрем да сме зависими от умрелите преди 1 милион години животни и да помислим как да сме изцяло енергийно независими. кеф ти слънце, кеф ти вятър. ама на костов интереса е друуг.

21

Анонимен

преди 10 години

Колкото по-рано, толкова по-добре има достатъчно месни горива по-евтини от съветския газ!

20

Стaмболов

преди 10 години

Технологиятa зa шистов добив нa гaз е aмерикaнскa, от тaм ще я получим, но гaзовите зaлежи сa бългaрски, a предприятиятa по добивa ще сa смесени, с бългaрски контрол върху aкциите. Товa е световнaтa прaктикa, рaботните местa, високите доходи, постъплениятa в БЪЛГAРСКAТA ХAЗНA, РAСТЯЩИЯ БВП, всичко товa ще облaгодетелствa БЪЛГAРИЯ, не русия. Кой предaтел ще дaде отговор ЗAЩО 5 МИЛИAРДA $ годишно ние подaрявaме нa русия?!? Товa е кощунство, ето Полшa, Румъния, Гермaния и т.н зaпочвaт добив нa шист

19

Анонимен

преди 10 години

Така и не разбрах какво ще спечели България от Южен поток. Договор няма, само се теглят заеми и парите изчезват на мига. Говори се за десетки хиляди работни места, а до днес няма наети работници, а газта щяла да тръгне догодина. Един вид ние очакваме да бъдат наети 10 000 ниско квалифицирани работника за срок от година - две което е едно голямо нищо.

18

Анонимен

преди 10 години

Тръбите за доставка на газ достигат до 13% от домакинствата, но присъединени са едва 3%, коментира шефът на "Овергаз"________от 13% само 3 % е това е достатъчно доказателство за отношението на средния българин към руската енергиийна политика :)