21

Анонимен

преди 10 години

какви първобитни хора пишат тук, в 21 век няма значение къде си се родил, а какъв човек си, вие сте диви балкански субекти , много диви и невъзпитани, който плюят по улиците и крадат , всички комунисти , а бг е пълна с такива крадат и с г--за си

20

Анонимен

преди 10 години

Като почне войната. Шапкар ще ми даде автомата и ще каже. Българи защо те те ЕС. Аз взимам автомата и в джоба бяла кърпа. Тръгвам да бягам срещу руснаците и като ги видя хвърлям автомата,вадя бялата кърпа и почвам да размахвам и да викам и крещя. "Я ЛЮБЛЮ РУСИЯ!" "Я ЛЮБЛЮ РУСИЯ!" Бойко,Орешарски,Костов,Царчето,еврейчетата и мароканеца ПАСИ(не! Не си евреин. Чист маруканец си). Те да ходят да нападат Русия.Всичко глапаци ще застанат на грешната страна. И да умрем,пак ще е срещу АНТИХРИСТА

19

vas

преди 10 години

Абсолютно грешна политика! Първо трябва да се спре "износа" на мигранти, имигранти, бежанци и други такива от собствените и страни. Второ да се спре "вноса" на същите в ЕС. Трето всички, успели да влязат нелегално в ЕС да се върнат по родните си места. Всичко друго е чист популизъм и, меко казано чиста глупост.

18

Мина

преди 10 години

За каква интеграция говори тая, ние нашите *** не можахме да интегрираме, а за бежанците да си ги вземат, малко ли са нашите безработни, какво ще ги правим. Защо изобщо нашите управници прибраха толкова бежанци, от тук нататък ще имаме проблем. Парите които идват от Европейския съюз до никъде няма да стигнат, а сигурно вече са потънали в някой джоб. Всичко е нагласено и то със зла умисъл против България. Тези бежанци не са християни, помислете върху това и ще ви стане ясно.

17

Гневен българин

преди 10 години

Сесилия,най-официално,демократично(по европейски) и в пълен унисон с "ценностите",които ни натрапвате ти казвам:*** си п.чката майчина,мърло европейска!Нещастници сте вие от ЕС.***.Тези *** и изчадия не само,че няма да ги интегрираме(липса на средста,на културни особености в тях,които да го позволят,но НАЙ-ВЕЧЕ липса на вина и отговорност от наша страна ),ами и ще ги изгоним с хубава българска музика.Ще ми се свинят на шведска маса купена с нашите пари ли?Ще ги изгоним и понабием дори.

16

eeee

преди 10 години

вземайте си цялата арабска *** при Кристалина Георгиева да ВИ повишава естествения прираст,ние само ще им печатаме паспортите и ще Ви ги пращаме еднопосочно към Брюксел

15

maketo

преди 10 години

май май не сте разбрали същественото а именно дори да придобият статут не може да ходят по еуропата камо ли па да работят просто ще се наредят на дръжавна хранилка кат *** и с тва ес си изчиства ръцете во веки веков

14

Калоян

преди 10 години

Тая песен е позната, немци, французи, много им знаеше устата допреди 10 години и обясняваха как трябва да се интегрират ***. После обаче като налазиха из Франция и Германия кво стана а ? Интегрираха ли ? К.. Нагла работа, не стига че с нашите не можем да се оправим а те искат и тея да интегрираме. Е как да стане, дай да им ги пратим на тях и да интегрират, лесно се говори отдалече, проблема като не ти е на вратата. ***.да.ли скапани.

13

Чукча

преди 10 години

На ви евросъюз. И да не забравите да плюете по Русия.

12

Анонимен

преди 10 години

Да си ги интегрират тези който демократично им бомбардират страните и финансират разни там пролети оранжеви и бембени революции. С дадените ни милиони да им купят билети за страните демократизатори.

11

Анонимен

преди 10 години

Ей смотани драскачи знаетели българите по Европа какво правят недейте хула само по *** ит турците Европа е пълен с простотутки ,крадци, просят какволи не още.

10

Анонимен

преди 10 години

muslimi ne se integrirat v malka hristianska dyrjava. trudno e i za ednite i za dr.

9

Анонимен

преди 10 години

Всеки трети в тая държава психоболен *** тип Петъо Пижамата, дайте сега да внасяме и професионални главорези от Либерия.

8

Анонимен

преди 10 години

По 50 милиона лева на ден са нужни само за храна на бежанците, защото не работят. Очевадно ЕС трябва да дава към 20-30 милиарда евро помощ на година само за бежанците, защото и самите българи не живеят по-добре от бежанците.

7

STANIK

преди 10 години

Кой,кой,кой......кой гепи парите

6

Анонимен

преди 10 години

Подменят населението на полуострова, но които трябва мълчат, чиято дума тежи не се обаждат.

5

Анонимен

преди 10 години

До БГA balgarite deto prosqt i rabotqt v Evropa i te trqbva da budat varnati ili izgoneni

4

Анонимен

преди 10 години

Ми не щем бе! Имаме си достатъчно *** и *** да интегрираме, че и да т.нар. бежанци т.е. икономически имигранти да мислим. Или как да ги интегрираме - да им строим джамии може би?

3

БГ

преди 10 години

ЗАДРЪЖТЕ СИ МИЛИОНИТЕ ЗАЕДНО С БЕЖАНЦИТЕ И БОНУС ***,ХАЛАЛ ДА СА ВИ ,ЩЕ ВИ СПОМЕНАВАМЕ С БЛАГОДАРНОСТИ НА ВСЕКИ ПРАЗНИК,АМИН!

2

Анонимен

преди 10 години

Мдааа, както казваше Остап Бендер - бензинът Ваш, идеите наши ...Я да си ги взимат у дома тия "бежанци", аз лично плащам по лев на изгонена от Бг. кратуна.