12

до плювачв 10

преди 10 години

Да не би да го познаваш, че да знаеш?Пълно е с некомпетентни мнения, градящи се не на факти и доказателства, а на празни твърдения.

11

Анонимен

преди 10 години

Правете разлика между русофил и путинофил.

10

Анонимен

преди 10 години

Eхехехехе, кой се намери да говори за сделки с ДПС :D

9

Анонимен

преди 10 години

Тоя човек на снимката се продаде на всички едновременно !взима едновременно от турците и от руснаците !

8

дядо

преди 10 години

@1,тази реч ни я държаха когато подписвахме ,че ще се заробваме в ЕС ;)девиза на СДС беше-"със заплатата на един-кола, апартамент и вила за всяко семейство",ако не ми вярвате,потърсете кадри от протестите през онова време,имаше огромни плакати с този надпис

7

M.Jane

преди 10 години

я, смешния *** пак се изказва за неща от които не разбира. и какво е това 'националистът каза..', още малко и някой ще го обяви за държавник сигурно...

6

Анонимен

преди 10 години

Единственния които има конкретна и правилна позиция за действията на ЕС в Украйна.

5

4ista4kata

преди 10 години

lud 4ovek i silen viatar ni6to nemoje da go spre

4

nixnixbg

преди 10 години

До Анонименhahahahahahahahahahah ha

3

Анонимен

преди 10 години

Юруш е по-руска партия, дори от бекапето. Факт. Да се избесят за шпионаж и национално предателство ***. Болен може да го разпнат на кръст, като най-набожен и православен :)

2

Чичо

преди 10 години

Сидеров оправи България, направи пенсиите 500 лева, заплатите - 1000 и сега тръгна да оправя Крим и Украйна. На Путин не му трябват такива палячовци като това белокосо нещо на снимката. Путин за разлика от този е мъж с чест, достойнство и принципи - истински държавник. А този е царя на нищоправенето и нищоговоренето. Колкото и да се опитва да спечели симпатии, толкова по-антипатичен и безхарактерен става в обществото.

1

Анонимен

преди 10 години

На пропутински митинг в Крим тамошните контри честват присъединяването на полуострова към Русия. Путин с имперски патос държи тържествена реч: Скъпи нови сънародници, до края на тази година всеки от вас ще може да си купи по един нов велосипед, догодина - автомобил, а по-догодина - самолет!!! Но защо ще е нужен на всекиго самолет? - дочул се заблуден глас от публиката. - Помислете само: пускат на единия край на полуострова банани, грабваш самолета и кацаш там да се наредиш на опашка!