33

Анонимен

преди 10 години

Пусни казанчето, че

32

до 35

преди 10 години

по това си проличава кой е платен бе колега.някой хора го правят за кеф и чест за разлика от вас кутевчетата.това е простата истина.май месец ще ви се изясни.

31

анонимен

преди 10 години

Да разбрахме че си свърши работата.... Бойкооооо донеси хартия.

30

Анонимен

преди 10 години

Хм,тази вечер нещо малко ГЕРБерастчета,алооо,да не сте неплатена ,а?

29

до 27

преди 10 години

господин демократ,*** може да кажеш на копача на мама си.интелекта ми е лееко националистически/без юруш/ и "трудно" стоплям,но разбирам,че и ти не можеш да изпъкнеш с особен капацитет от гънки:)))ийде чус и Фащай билета за бленуваната ти нова "родина".

28

Добре,15-и

преди 10 години

Пълна подкрепа,много добре казано!За съжаление,България е стисната здраво за гърлото,и то отдавна от такива комсомолци,синове на окръжни партиини секретари.Опозицията-са същите,но не успели да се наложат навреме.Иначе-погледнете произхода на бивши и настоящи управници,на олигарсите-БКП изтърсаци!Трагедия!Помислете,братя!

27

до 26

преди 10 години

Другарю анонимен *** комсомолците и социалистите са такива като теб.Защото САМО комунистите не признават чуждото мнение и плурализма!!!Едва ли ти стига интелекта да разбереш това,което казвам.И не всеки,който не е съгласен с мутрие и крадците от ГРОБ е комунист!Сигурно е,че е гражданин на България отвратен от двоиния стандарт на горното недуразумение!

26

Анонимен

преди 10 години

другари комсомолци и социалисти.вие смазахте една институция от злоба и ревност.струва ли си за няколко лева да си закопавате родината пред цяла европа?

25

никой не те ебава

преди 10 години

Послушко ти на кой си президент ??На Боко тиквата ли???Кога ще кежеш нещо смислено и без гафове като тези на черната Златка.Ти география учил ли си ***.01

24

Чехъл

преди 10 години

кажи ти от кое семейство си и май винаги си бил от модерния трети пол.Първо във ВУЗовския комитет на БКП си решавал съдбата на инакомислещите,после като изтривалка на Прокопиев и накрая като жена на тиквата,които няколко пъти те унижи публично,но това е без значение за безгръбначните.Та ти от семейството на Ошфоркови ли си,на крадците,на мутрите,на комунистите или на третия пол си?Защото е сигурно,че не си от семейството на гражданите на България!ОСТАВКА МИЖЕТУРКО!

23

Анонимен

преди 10 години

какво се правите на ощипани сливи бе?герб са партията с най много избиратели и ще спечелят доста повече бюлетини съвсем скоро,колкото и да драпате в цик.съвсем нормално е да имат най много членове/не членки като мая члена/.на бялото викате червено.баси и комунистическия сайт.може и да се заблуждавате,но вие се броите на пръсти с по хиляди мнения и минуси против Борисов.нормалните безплатни мнения са рядкост защото хората нямат време за уеб щуротии с тролчетата а си гледат работата и семействата

22

dan

преди 10 години

До АлексЕй гявол пише се "ИЗКОННА" Що не ви препитват преди да ви пуснат да плюете

21

56

преди 10 години

*** !!! Този е срам и позор за България.Като го видях как се кланя на някаква дърта баба наречена Кралица от един друга Държава като роб ми се доповръща. Няма такъв друг *** на този свят . Президент на Държава която е най стара в Европа а се държи като лакеи и кученце,чака да го потупат по ***.

20

lari

преди 10 години

dumata palqk e na jargon ne6tastnik i negramotnik takav!provri q i 6te vidi6 6te ima !za zlatkite goviri s prostata si tikva

19

taka mislq

преди 10 години

НАЙ-ТОЧНОТО ЗАГЛАВИЕ КОЕТО СЪМ ПРОЧЕЛ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НАСАМ. "БОЙКО МИ КАЗА ДА СИ СВЪРША РАБОТАТА И АЗ ТАКА И НАПРАВИХ". ЕВАЛА ПРЕЗИДЕНТЕ. НЕЗНАМ НА КОИ Е НО ГО ВОДЯТ ПРЕЗИДЕНТ.

18

Тиквата на Боко

преди 10 години

Плевел каква я свърши бе ***-*** се на метеното и сега дим да те няма.Абе тиквар имаше да пресметнеш четери сметки и ти пак ги обърка.

17

Анонимен

преди 10 години

Погнусих се. Срам ме е че все продажници ни управляват. Затова сме толкова зле. Този да избърше устата си че цялата е кафява от *** на г.зове.

16

Шоп

преди 10 години

Срам за България са такива *** като Николйа Малинов, който кани руснаците да ни окупират. И този е депутат в Българския Парламент...

15

Анонимен

преди 10 години

Ей,наи- мразех платените комсомолски секретари.Там бяха най-големите ***.Докато ние блъскахме по бригадите, тези като тази п....а, идваха да да се правят " на виж кой съм аз". Предлагали са и на мене, но бях от другата страна,възпитаник на езикова гимназия. Ей, този бокллук, от ГЕРБ трябва да бъде натикан в панделата поради корупция, пране на пари,криене на данъци и много други нарушения. Дебелият Цацаров да си рамърда ***,и да не се прари на "уж заспалия" гей Велчев . Идва Видово време !

14

тянко

преди 10 години

Това нещо на снимката,от третия пол ,дето играе роля на български президент и се изказва от името на българите е срам за България.Само две неща ще кажа за него -гъзоблизник и продажник ,работещ единствено за връщане на хунтата ГЕРБ на власт