48

Анонимен

преди 10 години

54 Естествено , защоото ще трябва да се помемат икономически ангажименти и от дветре страни , а за тази работа трябва да има и съответното представителство , нормално е да се слчуи след изборите и то от тези които бият на избборите , анадък

47

Киро

преди 10 години

До НагоренПопокатепетълТоа па! Даже почнал да им честити! Какво им честитиш бре? Знаеш ли ние кога го подписахме това нищо? През 1993 г.! И кога ни приеха? 2007! И още не пътуваме като ония от Шенген!Знаеш ли колко ядрени блокове има за закриване у Украйна? Знаеш ли колко заводи? Там тепърва ще идват Димитър Попов, Любен Беров, Жан Виденов, Иван Костов... и все нови и нови секири!Да, ама там не живеят *** като нас и като усетят за какво иде реч, може и да избесят по стълбовете парламента!

46

Анонимен

преди 10 години

50 а на теб като не ти харесва днешна България емигрирай в Русия , никой няма да те спре , няма телени огради по границите / без Турция де / , няма ИЗХОДНИ ВИЗИ , паспорт си имаш , не трябва да докладваш в районото , бягай и не се връщай, чу ли.

45

кой се смее последен

преди 10 години

Най-важното винаги го пише с малки букви! - "Икономическата ще се подпише след президентските избори"

До SharkА кой го направи това, че да ги няма тези изброените от теб? Може би демокрацията, ама тя дойде заради лидерите на БКП. Може би заради ЕС, ама ние започнахме преговори чак през 1998 г. и влязохме едва преди 7 години. И какво излиза? Виновни за състоянието на България са само БКП, нейната наследница БСП и всички крадливи комунисти, които купиха заводите с крадени държавни пари, нарязаха ги за скрап и парите взеха за себе си. Окрадоха пенсиите на хората, съсипаха икономиката.

43

Анонимен

преди 10 години

До SharkГлупости.Нищо от това не е вярно.

42

Анонимен

преди 10 години

47 да в Европа няма бъдеще но за това пък в Азия какво бъдеще има нали така ваварино , все на там те тегли

41

Анонимен

преди 10 години

Не ми обяснявайте ,колко е хубаво на запад ако избягаш!!!!Защо трябва да напусна България?????На вас ,като не ви харесва ...махайте се и успех!!!Искам да се върне спокойствието в България от преди 89та!!!!!

40

Анонимен

преди 10 години

46 Как да не са се допитали до теб , ти галсува ли 2001 или тогава си ходил още прав под масата

39

Анонимен

преди 10 години

44 е след като не е ВОСР или Деветосептемврийска разбра се че за теб ще са познати сценаристите , такива бетонни блокчета като твоето друг не могат да измислят , те не могат да си го представят дори

38

Анонимен

преди 10 години

В АФРОЗИАТСКА ЕВРОПА НЯМА БЪДЕЩЕ И ЗА ОБРАЗОВАНИ И ЗА НЕОБРАЗОВАНИ ИМА САМО ЗА БИВШИ КОМУНИСТИ ИЛИ ПО ТОЧНО ДЕЦАТА ИМ И ВНУЦИТЕ ИМ ОГРАБЕЛИ ДЪРАЖАВИТЕ СИ СЕГА ПРЕБОИДИСАНИ В СИНИЬО ЖИВЕЯТ С КРАДЕНИТЕ ПАРИ НА ЗАПАД

37

Напускане на ЕС

преди 10 години

Нали щеше да има референдум по този въпрос в Украйна ??????Колко и до нас някой се допитва!!!!Май избори,референдум и права за обикновенният човек,не е сред европейските ценности!!!!Май се подкрепят само убийствата,педофилията сред ***,мародерствата,извращенията с които парадират третият пол!!Хората явно сме нищо за тях....друго си е да си "весела" кокошка!!!!

36

Анонимен

преди 10 години

42 Кой пък те излъга , че сега няма възможност за образование , та пред теб е целия свят , най-реномираните университети те чакат , здравеопазване , та можеш ли да сравниш онези болници с онази апаратура с днешните , ти в ред ли си бе , единствено се чусватва и ще сеч уватва за съжаление недостиг на квалифицирани кадри понеже заплатите на мединцинския персонал все още са много по високи от тук и те бягат на запад , де да можеха по тошево време да го направят но нямаше как. , кое е рзарушеното бе

35

иван к.

преди 10 години

Днес виждаме как свободата се превръща в икономическо робство.Лъжата става истина. Убийците се скриват под маската на герои.Крадците ограбили собствения си народ плачат от гордост и се възхищават на този народ.Една зимна революция в Украйна написана от много познати сценаристи. Лъжи, лъжи и загубени надежди.

34

Анонимен

преди 10 години

честито

33

Shark

преди 10 години

До мол. Естествено че така ще мислиш, като не знаеш какви възможности е имало преди 1989. Имаше образование, сега няма, имаше здравеопазване, сега няма, имаше работа, предприятията работеха, сега няма и всичко е разрушено и съсипано, имаше истински плодове и зеленчуци, месо и хляб, сега има пластмасови домати в любимите ви хепермаркети, 25 годишно замразено месо и преопаковани *** с изтекъл срок на годност! Не мислете че светът започва с вас!

Добре дошли на украинците в голямото европейско семейство. Честито и на хилядите етнически българи, живеещи в Украйна, които най-после ще могат да пътуват свободно до родината си без визови ограничения. Ще могат и да се обучават в европейските университети като европейски граждани. Трудности ще има много, борба за хляб ще има също. Но ако се работи честно и в полза на обществото, успехът и възходът са сигурни.

31

Хора огледайте се

преди 10 години

До молДай пример!!!!!Кои са възможностите за младите и образованите????????Само приказвате ,без грам доказателства (силата на соросоидската пропаганда)!Че един учител в България получава ,колкото един пенсионер в Гърция или Русия!Нашите вишисти бягат на запад за да мият кенефите им!!!За да спасят децата си от черната напаст!Защото ЕС ги развъжда тук и скоро ще са мнозинство и жална ни майка!!!За това бягат хората от тук,както и липсата на работа!А и работещите сме едни мизерници!!!!

30

Анонимен

преди 10 години

Добре де, 20 хиляди фашиста ли ще определят бъдещето на 50 милиона, та това е връх на безобразието и мерзост над мерзостите. Редно е тези неща да изчакат изборите и да се види мнението на народа! Гнус ме е от подлостта на еврогейзерите, това е престъпление към украйнците и най- вече към гражданите на ЕС! Значи ние да плащаме та олгарсите им да стават мулти милиардери?...

29

Анонимен

преди 10 години

До 35 молВъзможностите за реализация в лицето на тези 2 милиона български икономически емигранти ли ги видя??Е... ти реализацията!!!