112

Смях

преди 10 години

До Анонимен 118Много ги разбираш нещата...Това което се унищожи няма възстановяване !!!! Това което е било построено за 45г как се възстановява ???? Но тук има и един много тънък момент, без ПАРИ нищо не става !!!!! Имаш ли представа какви средства трябват за да се възстанови само селското стопанство до нивата от 1989 г. !! България не е Швейцария, държавата няма средства да възстанови един завод примера от вчера Химко...камо ли цял сектор да възроди!!

111

Българин

преди 10 години

какво ни взе ЕС? Всичко-като се започне от разруха на морала и пропаганда на гейщината и се стигне до разруха на индустрията, селското стопанство, плюс годишната такса, която си плщаме за членството, която е доста повече от парите, които усвояваме.

110

до 116

преди 10 години

До Смях и какво по-точно ти е взел ЕС???много интересен въпрос.

109

Анонимен

преди 10 години

До тяА каква според теб е Юлия Тимошенко,при условие,че бащината й фамилия е Капителман?

108

Анонимен

преди 10 години

До българинВчера ти казах да не се наричаш така,ти не си българин.И ако според продажния ти еврейски мозък,украинците не са руснаци,прочети и се занимай по-подробно с историята на руското Велико Галичко княжество,обхващало някога територията на днешна западна Украйна.Руски националисти дават награда от 100 милиона евро за всеки,който покаже автентичен исторически документ,свидетелстващ за наличието на украинско национално съзнание от преди 1795г.Вместо да стоиш тук за по 30ст.,вземи парите.

107

тя

преди 10 години

Накрая ще се окаже ,че Украйна спечели от Крим ,че не е нейна територия и се опитва даже да я изтъргува. Ееее, големи евреи са тия украинци.

106

Анонимен

преди 10 години

До Смяхми създайте производство бе съсели, все някой нещо ви взел, все едно че имате нещо за вземане

105

Смях

преди 10 години

До 115Преди да пишеш какво ни даде ЕС си отговори на въпроса какво ни ВЗЕ....Аз лично като Българин смятам, че не трябва да се радвам на мижави подаяния от ЕС който са почти във размера на вноската ни !!!! Истината е че благодарение на ЕС, USisrael и продажни политици начело със МАВЪРА КОСТof унищожихме селското стопанство, тежката промишленост, ВПК и стотици предприятия който изхранваха България !!!! Без реално производство България е обречена на изчезване !!!!!!!!

104

До 113

преди 10 години

До Без име.Ами, милиардите от предпресъединителните фондове и след приемането ни в ЕС?Или за теб това не са пари, защото не ти ги превеждат директно в банковата сметка??Е, такъв филм няма!!!ЕС дава парите целево, за смислени проекти, които ще помогнат както за България, така и за ЕС.Това, че нашите комунисти-политици са крадци и мошеници и окрадоха тези пари и ти не виждаш почти нищо от тях, не е проблем на Европа.Таа...да чуя Русия какво ни дава на нас...с цел нещо полезно???

103

ДО 105

преди 10 години

До българинКолега, когато спориш с интелигентен човек, той би приел аргументи, факти, доводи и т.н.Комуниста първо:Не е интелигентенВторо:Не подлежи на никакво влияние.

102

Смях

преди 10 години

До българинАгента на Сорос пак ни е налазаил !!! Ти нали със ДВЕ виши и със ТРИ езика....И се задоволяваш със 0.30 ст на пост ???? Малко смешно изглежда :))))Както и вчера ти писах Сорос е свалил много гарда !!!!Добре че гущера го няма, че Сорос тотално ще стане за смях със кадрите :))))

101

българин

преди 10 години

До СВЯТ:Червен ***, аз цветя на паметници на престъпници не нося, така, както ти не можеш да отвикнеш да ближеш дирници.

100

българин

преди 10 години

До СВЯТ7Червен ***, аз цветя на паметници на престъпници не нося, така, както ти не можеш да отвикнеш да ближеш дирници.

99

българин

преди 10 години

До Без име.Дращи, колкото искаш. Всички само ще видят по-добре ЩО СИ ТЪПО!Чао.

98

СВЯТ

преди 10 години

БЪЛГАРИ ПРОСТАЦИ,ВМЕСТО ДА ЗЛОДЕЕТЕ СРЕЩУ ,РУСИЯ. ПОСТАВЕТЕ ЦВЕТЯ НА РУСКИТЕ ПАМЕТНИЦИ КАКТО Е ТРЪГНАЛО СЛЕДВАЩО ОСВОБОЖДАНИЕ НЯМА ДА ИМА

97

Анонимен

преди 10 години

До СВЯТТока поне до есента миналата годин беше около 11 ст. киловата, бензин 95 1,60 лв, газта е с различна цена за различните райони и зависи дали е топлофицирано жилището, отоплението на 60 кв апртамент на месец излиза около 3500-4000 рубли/170-190 лв/ трябва да имаш пред вид че там зимата не е мека като тука и не е 2 месеца, интернет що годе читав е около 7-800/35-36 лв/ телефоните услуги са много по-скъпи от тук200 евро в Русия са си точно като 100 лева в България

96

българин

преди 10 години

До До 90:Благодаря за съчувствието. Губя си времето с комунистите заради тези във форума, които не са комунисти. Нека видят, че правото НЕ е на силата и че силата НЕ е в пищова, а в акъла. Иначе, вярно че комунистите много пъти са се опитвали да ме мачкат, но КАК СЕ МАЧКА ТАРАЛЕЖ (даже и в социалистическата казарма, на времето)?Още веднъж благодаря за добрите думи.

95

До 89

преди 10 години

До Без име.Ако си квалифициран кадър тук и на Запад ще получаваш добро възнаграждение, може би малко по-малко от местните. Ако работиш по специалността. Дори и да си чистач, пак ще живееш добре.Отиди чистач в Москва или среден експерт да те видим.Какво ми хвалите тези *** руснаци.Отидете в едно руско село и след това в едно английско или френско.Ще се хванете за главите.Как успяха тези комунисти да ви промият мозъците за 25г. направо не ми го побира главата.

94

Патриот

преди 10 години

То и в свинефермите яденето е безплатно за свинете....

93

Хаха

преди 10 години

До БългаринТи си толкова българин , колкото да се пишеш някакъв.