368

.Е, Украйна може да

преди 10 години

Е, Украйна СЕГа може да влезе в ЕС.А и много руснаци искат... я виж как се натискат да живеят в Европа, Сащ, Австралия.Никой не бяга от хубавото.Но масата руснаци, горките, какво добро са видяли от 1917 насам.Само важните партийци като теб, Путин, те живеят ОХОЛНО, децата им следват в чужбина..за теб дали си в Москва или в Европа няма значение.Но за руснака от комуналката, закрепостения да живее на едно място има...Умните виждат, че социализъм, комунизъм са утопия като ГРАДЪТ на СЛЪНЦЕТО.

367

Овчар

преди 10 години

До българинТи какво право имаш да споменаваш Бога? Ти си антихрист, и освен всичко подкрепяш идеологията на западните ***-антихристи? С какво право се наричаш вярващ?Когато стигнеш нивото на Путин, и когато се събудиш от дълбокия си сън, тогава ще даваш мнение!

366

Овчар

преди 10 години

До АнонименМоите овце със сигурност са по-интелигентни от тебе

365

Анонимен

преди 10 години

До ОвчарРазмечта се смрадлива ***.Такава торба фекалии като теб,не може да припари и до паркинга пред нас Гледай си сексуалните занимания с овцете докато още можеш,че идва лайновозът да рте прибере

364

до 427

преди 10 години

Взе ли си кинтите от Реформаторския блок и Сорос вече?

363

уууу аааа

преди 10 години

До българинМръсен, вонящ, слузест соросоиден ***, не мърси името на Ботев. Ти си обида за земята, по която пълзиш. Мърсиш и думата "българин". Воняща гад.

362

Овчар

преди 10 години

До Анонимен 427Чета кама сутра докато се глезим с твоята мама, не съм хомосексуалист като тебе я

361

Анонимен

преди 10 години

До ОвчарОт кои книги четеш любителю на овчите ласки?От онези с картинките за оцветяване ли *** неграмотен.И кога ги "четеш"?Докато те клати коча ?

360

тики така

преди 10 години

До българинЕй *** наври си смрадливата *** уста там където слънце не огрява

359

Брокер

преди 10 години

На Русия не и трябва ядрена война, достатъчно е да спрат барбар със Китай да търгуват със долари и тогава ще се види апокалипса, Америка и западна Европа ще фалират тотално.Пък да не говорим за кранчето със газта и нефта!Тексас най богатият на нефтени залежи във САЩ също скоро мисли за отделяне от окупаторите впредвид историята южнаците как обичат северняците и ***.е! По късно и калифорния готвят за референдум и от САЩ ще остане Съед.Американски Блата!

358

Овчар

преди 10 години

До българинЕй, *** еврейски, изобщо нямам намерение да ти вадя аргументи ,защото тъпата ти тиква, която е чела само Винету, няма да ме разбере! Когато дойдат на власт истински държавници като Путин, ще ти набият с една тръба 10 пъти тъпата свинска софийска тиква и ще ти дойде акъла, гражданино! Поздрави майка си от мене!

357

ууу

преди 10 години

До българинГаз пикаете нечленоразделни *** ***. А и си личи че си бивш седесар Там ви подбираха по простотия и смрадливост.Утайката на обществото

356

Овчар

преди 10 години

До Анонимен 414Чел съм повече книги, отколкото ти имаш у вас! Иначе ходиш с вратовръзка в офиса в мола, мислиш се за голяма работа, а когато стане дума за литература, история, география, култура и прочие гледаш като теле. Така ли е, гражданино велики?

355

Анонимен

преди 10 години

до ГаргамелЕй *** наври си червената уста там където слънце не огрява

354

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДа напомня на лаещата русофилистична *** която копнее да ни 'присъединява" тук и там,че националните предатели свършват като коледна украса по дърветата

353

край

преди 10 години

Браво *** добре им го каза. Само фамилията му смешна иначе пич та дрънка.

352

Анонимен

преди 10 години

Хахахахаха, тоя пич разцепи.Да го ду..т американските *** :-D:-D

351

Анонимен

преди 10 години

Добре че тея "водкаджии" имат президент като Путин,щото оня предния алкохолик щаха да го корумпират.

350

Анонимен

преди 10 години

До ОвчарЕ щом познаваш сексуално само дядовите си овце а мозъкът ти е колкото на кокошка,това обяснява всичко

349

Анонимен

преди 10 години

Вижте,не е важно какъв сидали русофил или западнофил/демекза пръднята ЕС/!Аз съм живял и по време на " отвития соц",та мога аджеба да сравня:-по време на соца имаше много нещаза всичкиработа заплатипочивки и лечение по курортибезплатно образование,здравеопазванеи т.н.Също така нямаше много неща:свобода на словоправо на избор на идеологияправо на достъп до Запада и т.н.просто беше репресивен режим!Но имаше държава,икономика,респект и гордостсред държавите в света!Помислете!