297

антиЕС

преди 10 години

do 101% Анти ЕС*пич,,въпроса беше тънка провокация,знам къде е нашето бъдеще,просто се чудя колко ли хора мислят като нас

296

101% Анти ЕС*

преди 10 години

До антиЕСЕС* не ни трябва.Нашето бъдеще е в Евразийския съюз,чрез търговия с Русия,Китай,Индия,Тайван,Хонгконг и Израел.Имаме ли перфекти отношения с Москва,Тел Авив и Пекин,от Запада ДГД.Разбра ли?

295

антиЕС

преди 10 години

Върти ми се в главата един странен въпрос-----как ли бихме гласували българите ако сега се проведе референдум в БГ ,за отделяне на родината ни от ЕС и присъединяването ни към Руската Федерация?

294

Анонимен

преди 10 години

Пенсиите на жителите на Крим може да се увеличат почти два пъти, за да достигнат нивото на Русия, съобщава ИТАР-ТАСС.Всички граждани на Русия трябва да бъдат поставени в еднакви условия. Как ще го направите е ваша работа. Заедно с депутатите от Държавната дума помислете и го направете, колкото се може по-бързо, заяви руският президент Владимир Путин обръщайки се към министъра на труда Максим Топилин.

293

Резон

преди 10 години

До МюраАбсолютно вярно твърдение! Адмирации!Странно защо не се помни как Крим се подмята от Русия в Украина?? Каква е историята? Много е лесно да словоплетничиш без да погледнеш назад...

292

Анонимен

преди 10 години

Да, пророчествата на писача на горните редове ще се сбъднат, но в обратна посока, Клюна и Клоуна, тоест боксьора и *** ще трябва да обясняват на Украинския народ, защо Крим вече не е тяхна територия и защо изправиха страната пред война и сепаратизъм и кой ще иска да е икономически партньор на една държава тънеща в анархия!!!

291

Анонимен

преди 10 години

Просто на Путин му трябваше нещо, което да отклони вниманието на руснаците от зараждащия се огромен корупционен скандал около игрите в Сочи ...... това е истината ! трябваше му нещо голямо, което да накара средния руснак вместо да смята откраднатите 10-ки милиарди в Сочи, да ходи по митинги в подкрепа на Путин и неговите олигарси.Според мен обаче Путин си изпусна нервите и натисна спусака преди да се е прицелил и сега просто няма правилен ход

290

Анонимен

преди 10 години

До AnonimenПич,Русия дава помощи,защото ги дава на своите си,а Западът дава кредити,защото ги дава на чужди нему.Ти отсъди кое от двете е по-доброто - помощите или заемите.

289

antiES

преди 10 години

елементарно скалъпена статийка,аман от евтини промивки

288

Анонимен

преди 10 години

Ред е на Прешево,Буяновац и Медведжа от Сърбия към Косово,на Санджак от Сърбия към независимост,на Южен Епир - от Гърция към Албания и т.н.Аре честито ви!Повече нови държави,повече заеми и печалба на СБ и МВФ.Това си има име и то се казва ПОЛИТИКА.

287

Anonimen

преди 10 години

А кой сте плаща обещаните от ЕU милиарди за "свободолюбивите '' но задлъжняли към Русия Украинци?????.Познайте !!И защо US също дава 1 милиард ????

286

Анонимен

преди 10 години

Снощи написах въпрос до авторката, дали е на заплата в американкото посолство.Вече е изтрит!И това ли ще изтриети?Боже, колко са ГЛАДНИ журналистите!

285

MSC

преди 10 години

До Анонимен номер 7Благодаря за информацията!С това казваш всичко.Който иска да ЧУЕ!

284

101% Анти ЕС*

преди 10 години

*** западняци,така и не се усетиха,как си го вкараха дълбоко с косовските шиптъри.Образуваха си наркодържавицата Косово,обаче доминото се започна.Крим от Украйна - вече е факт.Сега наред се очакват Каталуния и Баскония - от Испания,Корсика - от Франция,Шотландия - от Великобритания,Сардиня - от Италия и т.н.Водещите икономики в арабо-турско-ислямско-юдейския (Ф)ЕС* вървят към саморазпад,ред и на Съветския Еврейски съюз.

283

Анонимен

преди 10 години

От Българския *** по страшен е само РУСКИЯТ ***!Каква мижитурка трябва да си за да напишеш това за Родината си!

282

Анонимен

преди 10 години

точна статия!!

281

хахахахахаха

преди 10 години

ПРОПАГАНДА НЯМАЛО А? ПЪЛНА КОМЕДИЯ Е СТАТИЙКАТА - ОПИСВА НЯКАКВО МИНАЛО НЯКАКВИ ГРЕШКИ , РАДОСТИТЕ НА ЗАПАДНИЯ МОДЕЛ ( българите и България нямаме нищо обшо с запада е модела им !!!) ТА НАШИТЕ БРАТЯ ПО КАКВОТО ТИ ДОЙДЕ НА УМ УДАРИХА С ЮМРУК ПО - МАСАТА И НА НЯКОГО НЕ МУ ХАРЕСА , СЛЕДВАЩИЯТ ЮМРУК ТОГАВА ЩЕ БЪДЕ ВЪРХУ ТОООЛКОВА НЕДОВОЛНИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ ФАШИСТИ НЕОЛИБЕРАЛИ КОЛОНИСТИ И ТНТ *** ДЕТО РЕВЕ . а вие дето ги пишете тези статии сте душевно изтерзани хорица предали се продали и тнт

280

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАЗ знаеш ли приятелю ,колоко свестен и кадърен народ е избил любимия ти Гешев!Не случайно никой от ''ДЕСНИТЕ'' не обича да говори за него!Защо не му издигнат паметник?Защото трябва да признаят ,че е имало сериозна съпротива а не само шумкари по мандри,което е една от опорните точки на бивште ТЪМНОЧЕРВЕНИ ДЕМОКРАТИ!И ПРЕСТАНЕТЕ ДА РАЗДЕЛЯТЕ ЧЕСТНИТЕ ХОРА НА КОМУНИСТИ И ДЕМОКРАТИ!

279

Българофил

преди 10 години

2:0 за г-н Путин(след Сочи) срещу Макак Орангутана.Давай, Владимир - всички честни и почтени българи сме с теб и те подкрепяме!Ние българите НИКОГА няма да имаме такъв държавник, като теб!А, ако, все пак, хипотетично се появи, сами ще го съсипем, защото вече не умеем да ценим истинските мъже.

278

Македония

преди 10 години

До българинБългарино,ако действително си такъв,то тогава трябва да ти е известно,че асимилатите от Киев имат много добри отношения с предателите от Скопие,а "украинския" език е краен западен руски диалект,с навкарани полски думи в него.Същото е и "македонския" език,който представлява местния диалект на вардарските българи,с навкарани 500-600 сръбски думи в него.Който признава полско-австрийската "украинската" нация,автоматически признава и тито-сръбската "македонска" такава.