215

калина

преди 10 години

а как ще погледне запада на предстоящите референдуми за независимост на Каталуния и Шотландия, които им предстоят. ще трябва " да ги преглътнат", както "преглътнаха" поръчаните снайперисти на Майдана в Киев. остава да витае в пространството впечатлението, че оттук нататък ще трябва да преглъщат много неща, защото не може да правиш само мърсотий на другите, без да се изцапаш

214

Анонимен

преди 10 години

Ами да организират сега един референдум в Украйна и да попитат хората.В ЕС ли искат или с Русия.Или сега бързешком ще побързат да подпишат с Украйна естествено със заробващи клаузи ,че след изборите не се знае кой ще е на власт.А щом за Запада коктейлите *** и снайперите са демократични ,а референдума фарс да им пикая на такава демокрация

213

Гецата

преди 10 години

Бранник е прав !

212

до "образования

преди 10 години

Да си чул, че в Крим над 60% от населението са руснаци, а другите - преселени украинци, татари и прочие. Или събитията на Майдана не бяха гражданска война ? Моля, старай се да си обективен !

211

тцЪ

преди 10 години

Аха... Значи отцепването на Косово беше израз на свободомислие и демокрация, а отцепването на Крим - фарс... Двойни стандарти нещо. Уважаеми господа еврогейци и натовци - ВИЕ създадохте прецедент с подкрепата си за Косово, сега не се правете на ущипани.

210

?

преди 10 години

Поне хората са били попитани. Докато противоконституционната смяна на властта в Украйна се осъществи с държавен преврат по волята на превратаджиите, без да се вземе друго мнение, освен американското /и на *** от ЕС/.

209

(не)случаен минувач

преди 10 години

Разбира се, че е фарс, но какво от това... Той беше провокиран, но най важното е че има безкръвен резултат (а всеки резултат се харесва на едни, на други - не). Фарс беше и Майдана, но на каква цена? Предизвиканото разпадане на Югославия, арабските пролети и още много други си бяха все фарсове с един главен участник - някой да гъкна тогава?

208

Анонимен

преди 10 години

Добре де, писна ни да слушаме, че не признават. 1-ый класс, 2-ая четверть. Мозъците им се взривиха да мислят как да плашат гаргите.

207

До 273

преди 10 години

Да бе,точно така .Пропускаш лекичко факта ,че преди миротворците ,твоите приятели американците изсипаха тонове бомби с обеден уран над Сърбия.А и от документалните филми ,които сега показват ясно се вижда ,че никакъв етнически конфликт не е имала,а заговор.С очите си гледах как се прегръщаха и плачеха като се разделяха сърбите и мюсюлманите ,които години наред си живееха мирно и в разбирателство преди да се намесят американците и техните планове за разделяне на Югославия

206

до "образования

преди 10 години

Да си чул, че в Крим над 60% от населението са руснаци, а другите - преселени украинци, татари и прочие. Или събитията на Майдана не бяха гражданска война ? Моля, старай се да си обективен !

205

Г

преди 10 години

ПИТАМ ??? Защо референдума в Косово за отцепване от Сърбия беше легитимен, а този в Крим - не е ? Или ще признаваме референдуми, само които съвпадат с нашите интереси...И това се говори от "стожерите" на демокрацията. Безмерно лицемерие, двуличие и наглост !!! Отвратен съм...

204

биримири

преди 10 години

След дългогодишни размишления относно бъдещето на света и на базата на огромния научен труд който съм прочел, стигнах до следното заключение.. Само ядрената зима може да спре глобалното затопляне ! :Д

203

Анонимен

преди 10 години

Престанете да сравнявате Косово и Крим,необразовани илитерати и *** такива.Съвсем различни ситуации са двете, в Косово конфликта беше етнически-там имаше гражданска война и хуманитарна криза.В Крим няма нито едно услови,което да е подобно.В Косово всички държави включително Русия имаха представители сред умиротворителите, освен това имаше съгласие м/у всички държави за мерките,които бяха предприети. Така че престанете с тъпотиите за Косово и не заблуждавайте другите необразовани селяци.

202

Българин

преди 10 години

Разбирам да не признават референдума ,но защо пратиха наблюдатели ? Може би очакваха ексцесии ,може би очакваха резултати ,които ще им харесат ? Не би. " Героите" от Майдана не можаха да се докопат до Крим.Спряха ги.Отвратен съм от "демократичните ценности"на европейските и американските ни " съюзници"

201

Просто питам

преди 10 години

Не знам защо някои подкрепят този референдум. Ако можеше така, до сега отделните области на България да се бяха присъединили към Турция, Германия, САЩ кой къде му душа сака. Аз лично нямам нищо против да се присъединя към Германия. И понеже подозирам, че не сте съгласни България да се дели и ще ми нацъкате минуси, питам защо за Украйна може, а за България не може? Благодаря предварително за отговора!

200

щирлиц

преди 10 години

По ОРТ1 снощи имаше доста интервюта със западни журналисти,анализатори и т.н.Хората изказаха много интересни мнения,и то различни от това,което бълват там като информация.За нашите "информации"е ясно-пълен шантаж,тип "околовръстно шосе".

199

Анонимен

преди 10 години

На улиците в Севасопол е пълно с уплашени хора гледам. Един страх ги е обзел...Фарс е гнусната лъжа, която на запад се нарича демокрация. Банкстерите управляват, а демосът е само брашнен чувал.

198

Анонимният

преди 10 години

Русия печели доста добре от засилените инвестиции в злато. Цената на благородния метал се покачи с почти 400 процента от 2005 година насам.

197

Анонимният

преди 10 години

През 2012 година от руски златни мини са добити 226 тона злато. Увеличаването на златните резерви е от голямо значение за страната. Златото е относително сигурно вложение във времената на финансова нестабилност по световните пазари.

196

Владо

преди 10 години

Крим е и бил и ще бъде руска територия. Навремето Хрушчов подари Крим на Украйна, преди това Крим никога не е бил и няма и да бъде украински! По скоро земята ще започне да се върти на обратно от колкото Крим да остане в Украйна! Обанана и еврогейският съюз колкото искат да заплашват, само да не им се развали хомоидилията, че пазарите се клатят.. За Русия думи като "бедност и изолация" са незначителни спрямо "сигурност"! И ще обърнат и света ако се наложи но няма да изоставят своята сигурност!