572

Мария до панама

преди 10 години

така е.Който няма сърце за БСП да го остави в гроба и преди да издъхне да си изповръща черният дроб.

571

Медведев

преди 10 години

Смеят се всички на Путин, че лилипут бил........айде краварите, евреите и еврогейовете да го духат тепърва, ще ги ръга мечока

570

Петров

преди 10 години

До АнонименАбе може и да съм *** и да не проумявам защо затворихме необятния руски пазар и там се настаниха "комунистите" отЕС и къде ли не, а за нас остана едно малко коматче, което сме на път да го изгубим

569

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 845Жалко е ако не проумяваш, че в момента сащ и ес са много по-комунистическо настроени от Русия!

568

Мария

преди 10 години

Който не гласува за БСП да хване рак на гърлото и да остави деца сираци.*** да му уронират на гроба и фасове в кандилото да му гасят.Шроклинамго !

567

Анонимен

преди 10 години

До 838Ами нали затова говорим за комунистическо, а не за руско робство ! Жалко, ако не го проумяваш !

566

Петров

преди 10 години

Не мога да разбера тия дето все комунизма им е виновен.....къде го виждате тоя комунизъм.....и защо всеки, който одобрява референдума веднага става комунист....според мен просто си седите и плюете без да си напъните гънките в мозъка защо и кой превърна комунизма в *** дума

565

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 841Образованието което получих ми позволява до роботя самона А320,А319,А321 след 2 години ще завъша СУ, живот и здраве и веднага заминавам :)

564

Анонимен

преди 10 години

До 840Тъпчо, като казва, че е за "наша сметка", той има предвид, че икономиките, в които изброените от теб правят бизнес се помпат от такива като българската. Т.е. капитала се изнася, а не остава България, а за редовия българин е отредено ниско заплащане като роб.

563

Анонимен

преди 10 години

До 833ми отивай, кой те спира. В русия също няма учители и веднага получаваш няколкостотин долара. Пък и авиомеханик(или авто може би) учител пак би трябвало да си намери работа без проблем. Пробвай.

562

Анонимен

преди 10 години

До ТервелХа сега моля да ми обясниш кое е "за сметка на такива като" "ВАС"? Частния университет в който работят и двамата ми родители ли е за ваша сметка. Частната клиника, в която работи братовчед ми - и тя ли е за ваша сметка? Или компанията която се занимава изцяло с хазарт, в която аз ще работя-и тя ли е за ваша сметка? Ако си луд да си даваш парите за хазарт, това си е твой проблем, но по никакъв начин няма общо дори и косвено с хората искащи нормален живот, а не измислени съветски култове

561

Русский

преди 10 години

Много ми е непрятно, когато мои братя БЪЛГАРИ говорят за комунистическо робство от страна на Русия към България, проверете моля ви колко руснаци са управлявали ссср!

560

Анонимен

преди 10 години

Ходете си в Русия като сте толкова на зор някои от вас,за щастие сме европейска страна,до като болшенството мисли така ще има шанс за нас,като се промени това....как да кажа вече сме го яли,ама така е..

559

Анонимен

преди 10 години

"От 18 май 1944 г. влиза в сила Сталиновата политика за етническо прочистване на Кримския полуостров, вследствие на което цялото кримско-татарско население е депортирано, и въпреки реабилитацията от 1967 г., до последните дни на Съветския съюз на кримските татари не е разрешено да се завърнат в родината си."/Уикипедия/Е как няма да са такова мнозинство руснаците !?!

558

човека с бича

преди 10 години

До Десен. с лева резба. Заслужаваш един волски бич и пускане в дупката на селски нужник с главата надолу!

557

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 830Аз съм авиомеханик в бг но искам да изкарвам като учител в Русия!

556

Анонимен

преди 10 години

До 819дам... можеше и станишев да го няма... колко по-хубав би бил живота.

555

Анонимен

преди 10 години

До 812Ха-ха! Сега ли се сети! Ами аз от 93 съм в чужбина.От начало и *** мих. А ти ако искаш, си вземи и секретарка, да ти работи на третия компютър, не ми пречи!

554

Анонимен

преди 10 години

СЛАВА РОССИЯ!

553

Анонимен

преди 10 години

До ДЕСЕНИ аз съм десен и съм Руснак но от една година насам виждам промяна в мисленето на Путин на руски избори винаги съм гласувал за демократике, т.е. против Путин и комунистите, сега виждам и чувам страшни неща от мои приятели с които бягяхе от Русия, към Европа и сащ!