109

Анонимен

преди 10 години

На добър час,Крим!После Чечня,Кабардино=Балкария,Чувашия,Осетия,Дагестан...Ефектът на доминото.

108

Анонимен

преди 10 години

По време на избори, анекдот в Русия :"Другари! Който е за избирането на другаря Путин за поста президент, може да се отдръпне от стената, да свали ръцете си и да се обърне с лице към нас!"

107

Нострадамус

преди 10 години

Запомнете едно, този референдум е исторически, защото ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ЕДНОПОЛЮСНИЯ СВЯТ! И от тук нататък НИКОГА няма да бъде такъв, какъвто го познавахме!

106

Анонимен

преди 10 години

До 124Дам... В не много далечните години преди да влезем в ЕС, всяка чужда стока ни излизаше през носа. Ако искаш да си купиш кола-приготви си сумата по 2 за мито. Ако искаш да си купиш компютър - за същите пари в Германия копуваше 2. Всяка вносна стока струваше по 2. Сега само дрехите са на този хал, ама това е заради комплексарщината. За останалото поне кажи-речи плащаме едно и също. А като шефа на другия край на континента реши, че си му по-ценен там, си там след 3 дни а не след 3 години.

105

Анонимен

преди 10 години

Мада факър на западните содомитски цивилизации!Да живее РФ и източното православие!

104

Анонимен

преди 10 години

Най големият самолет - Ан225 - носи името на създателя си .... Този човек ще стане герой на нация която още не съществува! - филм на Дискавъри за Ан225-------- Кой ли създаде тази нация? Жителите на Крим имат пълното право сами да решат съдбата си! Така и ще стане, ако щат и газ да пикаят мелезите!

103

Анонимен

преди 10 години

До 130Прочети по-добре за какво е референдума. Отнася се за отделяне от Италия, което е искане на хората във Венеция от векове. Също както Шотландия, Северна Ирландия, Каталуния и Баските. Само дето жабарите са *** и не са поставили въпроса както испанците - "хубаво - няма нужда от референдум. Ама всички пари инвестирани в Каталуния да се върнат обратно в Мадрид и сте готови". а искат да са членове на ЕС - кой нормален човек иска да плаща мито за всяко зрънце? Освен *** разбира се.

102

нави

преди 10 години

Абе тея от вас ,които само възхваляват Русия и руския цар да ги видим какво ще говорят като руснаците утре решат да защитят своите сънародници по българското черноморие , които са изкупили над 200 000 имота Русия е от най-големите български врагове и един от най - великите българи Стамболов го е казал !!!

101

Анонимен

преди 10 години

Хайде на добър час на Крим, утре - източна Украйна. След Косово упреци към Крим не може да има.

100

Анонимен

преди 10 години

Днес.бегето, нещо няма ли да напишете за днешния референдум във Венеция за отделяне от Италия, ЕС и НАТО... или думата "референдум" е забранена на територията на ЕС?

99

Анонимен

преди 10 години

абе русофилите да се присъединяват към Русия, защо агитират и останалите. никой не пречи да отиват там.

98

Анонимен

преди 10 години

НЯКОЙ да е чул, че днес във ВЕНЕЦИЯ СЪЩО провеждат референдум?

97

Крим

преди 10 години

2500 журналисти ех медии "обективни любими не...слугуващи". Преди няколко седмици имаше хиляди протестиращи пред БЕЛИЯ ДОМ против замърсяване от строежа на петролопровод и стотици са арестувани.... или да не обиждаме Америка че ще ви напляскат, а на Путин и в гащите ще му бръкнете да видите дали има нещо нередно.

96

Анонимен

преди 10 години

ЕП нека да стартира процедура за референдум в държавите от съюза: за или против членството в ЕС и НАТО (ако на евро мижитурките им стиска де)

95

Анонимен

преди 10 години

Русия трябва с референдум да стигне до Англия вкючително- тези дни...Англичаните може да се опъват ама к'во са ",само един остров"Владимир Илич Путин...

94

Анонимен

преди 10 години

"Международните организации го определят като незаконен"Те пък колко са се загрижили за хората, дори и за тези от собственните им народи.

93

Анонимен

преди 10 години

Жителите на Венеция и околните райони на провинция Венето, днес ще изразят своето мнение относно пребиваването им в състава на Италия. Те също така ще изразят мнението си за членството на Венеция в ЕС и НАТО. Гласуването ще продължи 5 дена, от 16 до 21 март.

92

Анонимен

преди 10 години

До 114А кой го направи? Подписа на кой седи на договорите с електроразпределителните дружества? Не беше ли Р.Овч.? Кой направи Лукойл пълен монополист в България? Не беше ли пак той и Станишев? Кой се постара цялата българска селскостопанска продукция да не е "екологично чиста" благодарение на всички български гори и сега да е на витрината на всеки био-магазин в цяла Европа и да се продава на цени от марс и всички да се чудят как да се докопат? Не беше ли Ивайло Калфин?

91

Анонимен

преди 10 години

Путин се вкара в тази игра, от която всеки изход за него е губещ. Ако продължи, санкциите ще са бавни и постепенни, но жестоки и неотменими във времето. Така Русия ще бъде задушена икономически, и пари за водка няма да имат мужиците. А тогава става страшно! Русия ще бъде съсипана само за 6 месеца!

90

Климент

преди 10 години

Русия винаги е водила имперска политика, още през 19 век започват имперска военна агресия на балканите и със Сан-Стефанския договор се опитват да създадат една славянска мини империя на балканите. Разбира се запандите цивилизации не могат да допуснат това и на Берлинския конгрес осуетяват имперските планове на Русия и тя остава с пръст в устата. Същото ще стане и сега с Украйна, западните цивилизации няма да допуснат Русия да наложи имперските си амбиции в Украйна.