96

ТИМ

преди 10 години

Тоя ли ще ми говори за професионализъм?!? Професионално ли беше да нахлува в домовете на невинни хора и да ги тръшка на пода като круши?! Професионално ли беше да нарича пред цяла България "убийци" лекари, за които не си е направил даже труда да провери имат ли някаква вина?!?И не на последно място: колко жерви на Цветанов осъдиха България в Страсбург?!?! И кой ще плаща милионите, които държавата дължи за неговите високо "професионални" PR акции?!?

95

пенсионер

преди 10 години

Заради простотиите на БСП/фалшификатори/,ние от "Обединени пенсионерски клубове" ще гласуваме за ГЕРБ.

94

бай станой

преди 10 години

НА КОЛЕНЕ ИСТИНСКИ ПРЕСТЪПНИК

93

Анонимен

преди 10 години

Не че подкрепям Йовчев, но какво право тоя му иска оставката. Йовчев е на власт по малко то година преди това беше Цветанов. Полицаите, които са на служба не са там от вчера или от днес а от доста години, следователно трябва да се иска отговорност от Цветанов, защо за тия 4 години не е тренирал по добре полицаите. Щом са имали грешки

92

Анонимен

преди 10 години

Няма нищо лудо в погледа му, той просто е ***!

91

"професионалист

преди 10 години

Друго си е да "професионалист" като цвинокио,да разбиваш къщите на хората,да обявяваш някого за престъпник,все едно си последна инстанция,да четеш СРС-та пред Народното събрание,да обявяваш лекарите за убиици и благодарение на "професионалните" ти арести да осъдят България в Страсбург!:професионално" е и по твое време да се продават контабандни цигари повече от такива с бандерол и за цяла година да хванеш 50 килограма хероин?!А тероризма ще го борим с дюнери.

90

dragko

преди 10 години

Абе-тоя от снимката......Има нещо лудо в погледа му.Да не се разгърми и той някой ден?

89

Анонимен

преди 10 години

Цецо, то и акцията с ескортирането на Баретата беше непрофесионална (която ти нарече "изключително неприятен случай") и брахме срам пред цял свят, така че ти най-малко трябва да се обаждаш.

88

Аз

преди 10 години

Да се стигне до тук,имат вина Цветанов,Йовчев и редовите служители на полицията.Защо не е отнето оръжието след изтичане на срока на разрешителното за притежание,когато Цветанов е бил министър?Защо Йовчев праща "спец отряд",който е неподготвен или много самонадеян или и двете?За тази акция не беше ли редно да пратят психолог,който да се опита да реши проблема по мирен начин?И ако психолога не успее,тогава да се действа чрез сила.Май цената на една газова граната е по-висока от живота на полицай!

87

Лошо

преди 10 години

Не съм специалист, не знам колко добре е било по времето на Цветанов, но сега говорим, за нещо абсолютно нечувано. Абсолютно неадекватен министър Йовчев. Кога ли полицаите ще се надигнат? И кой ще пази Станишев и СИЕ?

86

Черноризец храбър

преди 10 години

До АнонименНеграмотник пише се " гранатомет " с буквичката "т " а не като тебе с "д" .ГранатомеД си ти на неграмотността си вероятно !

85

Анонимен

преди 10 години

Ключовият въпрос е къде е спал Цветлин Йовчев, който за година и половина управление е уволни над 3000 души от най подготвените хора в системата, за да сложи слабо подготвени, но верни на БСП хора от паетийния им актив. Резултатите ще са все такива.

84

Анонимен

преди 10 години

Браво на физкултурника с апартаментите, но до това "експертно" мнение са достигнали и чистачките на улицата, както и малчуганите в детската градина.

83

Анонимен

преди 10 години

А Гуцанов беше класически престъпник и крадец, виж сами в каква къща беше заловен. Просто подкупиха прокурора да изкара, че имало нещо нередно при задържането, затова ще плащаш.

82

Анонимен

преди 10 години

Ти си в грешка и не лижи *** на Йовчев.

81

Анонимен

преди 10 години

В случая ако го бяха гръмнали с гранатомед..... Цвинокио щеше да пее пак същата песен !

80

Анонимен

преди 10 години

Взривил е къщата, но нямаше убити полицаи, както сега, нали?

79

Nika

преди 10 години

До АнонименТи вярваш ли си, че по времето на ЦЦ нямало битова престъпност. Всичко се покриваше от медиите, с изключение на показните акции, които сега плащаме всички след присъдите на Европейския съд - Гуцанов, Цонев и т.н.

78

Анонимен

преди 10 години

До 82 Много си в грешка ! Не лижи *** на Цвинокио !

77

Анонимен

преди 10 години

Следствието приключи - виновон е Бойко и Цецо.СерКо беше в спалнята и пълнеше гащите