243

макето

преди 10 години

дали прокуратурата ке заведе дело срещу неизвестен извършител

242

Анонимен

преди 10 години

Вижда се, че Йовчев "успешно" пребори битовата престъпност !

241

Анонимен

преди 10 години

Какво значи да се барикадираш в къщи? Да си сложиш входна врата и да я заключваш? 4 години не е излизал от къщи, какво е ял? Цялото ръководство на държавата смърди на развален труп. Когато полицията трябва да пази престъпната управляваща шайка от млади девойки са като терминатори, а тук някакъв луд ги направи смешни! Овчев - разкарай се турска подлого и вземи този неандерталец гл.сек със себе си!

240

Анонимен

преди 10 години

СВЕТЛОЗАР ЛАЗАРОВ- Главен секретар на МВР.Гн Цацаров нямали да разследва гн Светлозар Лазаров къде сее намирал когато са застреляли Илия Павлов и на каква длъжност е бил.Или в ухо това неви влиза,защото е от 6яиката,на станишев и доган.

239

Пишете глупости!

преди 10 години

Интересно как решихте, че човекът е психично болен?Най-обикновен ловджия, който се спречкал с директор на училище и онзи му пратил полиция. А те взели, че нахлули през нощта , стреснали човека и той ги опушкал.

238

димитров

преди 10 години

1.Министерство на здравеопазването-няма никакьв контрол вьрху психично болните,които би трябвало да се водят на отчет.2.МВР-няма контрол вьрху лицата с ловен билет и орьжието им.Фиктивни справки,само за сьбиране на пари...3.МВР(отново)-полицаите се интересуват единствено от собственото си благополучие,а не хващат престьпниците.4.Ако пьк случайно арестуват някого,то присьдите са смешни...

237

777

преди 10 години

ГЛАВНИ СЕКРЕТАРИ И МИНИСТРИ ДА СИ ПОДАВАТ ОСТАВКАТА ,ТО СЕ РАЗБРА ЧЕ НЕ СТАВАТ ЗА ТАЗИ РАБОТА, СМЕЩНИЦИ ,А И ТЕЗИ ГЬОН СУРАТИ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ТЕ ДА СЕ МАХАТ

236

Стига бе!

преди 10 години

До 252 Има убит човек, българин. Дали е полицай, чистач, портиер - няма значение. Не прави чест никому да си прави "дъвка" със смърт на свой сънародник. Пак казвам, ако коментарите не са плод на няколко човека с различни никове - то няма вече народ и нация. Има само скотове, чудещи се на чия смърт да се надсмеят, докато си дърпат кафенцето. Евала за коментра! Евала, че не скотееш, като останалите!

235

Анонимен

преди 10 години

Лясковец не беше ли над Асеновград ,

234

Анонимен

преди 10 години

260 ей тутманик ти знаешли къдее Бристол Кингкрос Кингстън Ватерлоо Манчестер Датфорд А 406 M25 кво дати разправям *** сте и такива щеси отидите.Много ще лижите топ.ите на Станишев и Доган.Там вие местото.В лондон съм от 1995.ШИТ.

233

Засрамете се!

преди 10 години

Има убит полицай и опасност за децата вие за партии говорите, Тези пардии ви изядоха ушите и ви направиха живота черен. Думата партия трябва да се забрани със закон а всеки опитал се да прави каквато и да била партия да бъде съден и затварчн като престъпник, защото партиите са 100% за манипулация и използване на народа.Народа да се научи сам да се оправя без партии ! Тогава ще има и справедливост и всички безсъвестни, некоректни и виновни ще са наказани

232

qwer

преди 10 години

Покойният българин Радой Ралин е казал "ТЪРПИ НАРОДЪТ НАШ, ТОЙ ИМА ПЕТСТОТИН ГОДИШЕН СТАЖ" Колкото и интелигентни наши и чужди люде да ни напомнят това ние никога няма да разбереме какво трябва да се направи. Причината е една за съжаление, все още в България преобладаващото население е продукт от овчарският *** ген, останал единствен след геноцида извършен от червените в държавата ни да избият българската интелигенция. Жалко но факт потвърден и от тук коментиращите болшевишки ***

231

макето

преди 10 години

ЯЯЯЯ имало и друг кат мене дано да се е запасил с ракийка човеко оти тия обсади траят по неколко дена докат се измъкнеш

230

Анонимен

преди 10 години

Инцидентът показва колко е слаба властта в България в момента.

229

Tina

преди 10 години

До BubblesАко затварянето е крайна мярка, най-простичкото решение след подаване на сигнала от директора, би било: проверка на място, изземване на притежаваното оръжие, отнемане на разрешителното, отваряне на досие и редовни проверки за наличие на незаконно оръжие.При вероятност от престъпления срещу деца, действията трябва да са категорични и безкомпромисни.

228

Стига бе!

преди 10 години

Аналитичен = аполитичен...

227

Анонимен

преди 10 години

При Доган и Станишев няма уволнения защото са монтирани по списък послуванковците,Вежди Рашидов не случайно каза че ДПС ги вземат техният електорат от подниците миризливи слагат им костюма и как няма да ревът за Дога.Веждито е много точен и умен и упорит човек.Другите търчиляги са бир ики.

226

Анонимен

преди 10 години

До 263Какъв Лондон те гони, ***? Май ТИ не си излизал извън Тутракан като гледам.

225

Апис

преди 10 години

Не е хубаво, че има жертва, но! Това рано или късно щеше да се случи и е по-добре, че е полицай отколкото някое дете. Полицията както обикновено не си е свършила работата навреме и в този случай някой е платил с живота си за това. В тази институция цари страшна анархия, шуробаджанащина, корупция, непрофесионализъм. С една дума - смешници. Това е родната полиция колкото и да не им се иска на някои. Както казват по-долу - да бият с палките беззащитни могат, но ако трябва да покажат нещо повече...

224

Стига бе!

преди 10 години

Любимите ми партии?! Това в кой от постовете ми го прочете? За коя партия пледирам според теб? Моля те да ми кажеш за да мога в най-кратък срок да ке запиша в нея бидейки *итичен, но просто не искам да имам общо с теб! Скот!