43

12345

преди 10 години

Поредната велика победа на Путин. Ванга го е казала АМерика ще залезе като свещ на вятър и само името на Путин ще се чува и слави.

42

Анонимен

преди 10 години

Запада ще се погрижи жизненото равнище в Русия да спадне драстично. След това ще започнат движения на сепаратизъм и разпадане на Русия. И всичко това заради един грандоман джудже.

41

12345

преди 10 години

На путин му трябва Крим защото е единственото топло пристанище и руската част от Украйна. Въобще не му трябва Киев и една претенциозна про евро украйнакоято хем иска да е евро хем газ на преференциални съветски цени хем да краде от газта. Затова и не реаагира със смазване на майдана. А е знаел още от разговорите фък евро

40

Анонимен

преди 10 години

*** сега денонощно тренира в кремъл танца на умиращия лебед

39

12345

преди 10 години

До АнонименЕС е напълно зависим от Руския газ. Пък и газопроводи не трябват. Вече Украйна не е независима и в никоя част няма да може да се спре газа. Едната е под контрола на Русия, а другата на ЕС. и двете имат интерес газа да тече.

38

Анонимен

преди 10 години

НАТО ще бди на границата на Русия, това е кошмара на Путин!

37

Истината

преди 10 години

До 12345Нито една от тези държави в официална позиция не е подкрепила руската окупация на Крим. Нито една от тези държави няма да се лиши от платежоспособния западен пазар, за да подкрепи икономическото джудже Русия. Особено Китай, който е най-големият вносител на пазара в САЩ и реално погледнато почти се издържа от него (затова и го кредитира).

36

Анонимен

преди 10 години

Чакаме ЕС да наложи замразяване на авоари и забрана за пътуване и на българските депутати.(Не че ще стане де, нас нали вече ни лапнаха)

35

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

До Гневен българин ОТ ДНЕС И ИНДИЯ Е ТВЪРДО ЗАД РУСИЯ И ПРИЗНАВА ПРАВОТО НА БРАТУШКИТЕ ЗА НАМЕСА В УКРАЙНА. ВИЖ- <<В ВОПРОСЕ УКРАИНСКОГО КРИЗИСА ИНДИЯ ВЬБИРАЕТСТОРОНУ РОССИИ>>ПОЛИТИКУС.РУ ТОВА МАТЕРИАЛЧЕ ИЗЛЕЗЕ ПРЕДИ 2 ЧАСА И ПОЛОВИНА. ВЪОБЩЕ ПРОГРЕСИВНИЯТ СВЯТ ЗА РАЗЛИКА ОТ ЕВРОНАЦИСТИТЕ И БАЙРЯК ИБРЯМА ОТ ЧИЧО ТОМОВАТА КОЛИБА ЗНАЯТ КОЙ КРИВ И КОЙ ПРАВ ПО СЛУЧАЯ С ХУНТАТА!

34

12345

преди 10 години

До АнонименКитай и Русия сложиха заедно вето за влизане в Сирия и Сащ не посмя. Тогава Китай беше също неутрален до последно. Китайците не са глупави и много добре знаят, че днес срещу Русия, а утре срещу Китай, така че им е напълно ясно, че са с Русия. Голем страх има соросоида от тоя Китай бе хихи

33

Анонимен

преди 10 години

Русия ще строят АЕЦ и газопроводи в ЕС на някъде към края на куковото лято.

32

12345

преди 10 години

Крим се отцепи от Украйна.*** и хасорос ха газ пикаят. Началото на края на запада беше в Сирия. БРИКС е бъдещето. Запада нямаорехчета за война, а Путин все повече разбира, че може да си прави каквото си иска. Естествено забавянето се получи благодарение на ана л ните стонове на мижитурките Плевнелиев и Прокопиев. Тяхното мнение е било особено важно и е респектирало Путин.Другарю Путин пази се от гнева прокопиев, че идват 4 ранобудни наркомана да ти залостят тоалетната на 1-ви етаж.

31

Анонимен

преди 10 години

До Гневен българинТи май не си чел официалната позиция на Китай по повод кризата в Украйна! И тя е "Китай подкрепя суверенитета и териториалната цялост на Украйна и разрешаването на кризата в рамките на международното право!". Това си е чист неутралитет. Какво са си говорили по телефона Путин и китайския му колега, както и Обама (и двамата казаха, че Китай подкрепя позициите им) е отделна работа. А вие гледайте Китай да не ви стане отново "съюзник" както беше през 1969-та. :)

30

12345

преди 10 години

До АнонименЧе има ли орехчета да съскат срещу Путин?

29

12345

преди 10 години

До Гневен българинТо да беше само Китай. Венецуела, Латинска америка, Индия, Иран, Китай, Русия, Бразилия ЮАР...А ЕС може да пръ*не на ... на Русия с тези санкции, както пръ*на на ... на Иран.

28

Анонимен

преди 10 години

Чакаме понеделник и санкциите срещу Раша с пуканки :) Красота...

27

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

СПЕЦИАЛИСТИТЕ ОТ ,,МОРГАН СТЕНЛИ'' ОТБЕЛЯЗВАТ ЧЕ ПОРАДИ СВОЕТО ГЕОГРАФСКО ПОЛОЖЕНИЕ ЕВРОПА ЩЕ СЕ ОКАЖЕ В ЗОНАТА НА РИСКА. РУСИЯ ДНЕС ДОБИВА 13% ОТ СВЕТОВНИЯТ НЕФТ КАТО ИЗНАСЯ 4,7 МИЛИОНА БАРЕЛА/ДНЕВНО./ МАЛЕЕЕ НЯМА НАЧИН ДА НЕ ФАЛИРАТ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ/. ПРО НЕДРА.РУ- ,,ЗАПАД НЕ СМОЖЕТ ОТКАЗАТЬСЯ ОТ РОССИЙСКОЙ НЕФТИ''

26

Анонимен

преди 10 години

Хахахха -"отговорните лица за ситуацията"... и единствено отговроното лице , Путин, няма да е в списъка. .. резил и срам и позор за ЕС ! Такова слабодушие...

25

Анонимен

преди 10 години

Въпрос:Ако България подкрепи санкциите срещу Русия/което е почти 100%сигурно/ и въведе оръжейно ембарго/както се говори/ как ще се отрази на военно-промишления комплекс/колкото невзрачен и хилав да е/едно отнемане на патентите и лицензите за производство на руски оръжия и военно-транспортна техника предоставени ни от Русия/което с оглед на случващото се е напълно възможно/??

24

12345

преди 10 години

До Анонимен29 знаеш ли колко евтино Русия си изплати външен дълг с врътката с рублата?27 ЕС може да заплаши Русия, че няма да започне преговори за приемането и в ЕС :Д