162

sev

преди 10 години

Кога успя форума да се напълни с толкова русофили ли там каквито са. В случая русите имат известно право, но след толкова направени от тях зулуми никой не иска да ги чуе. А който е плюл поляците нека си припомни че навремето са се били и с немците и с руснаците, когато ги окупират. Поляците гледат на Русия, както ние на Турция и с право.

161

e

преди 10 години

w.w.w.Комитет 300, "Световно правителство", "Римски клуб", проект Огнен меч"

160

e

преди 10 години

plevenonline България Рушители на България‎

159

e

преди 10 години

Тодор Вълчев-бивш управител на БНБ,заклет масон,пратил "БНБ на Кино"През 1991 г. става председател на БНБ с назначение от Седмото велико народно събрание. Членува в Римския клуб. Участва в българската група по Национална стратегия Ран-Ът.

158

e

преди 10 години

Пророчествата на Римския клуб и Масачусетския технологически институт: Всемирната Велика Депресия и съкращаване на населението към 2030 година

157

e

преди 10 години

Тарикатите масони от типа:"Римски клуб",ционисти и др,искат да се случват "тези неща" !

156

e

преди 10 години

Само дългът на САЩ е около 200 трилиона долара и не може да се изплати с цялото световно производство. При население от седем милиарда жители, ограничени ресурси, неустойчиво потребление и рухване на само една от основните системи петрол (енергия), вода или храна терминът обезпечение (от англ. collateral damage; допустима жертва) придобива чудовищен смисъл.

155

Анонимен

преди 10 години

Дэвид Кэмерон заплатил за лайки в Facebook

154

e

преди 10 години

Генното инженерство на Тарикатските идеологии включваше и проекта "Украйна" за игнориране на "Руско влияние" чрез енергийни програми.Но всъщност не се желае да се осъзнае,че Русия,никога не е водила провокативни,милитаристична,завоевателска или друга злонамерена политика.Ако си спомняте на два пъти Русия е дала кръвта си за нашето освобождение!

153

морски

преди 10 години

Руската армия не е онази отпреди 10 години.В нея вече са инвестирани милиарди долара,въоръжена е с модерни оръжия,самочувствието й вече е друго и границите на Русия са й тесни.Именно за това Русия планира да отвори нови военни бази по целия свят - Куба,Венецуела,Виетнам,Колумбия.

152

Анонимен

преди 10 години

Време е дa изпържим руския aгресор!

151

dnes

преди 10 години

тихо във форума че скайнет идроните дебнатслава на америка

150

Убийците вън

преди 10 години

Вън от Украйна, убийците от Майдана.САЩ са най-голямата терористична държава. Дай боже всеки ден да е 11.Септември за тях.

149

Анонимен

преди 10 години

Това не е новинаНовина е: сащ изпраща самолети в крим

148

Анонимен

преди 10 години

Самолетите пристигат по искане на Варшава... САЩ изпратиха в Литва четири самолета... както и в отговор на руската агресия в Украйна и засилването на руската военна активност в Калининград...-------------Изтривалките на САЩ - Полша (подлизурки и предатели) Прибалтика - профашистките ***... с тези 5 - 6 самолета могат само едно единствено нещо да направят - да се надяват да не стане наистина напечено, че тогава самолетите както са долетели, така и могат да си отлетят, а *** остават.

147

поручик Списаревски

преди 10 години

Тия F16 и нашите летци с по 5 часа годишен нальот ги побъркват.

146

Omnia Mea

преди 10 години

Поляците открай време са известни като "евреите на Европа". Съвсем си разкриха картите. Дано сега да настъпи края на ционизма и да започне нова епоха.

145

st

преди 10 години

До тумор Нито ти като българин нямаш нищо общо със българите от преди 150 години нито руснаците от тогава имат нещо общо със сегашните ехоооооооооооооооооооо света се променя всеки ден алооооооооооооооооо, сравнение по детски сега в днешно време всеки гледа себе си,а вие бг гледате ли себе си един не каза аз бг все русия, запада ала баалла, абе ейййй я се стегнете какво се продавате на един или на друг хехехехехехехеех шушомиги.

144

ot Germania

преди 10 години

ZA RUSSIA !!!

143

KOSOVO

преди 10 години

moza da stane nezavisimo, a KRIM njama pravo na REFERENDUM.Kade bjaha EU, NATO i USA kogato SERBIA iskashe da zadarzi Kosovo bv neinite granici ?