137

На фона

преди 10 години

А тия подводници на фона на снимката руски ли са? И те ли участват в учението?

136

Паметлив

преди 10 години

До асд--136 ; Личи си кои са национални предатели.Навремето комунистите ни учеха ,че ПАТРИОТ Е ТОЯ КОЙТО ОБИЧА РУСИЯ. В конституцията пишеше начело със СССР и в ХИМНА същото.Винаги сте били *** на Русия.Нали тя ви сложи на власт .Иначе щяхте да видите власт на КУКОВО ЛЯТО.Бяхте най ниската прослойка на обществото--селянията.

135

GAYber

преди 10 години

Ние от ГЕРБ сме на страната на нашите еврео-гейско-атлантически партньори и мразим Русия , защото така ни е наредено от нашите господари от Израел и САЩ !

134

:)

преди 10 години

До ВасилевХахаха, Василев! Когато го няма американския кораб можеш да търсиш Паметливия. И той ще ти свърши същата работа или ти на него!

133

До Василев

преди 10 години

а ти чувал ли си, че американците летят с руски ракети до МКС, а руските балистични стратегически ракети са по-точни от американските в пъти.

132

Българин

преди 10 години

Сега като излязат руските подводници в Черно море, учебната програма на американското корито ще стане:1. Бързо преобуване на топли, кафеви и миризливи ***, като видят перископ до кораба.2. Геройско понасяне на торпедна атака, без да оцапат току-що обутите нови ***.3. Бързо и безаварийно настаняване в спасителните лодки.4. Гребане от Черно море до Атлантика в гумена лодка.

131

ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА!

преди 10 години

До ПаметливИ как генерал Колев е спасил Добрич в Първата световна война? В 1913 г става РУМЪНСКИ И СЛЕД ПЪРВАТА СВЕТОВНА ОСТАВА РУМЪНСКИ, ***! Как точно генерала е "спасил" Добрич щом е останал в Румъния???

130

Василев

преди 10 години

Тръгвам утре за Варна , на тоя кораб има бая нежни гейове нали ни разрешиха да се мъжим един друг в ю ес ей армията мале ще им лапам на янките и ще им се надупя след това , тия лоши руснаци ...ще видят те ..

129

Паметлив

преди 10 години

До Василев 131;Да дойда да ти го нацепя, ако нямаш нищо против.

128

Василев

преди 10 години

Аз съм жалък, нещастен, очукан от живота и презрян от всички нормални хора гей. Баща ми десет години ме води по психиатри да ми оправят сексуалната ориентация, но след като медицината се оказа безсилна, се самоуби. Майка ми е евтина компаньонка и никога не се е интересувала от мен. Сега си избивам комплексите с русофобия и се чувствам добре само когато мразя и обиждам някого.

127

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевАми то икономическата блокада на Русия ще бъде всъщност икономическа блокада на България. Някои неща няма откъде да получим, а и парите на руските туристи не миришат нали?

126

ПАСИ ЮДОВ

преди 10 години

Заминавай си с тоя кораб и не се връщай

125

NATO GO HOME

преди 10 години

ВЪН хамерикосите от БЪЛГАРИЯ. Продажниците, дето докараха американските войници на родна земя ще са проклети от поколенията

124

Паметлив

преди 10 години

До НИКОГА--121; Абе простьо ПСВ с кого воювахме в Добруджа ? Нали Ген. Колев кла руснаци и Казаци като зелки .Нали тпй спаси ДОБРИЧ ? Фердинанд пази неутралитет 1 г и 4 м. Русия принуди Англия и Франция да подпишат договор на 10.04.1915 г.съгласно който при победа над Германия на Русия се разрешава да окупира Босфора,Дарданелите и РЕГИОНИТЕ ОКОЛО тях.Б--я и Турция са регион и застанаха на страната на Германия да си защитят земите.Добре че Русия загуби войната.Аман от прости ***.Четете бе

123

NATO

преди 10 години

Ima li dobrovolci za istocnia front?

122

Василев

преди 10 години

Искам някой да ми го нацепи здраво в задния двор !

121

#$%

преди 10 години

Руската база в крим включва около 45 морски съда - подводници, миноносци, фрегати, самолетоносачи и какво ли още не.. без да се броят в т.ч. изтребителите и наземната военна техника. Вярно не са всичките последен писък на техниката, но ако се стигне до конфликт ще е доста трагично за нас като член на нато...

120

varg

преди 10 години

Въобще да не пуска котва.Ще го потопим.

119

абе 121

преди 10 години

Ти маи бая си бягал от час по история.

118

Анонимен

преди 10 години

Преди години така "канехме" руснаците на "учение". Сега каним американците.