151

Анонимен

преди 10 години

От 100км си личи че това са диви шапкари с изпит мозък от дългата служба в армията на РФ.

150

Анонимен

преди 10 години

До 174 я не се прави на по *** от колкото си , разбира се че това е операция на Руските въоръжени сили , която е пканрана отдавна , по всяка верочтност и тренирана , то така се разгръща 20 000 армия без предварително планиране и координация . Путин лъже като *** и мислич е някой му верва

149

Алекс

преди 10 години

Чета коментари и не вярвам колко тъпо животно е българина. Има си една теза в главата и ако реалния свят поднася факти които не съвпадат с нея те са миражи/измислици/провокации и какво ли още не. Каква е тая матрица в която живеете бе овце? Децата ми със сигурност няма да са българи.

148

lewskar

преди 10 години

До Анонимен 167България почти до края 50 години е аграрна държава и 80% от населението са СЕЛЯНИ. Да мизерия има сега имало е и ще има. *** Селяни има и сега има и ще има.Но Моля те неми хвали строй , който е съществувал благодарение само на СЪВЕТСКАТА АРМИЯ , защото комунистите без червената АРМИЯ нямаше и да сме ги чули.А това какво означава знаеш ли ИСТОРИК! Че са обслужвали чужд интерес! И България не освободена от СЪВЕТСКАТА АРМИЯ а от ЦАРСКА РУСИЯ , Кралство Румъния , Финландия и др

147

ViturStSt

преди 10 години

До до ViturStStA как се оказа истината друга за снайперистите?Изтече запис в който си говореха на чист руски не на украински диалект, и се обръщаха един към друг по звание.Ония на МВР каза единствено, че намира за обидно, че се говори за връзки с опозицията не е казал че е вярно колкото и да го въртеше руската пропаганда.Заставам си зад обвинението, че са руски военни.Може да ги е срам да си сложат влага на ревера обаче униформите са им еднотипни.

146

Факт

преди 10 години

Какви са фактите?Двама АМЕРИКАНСКИ журналисти снимат без разрешение хора. Тези хора използвайки сила им взимат снимките. По нашата Конституция тези двама АМЕРИКАНСКИ журналисти нямат право да снимат други хора без тяхно разрешение. Цялата работа много намирисва - седи някакъв и ги снима как им взимат снимките. Може да е охранителна камера, но се пита в задачката защо не са взели филма от охранителната камера и вТория въпрос - кой е дал филма ОТ ТАЗИ КАМЕРА на тези АМЕРИКАНСКИ ЖУРНАЛИСТИ?

145

Ха ха

преди 10 години

До ПичМи то как така са дошли , не са ли ни дали американците в Ялта на Сталин а ? И сега дай си ми куклите на ти си парцалките.

144

ViturStSt

преди 10 години

До АнонименИнтерсно защо тая теза се среща само в утвърдени от ЦК документи.Цяла Европа ни е наричала прусаците на балканите.Българският селянин е бил по-богат от гръцкия , турски и сръбския.Българския лев е бил втората най-твърда валута в Европа.

143

do 161 ot Germania

преди 10 години

Tapi sme, ako ne sme s Russia. Edinstveno tja moza da ni zashtiti ot Turcija.Takiva amerikanski podlogi kato tezi jurmalisti ne rabotjat za interesite na Bulgaria

142

ViturStSt

преди 10 години

Значи ако снимаш доблестни православни, хетросексуални, руски войни как изкорубват и си отнасят банкомат си сорсоид така ли ?:)Разкажи ми още:)

141

Анонимен

преди 10 години

До ПичЩом сме били толкова добре, обясни защо селяните от околните села покрай София са си продавали децата момичета на женския пазар? Стига сте хвалили какво е било преди 44-та. Добре, че дойде друга власт, та болшинството от населението е разбрало, че има долно бельо. Било е мизерия и уникална корупция, точно каквото е сега.

140

ViturStSt

преди 10 години

До RamboБе те го биха щот им снимаше мародерствата.Срамотиите на руската армия.Има снимки от Берлин 45 как двама дърпат кутия с чорпогащници от ръцете на германка.Та 69 години по-късно нищо ново.

139

транзитивност

преди 10 години

Украинците и Руснаците са братяБългарите и Руснаците са братяБългарите и Украинците са братя

138

Пич

преди 10 години

До lewskarБългарският комунист има глобално мислене. За него Русия и партията са по-важни от България и собствената му майка. Не си ли учил история като малък - как ни обясняваха колко е героично едно дете да предаде майка си в името на партията. Ето - семената от това обучение дават плодове.

137

морски

преди 10 години

Българския народ винаги е подкрепял и ще подкрепя Русия,българите и руснаците са братя по съдба,религия,произход,братя по дух,колкото и да не се харесва това на запада и САЩ!!!

136

Анонимен

преди 10 години

До Аноним Мачкай, Путин! Русофилистичната *** скоро ще виси по дърветата.Твоя Пу*кин може да мачка само таралежи с гол г*з

135

lewskar

преди 10 години

Не мога да разбера колко точно сме *** Българите?Ако Русия анексира Крим ,Какво точно ще спре Турция да анексира части от България и Гърция?Ами утре ДПС , като поиска референдум в Турско говорещите региони да ли да се присъединят към Турция , какво ще пишете тогава ?Май само "Русофилите" не разбраха , че Ердоган е подкрепил Путин и вече почват договор ки за " казаците " "тюркмените " а скоро и за "турчаищете се " Българи.КРИМ е Украйна и точка иначе навсякъде по света ще започнат анексации

134

Анонимен

преди 10 години

Димитър Кенаров, журналист на свободна практика, и фоторепортера Боряна Кацарова са на заплата от щатите така че такива провокации са очаквани и не минават!!!

133

Анонимен

преди 10 години

На тези титушки (местни мутри) някои им викат братушки?!!!

132

ДОКАЗАТЕЛСТВО

преди 10 години

е този клип какво вършат бандитите в ЗАПАДНАЛА Украйна. То и децата разбраха, че клипа е от УКРАЙНА, а не КРИМ. Глупави и продажни журналисти...