36

ИДИОТИНО!

преди 10 години

До до ЦОЦИАЛИСТЧЕТОСравнението ти на България с Украйна е НАЛУДНО И НЕУМЕСТНО! Украинците репресират руското население, а у нас ДПС е дори съуправляваща партия. А турците в България имат гарантирани всички права. Имат партия, депутати, областни управители и МИНИСТРИ!!! Сега разбираш ли колко НАЛУДНИ са сравненията ти? И колко НЕАДЕКВАТНИ?

35

От редакцията

преди 10 години

До 27. Не славяните. "Площад" е от немското "Platze". Славянската дума е "майдан" - от там на полски "Майданек" - площадче. А ти си неграмотен *** - от гръцките думи "грама, граматос" - буква и "идиос, идиотес" - неадекватен, маргинал.

34

Анонимен

преди 10 години

До АНОНИМЕН 46КОЙ-КОГО ТРЕПА БЕ?! Я СПИРАЙ ФИЛМОВИЯ КАНАЛ!

33

St. John Red

преди 10 години

До Анонимен 43Икономически интереси.... човешки животи.... див капитализъм.... хамерика и васалните и държави, в това число западна европа... как постигат техният благодат? Огледай се... виж България днес....А към Русия поклон!п.п. Комунисти няма, тук таме се среща по някой... в противен случай капиталистическите *** отдавна биха били изклани...

32

спасени?

преди 10 години

До СОЦИАЛИСТКолко са"спасени"се вижда днес.Колко милиони араби има там?Не че съм антисемит,не мразя арабите но нали говорим за Европа.Още ли не са си основали държава?НАТО нали направи ислямска д-ва от шепа хора под терористичната армия косовска за освобождение на територията на Сърбия.

31

Анонимен

преди 10 години

До до ЦОЦИАЛИСТЧЕТОХитлер не е германец, а АВСТРИЕЦ яхнал Германия която разруши тотално със своя авантюризъм. Хитлер е ябанджия за Германия. нямал е право да става канцлер по немските закони защото не е роден в германия и нямал немско гражданство отначало.

30

Анонимен

преди 10 години

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ РУСИЯ ЩЕ ЗАЩИТИ СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ. ДА НЕ Е БЪЛГАРИЯ,КОЯТО НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО,КОЙТО НЕ Е РЕШИЛ ТОЙ НЕ СЕ Е ИЗГАВРИЛ И ИЗПЛЮЛ В ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИНА,А ВЪНШНОТО МИНИСТЕРСТВО ДАЖЕ ЩЕ АПЛОДИРА ТОЗИ АКТ НА ДЕЙСТВИЕ.ЕВАЛА КОСТУРИЦА!

29

умен гущер

преди 10 години

От кого ще пазят руснаците в Украйна? от самите украинци? Не виждам никаква заплаха за тях,странно....та те си размахват руските знамена и крещят името на Русия и никой не ги закача...интересно. Ако бяха в няко дива арабска страна,жив руснак нямаше да остане от арабите...То все едно Созопол да бъде анексиран от Русия понеже видиш ли нарушавали им се уж ,,правата,, на руснаците че руския език не е официален в България...

28

сравнение

преди 10 години

Хитлер асоцииран с кого???Кое е общото?Обезоръжи Германия според Верс.договор,останалите не го направиха и затова излезе от Обществото на народите,забрани тайните общества и окултизма,искаше Германия за германците с програма стоща зад"позитивно християнство",двойно гражданство-не.Та коя държава била днес"нацистка"?

27

Тотка Пилотка

преди 10 години

Едва ли хмериканците могат да си позволят лукса да да пуснат 2000 тона обеднен уран както в Югото !

26

временно !

преди 10 години

До СОЦИАЛИСТТова е малко спорно.Русия можеше да не победи Германия докато не получи помощ от тези,които впрегнаха Америка във войната и други.Войната беше за независимостта на Европа и Европа загуби,Русия днес е обект на същият прицел.Тези"други"никога не се споменават в медията въпреки,че управляват света общо взето.Затова(временно)ще стане тяхното.

25

Анонимен

преди 10 години

Така че, отдайте почит на Освободителите си от турско робство. Поне на 3-ти март.

24

u4uden sum

преди 10 години

Toi ima pari ,zashto e vzel oshte da govori gluposti?

23

Анонимен

преди 10 години

*** наистина вече прекалиха с тази дума Майдан, остави че я повтарят непрекъснато като папагали, а пък му викат и ЕВРОмайдан.Какъв ЕВРОмайдан, бе ибрикчи, като ви плащат с ДОЛАРИ ?

22

до 27

преди 10 години

Хайде стига с тоя Майдан, де. МАЙДАН е труска дума, също като МЕГДАН.Славяните казват ПЛОЩАД.

21

Анонимен

преди 10 години

Браво на Костурица!

20

До 20

преди 10 години

Ти меко казано си ненормален. Да приравняваш Путин с Хитлер е признак на дълбоко умствено разстройство. Хитлеристи управляват САЩ от 1945 г. насам. Знаеш ли в колко държави за това време осъществиха агресия. Аз не се наемам да ги изброявам. ***, касетъчни бомби, бомби с обеднен уран, "умни бомби", крилати ракети-това е само част от арсенала на фашистите от Вашингтон.

19

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 14Бянкя село ли е? Бате Бойко казва друго!

18

ДА ,БЕ ..ДА ХА,ХА...

преди 10 години

РУСИЯ СПАСИЛА СВЕТА....ХА,ХА,ХАААААААААА...АКО НЕ БЕШЕ ВТОРИЯ ФРОНТ И АМЕРИКАНСКИТЕ КОНСЕРВИ С БОБ ....ЩЯХА ДА СИ КРОТУВАТ ВЪВ ВЛАДИВОСТОК ...ДОКАТО ГИ ДАВЯТ ЯПОНЦИТЕ !ЩО НЕ ПИТАТЕ --КАК ГЕРМАНЦИТЕ ЗАВЗЕХА 400-км отТЕРИТОРИЯТА ИМ ЗА 3-ДНИ, БЕ...?...ЩОТО И ТЕ КАТО КОМУНИСТИТЕ --НЕ СПАЗВАХА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДОГОВОРИ /като руснаците в Украйна /НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСИТИ , И КОМУНИСТИ ----ЕДНА И СЪЩА ГАДОСТ!!!

17

No one

преди 10 години

Лошо е, че невинни хора и в бивша Югославия, а сега и в Украйна плащат за безумните комунистически експерименти от миналото.