59

Циника

преди 10 години

до 50, нещо си в грешка. Ако имаш предвид аншлуса-там самото правителство на Австрия отваря вратите на германците, а ако имаш предвид Судетите - при тях чехословашкото правителство е принудено да допусне Вермахта по силата на Мюнхенското споразумение.В случая с Крим си е брилянтна военна акция по овладяване на територия без изстрел! Това е невероятно!

58

Анонимен

преди 10 години

63 Първо няма такива , второ тя вече подкрепи и Тимошенко и станалите

57

Анонимен

преди 10 години

60 а как ще работи руската промишленост , без пазар , без инвестиции , без ТЕХНОЛОГИИ ,

56

Анонимен

преди 10 години

Блаженни са вярващи :)))сорта Урал вече спря да се търгува

55

дънди

преди 10 години

Яценюк министър-председател? Че кой го е избрал? Той легитимен ли е? Кой преговаря с нелегитимни? Както виждам това прави Западната демокрация, тази демокрация забрани на 20 мил. руснаци да говорят на руски език??? Затова Русия има право да защити сънародниците си.

54

Анонимен

преди 10 години

57 Какво стана ли в иран дойде на влст по умерен Президент и се стигна до преовори и някакво решения , както виждаш нещо стана

53

почти

преди 10 години

а също така забравих да те питам пак ли с втечнен газ ще работи Украйнската тежка промишленост. нещо не ми се връзва. ама може и прав да си те ще топят желязо с домбаски въглища

52

Анонимен

преди 10 години

56 И какво Меркел ще застане на страната на новия Хитлер така ли , това къде го сънува

51

Анонимен

преди 10 години

Играта на американците свърши...намериха си майстора - Русия не е Сърбия, нито Украйна е Косово!

50

az-

преди 10 години

До до 26Ха-ха-ха и какво стана като хамериканците и ЕС обявиха ембарго и спряха да купуват ирански петрол?Цените на бензина в ЕС скочиха двойно, Иран си изнася петрол и си търгува със страните от БКРИКС, а дела на търговията петрол за долари намаля с над 30% :))).Между другото газта от Северно море покрива едва 30% от нуждите на Германия от природен газ. Не случайно Меркел толкова натиска ЕС да и построи Северен поток

49

почти

преди 10 години

Май не си ходил в Германия. май не знаеш за каква индустрия става дума. ако имаше възможност да преминат на друг газ отдавна щяха да са го направили. да ама не. да не говорим и в германия колко руснаци има. това пък е друга тема.

48

Анонимен

преди 10 години

49 На мен не тия , живял съм в Турция и знам за какво иде реч , такива си ги разкавзайте там в клубето при волен

47

ENVER HODZHA ALBANIA

преди 10 години

RUSSIA SKORO STE USETI ISLAMSKA UDAR.KAZAN E TATARSKI..VOLGA E TATARSKA REKA.DAGESTAN-CECENIA-CERKEZIA-KABARDINA-BOLKARIA-ALTAI-CUVASHIA-KALMIKIA-ADIGEA-BASHKIROSTAN.STOM RUSIA PRAVI TAKA....I NIE I ZAPADA ZNAEM SYSTO DA GO PRAVIM.S ROSUA E SVARSHENO.

46

Циника

преди 10 години

до 42, много хубаво ги редиш нещата - направо да те вземат за личен съветник и душеприказчик на Меркел,Оланд,Обама....ти така като си ги редиш тия приказки, не ти ли идва на ум, че ако всичко беше толкова лесно, отдавна щеше да бъде напарвено по начина, за който ти говориш, а не да се чакат подобни кризи?!

45

Анонимен

преди 10 години

45 Вече се е вършило такова нещо през 1938 , закъснял си

44

Анонимен

преди 10 години

Не позволявайте новия Хитлер да повтори 1938 днес през 2014 , не бъдете слепци и глухонеми

43

7000

преди 10 години

Украинците ще разберат много скоро че се продадоха на евреите и то за нищо и тогава отново при чичко Путин

42

Циника

преди 10 години

Между другото акцията на руснаците ще влезе в учебниците по военно дело - военна акция по овладяване на територия без нито един изстрел!

41

до 43

преди 10 години

ДПС аро?И ЕС и НАто заминават на кино!Ние Руския го знаем вече ,а за вас не знам.

40

Анонимен

преди 10 години

Ако не си забравил Хитлер е австриец. Не е анексирал Австрия, просто се е върнал у дома. Ха ХА ==================38 Не не съм забравил , но това не е повод за Анексия