247

111

преди 10 години

Здравейте, българи и българки -един въпрос -днес имамели свобода , ние ли решаваме съдбата си ,аз лично вярвам , че има пропаганда на народа , а тия който ги храним ни крадат и лъжът , и те се договориха с турската изметщина да вкарат нелегалните *** , такава свобода да ми липсва

246

Анонимен

преди 10 години

Празнуваме Освобождението от марсианците ли ??? е няма такава държава ...продажници

245

ХА,ХАА АМИ ,ДА...

преди 10 години

за какво "ТУРСКО РОБСТВО СЕ ГОВОРИ ТУКА---КОГАТО БЪЛГАРСКИТЕ РОБИ , СТРОЯТ КЪЩИ И САРАИ ,КАТО ТЕЗИ В КОПРИВЩИЦА ,ПАНАГЮРИЩЕ ,ТЪРНОВО, БОЖЕНИЦА И ДР. И ИМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В МЕДЖАЛИСА /турското нар.събрание/--като ТЪСТА НА С.РАДЕВ /написал"Строители на съвременна България"/-Е БИЛ С РАНГ НА ПАША В НЕГО!В КОЯ ДЪРЖАВА РОБИТЕ --ИМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В НАР.СЪБРАНИЕ ...???МАЙ САМО ПРИ КОМУНИЗМА ...."РОБИТЕ НА ТРУДА"--при соца??!!!!

244

Анонимен

преди 10 години

А сега ни управлява ДПС

243

Анонимен

преди 10 години

Да сме благодарни на руснаците ,че ако не бяха България нямаше да е има .Болшевиките нямат нищо общо със освобождението на България от турско робство.Благодаря вечна признателност

242

Анонимен

преди 10 години

Изумен съм и съм потресен как някои хора в България плюят срещу Русия която два пъти освобождава България. Моето семейство приятели и познати винаги ще бъдат признателни на руския народ. Ние възпитаваме децата си да бъдат добри да познават историята ни за да могат след време сами да преценят кое е добре и кое лошо. На всички истински признателни българи пожелавам Честит Празник! А на останалите които опозоряват паметници и плюят историята си мога само да им кажа едно ЖАЛКИ сте в безсилието си.

241

Антисоросоид

преди 10 години

До Хасан АгаДобре знаеш, че руснаците бяха провокирани. А и война надали ще има, руската мечка показва мускули, нищо повече.

240

Hasan aga

преди 10 години

До Антисоросоид-------Pусия е голяма освободителка! Сега е тръгнала да освобождава и Уkрайна ??????

239

ATAKA

преди 10 години

Ако не бяха ни освободили (1878-1944) руснаците сега щяхме да сме просперираща държава, но понеже те ни освободиха сме най бедни:( Ей Руснаци, България е независима държава, член на НАТО и ЕС! Разкарайте си гнусните и омазани с кръв и петрол ръце!

238

Volen

преди 10 години

оради полуазиатска си природа руснаците са извършили големи дивотии през вековете(1878-1944) и всички около тях ги мразят. Всички освен българите. По време на соца на нас ни се внушаваше че Русия е големия брат но самите руснаци не знаеха това. Сега вече и ние или ги мразим или сме безразлични към тях. Има защо. Натрапиха ни една *** болшевишка идеология, заради която 45 години не се развивахме. В момента плащаме последствията от това

237

ATAKA

преди 10 години

Седя си в Радисън, в градината, пия си кафето, споделям сладки приказки с пребогатите ми европейски приятели и се чудя, защо скъпите ми съграждани, защо българите се превъзбуждат от толкова естетически уродливи, притеснително парфюмирани и със смайващо дисонансно поведение индивиди, от дебрите на Азия?

236

Антисоросоид

преди 10 години

До ИсмаилЧестит ти 2-ри февруари със закъснение!

235

ген. Димо Гяуров

преди 10 години

Hе турско а османско робство турската република е създадена през 1923г. стига с тия комунистически лъжи .турската република няма нищо общо с това моля оправете си историческите..лъжи..стига с тази дезинформация. историци-*** стига с тези гадни лъжи.оправете си историята или....

234

МАНИПУЛАТИВНА лъжа

преди 10 години

Тодор Живков е инициатора на тази МАНИПУЛАТИВНА лъжа , благодарение на него днес е Празник

233

ген. Димо Гяуров

преди 10 години

Истинската история трябва наистина да се учи ....Русия е голяма освободителка! Сега е тръгнала да освобождава и Урайна ??????

232

Исмаил

преди 10 години

Честит 8-и март на русофилите.Нас не догонит!

231

Антисоросоид

преди 10 години

До Hasan agaХасане, Русия има много повече основание да се намеси в Украйна, отколкото САЩ и ЕС. А колкото Русия е ,,освободителка''' толкова пък американците са ,,миротворци''.

230

BOKO

преди 10 години

Именно затова съм споменал че е трябвало да се настрои народът към завоевателната Балканска война и по този повод решили да нарекат Османското владичество - Турско робство - елементарна манипулация за простолюдието. Дотогава българският народ е бил особено благодарен на владетелите затова че обединили и съхранили България през мрачното и зловещо Средновековие.

229

ХА,ХАА АМИ ,ДА...

преди 10 години

ПРИ КОМУНИЗЪМА ----МОИТЕ РОДИТЕЛИ СЪЩО СА ИЗБЯГАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ ОТ КОМУНИСТГИЧЕСКОТО РОБСТВО!!!ЗА РАЗЛИКА ОТ ТУРЦИТЕ --КОМУНИСТИТЕ ВЗЕХА ЦЯЛОТО НИ ИМУШЕСТВО ,ПАРИ ,СТОКА И ВЯРА----ТРЯБВАШЕ ДА ВЯРВАМЕ САМО В СССР!ТУРЦИТЕ НИКОГА НИЩО НЕ СА НИ ВЗИМАЛИ!!!!500-г. ТУРСКО РОБСТВО ---НИЩО НЕ СА ПРЕД 50-Г. КОМУНИЗЪМ!!!!!!!!!!!!!!!

228

AS

преди 10 години

Докато в Русия по това време крепостните роби били напълно безправни даже дрипите на гърба им принадлежали на господаря да не говорим за *** в Америка експлоатирани продавани и избивани поголовно то в България се строили свои манастири църкви училища. Условия били разбира се като данък десятък девширме но това съответствало напълно на този исторически период.