151

сопол

преди 10 години

по скъп газ за меркел, по евтини американски стоки. търговското споразумение с европа, бум за американската икономика. америка трябва тотално да се изключи от всякакви разговори и споразумения за европа. китайската стена 2 построиха на границата с мексико, за права ще ми говорят и свободна търговия, ***

150

ама че народ

преди 10 години

Не съм ***, малко по-бърз съм в информирането от накой тука, които първо им трябва позволение от Вашингтон преди да публикуват нещо !!!

149

ама че народ

преди 10 години

Имам си акаунт и давам информация, какво виждам на страницата на една от групите. Сега пък какви правила наруших, че ме триете ?

148

Анонимен

преди 10 години

До ама че народТоя *** няма ли да се разкара?

147

ама че народ

преди 10 години

Хмм ...

146

до 179

преди 10 години

Моля те, не замесвай името на Меркел с името на това нещастно боксьорче. На Германия и е много по-добре една спокойна Украйна и Русия, отколкото военно положение. Нали газ внася от Русия. Разделена Украйна означава само по-високи транзитни такси за Германия. За какво и е на Меркел една кирлива Украйна. Поредните дрипльовци в съюза! Америка има интерес да си стовари една крачка по-близо ракетите до Русия, защото Полша и е явно далечко. Кличко е един ***, като много наши родни политици!

145

Анонимен

преди 10 години

Като му гледах на Янукович покоите и позлатените тоалетни се сетих за Радой Ралин и това,което той ни написа:"Някои хора остават нещо след себе си само,когато клекнат"!

144

сопол

преди 10 години

къв пентагона бе, нали е в европа могат да стрелят американските хурки. меркел да звъни на чернилката и да му каже да си гледа мексико. те с путин ще се разберат

143

nako

преди 10 години

Dano ne se meshat usa che mai razlikata v tehnikata e kamaz - mack, uaz - hammer...

142

сопол

преди 10 години

политиката не е за всеки, особенно външната. тоя *** си мисли , че всичко за 10 минути като в бокса се решава. и тук не си фаворит. русия е фаворит. само заради тоя *** да тика народа ще се разпадне украйна. и как ще заживеят. меркел му пази милионите в германия, той акъл дава

141

Анонимен

преди 10 години

некоторые воинские подразделения Пентагона были приведены в состояние повышенной боевой готовности.

140

Анонимен

преди 10 години

KLITCKO TI NEMASCH PARI KOI SI TI DA RESCHAVASCH.TI NEMASCH PARI BE GOVEDO NEMASCH DUMATA

139

Анонимен

преди 10 години

ХАХАХАХАХХА, ***. Ниендерталците да си гледат ринга и да оставят политиката на мислещите. Каква украинска армия, бе АХМАК, това да не ти е Германия. Каква армия ще мобилизираш, напълни ли гащите, нещастен популист. Всички сте велики на приказки или на улицата. А сега, след като подлъга украинския народ си сърбай попарата. Каква армия има изобщо Украйна. Русия ще си вземе украинската територия с рускоговорящите граждани, а умствените *** като теб ще бъдат бичувани. *** народ, слаба държ

138

Анонимен

преди 10 години

До Румен221а бившия президент на Украйна не ли е избран демократично не ли е взел повече на 50% от населението

137

Анонимен

преди 10 години

До ДО МЛАДИТЕ ГРАЖДАНИ 1316to nqma6e 4as pred amerikanskoto posolstvo kogato ima6e invaziq ot tqh v mnogo dyrjavi? bezbojnici.

136

Румбо

преди 10 години

Като сте много ербап,що се криете от К.Пулев бе!Всичката ви е такава-"революции" правим,а после ревем на US-господарите-Помагайте руснаците ни бият! Мекерета американски!Като дойде спецназ-а ще ти разбие мутрата докато обясниш че си бил шампион.

135

Анонимен

преди 10 години

Днес Путин подписа смъртната присъда на руската империя.

134

zzz

преди 10 години

КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА ПО МОГЪЩА НА СВЕТА !!!А вие ш.... ни демократи , може да се захапете за ос..... те *** !!!

133

Румен221

преди 10 години

Ето кой командваПлевнелиев България е за запазване на суверенитета, териториалната цялост и демократичното бъдеще на Украйна във връзка с усложнената ситуация в Автономна република Крим.Стреснат от този заповед:Путин внесе в Съвета на Федерацията искане за изпращане на руски въоръжени сили на територията на Украйна до нормализиране на обществено-политическата обстановка в страната.

132

Той

преди 10 години

Като им предложи и на тях Путин гражданство цялата ще стане !