501

Анонимен

преди 10 години

Евала. Страхливите американци сега ще заквичат.

500

Анонимен

преди 10 години

Русия защити Янукович.Русия е велика !

499

Анонимен

преди 10 години

Коя държава прави най-голямото етническо прочистване невиждано в историята на човечеството с избиването на местното неселение индианци

498

supernova®

преди 10 години

Ново попълнение от Туитър-шегичките : "Чую придется нам нефть и газ самим себе продавать.."Аферим за прозрението де :D

497

Анонимен

преди 10 години

До Точнияткакво точно дава русия на останалия свят? Имат злато, което 70 години крадоха от нас и сега ни продават кило уран на цената на 2 кила злато-много имат. Норвегия си копа нефт, в Аляска копат злато, в близкия изток пак нефт. Майче ако останалич свят тегли майната на русия, там ще видят по-голям глад и от втората световна. Да-лукойл си построиха 20-ина лъскави сгради в българия, ама от български пари.

496

Анонимен

преди 10 години

Като ви чета коментарите съм радостен, че България ще е сред първите загинали нации в 21-ви век. Ама така става-българи убиха Левски, българи убиха Ботев... Скоро няма да има и помен от това гадно, долно, продажно, племе, което обича да лиже гъзовете на всички диктатори.

495

Точният

преди 10 години

Разберете, че нашата най-естествена връзка е Русия! Ние трябва да се махаме от тоя сатанински съюз, който като раков тумор се е впил в българия и я изсушава с всеки изминал ден! Нямаме място при чужди лицемери и кръвопийци, които гледат на нас като на евтина рая и хора трето или пето ка4ество! Запада и САЩ са на изкуствено дишане и тази империя на злото скоро ще пропадне! Русия може да съществува без останалия свят, но останалия свят без Русия е нищо!!!

494

Анонимен

преди 10 години

Помня как зловещо се разплака мечока на закриването на олимпийските игри в Сочи, след което замаха за довиждане. Дали не помаха за сбогом на човечеството :(

493

EU UBERALLES

преди 10 години

Слава на запорожките казаци, които дадоха живота си за нашето освобождение и проливаха кръвта си по бойните поля на Европа и Азия в служба на интересите на тяхния гасудар- император Всерусийски. Поздрави с украинската народна песен '' Ихал козак за Дунай''.

492

Баро Швепса

преди 10 години

До ЛораЛора хайде да си пиеш хапченцата и да си лягаш......и не ни занимавай моля те с астроложките си глупости !

491

Истината

преди 10 години

ВАНГА ; ДЕЦА НЕ СЕ ПРОДАВАЙТЕ НА АМЕРИКА ЗА ПАРИ ЩОТО ТЯ НЕ НИ МИСЛИ ДОБРО,ДРЪЖТЕ СЕ ДЕЦА НА РУСИЯТА ,ТЯ Е ПО ГОЛЯМАТА СЕСТРА НА БЪЛГАРИЯ,КЕ ДОЙДЕ СКОРО ДЕН,КОГА В БЕЛАТА КЪЩА ,ЩЕ ВЛЕЗЕ ЧЕРНИЯ ЧОВЕК И ТОГАЗ АМЕРИКАТА КЕ ПРОПАДНЕ ,А РУСИЯТА КЕ СЕ ВЪЗДИГНЕ САМ ГОСПОД Я Е БЛАГОСЛОВИЛ И САМА БОГРОДИЦАТА БДИ НАД РУСИЯТА ....ИЗ КНИГАТА ,,ВАНГА-ИСТИНАТА"" ННАПИСАНА ОТ ПЛЕМЕННИЦАТА И КРАСИМИРА СТОЯНОВА...

490

Анонимен

преди 10 години

Пак питам: може ли Русия да пусне ядрена бомба в България, че тука със жената мислим да се преселваме в една пещера? Може би ще пуснат някой друг тактически заряд по американските бази, но не и стратегически заряди за заличаване на София например? По принцип американците май ще пострадат повече от нас, защото междуконтиненталните ракети са основни за техните мегаполиси, за да ги омаломощят в първите часове от атаката

489

Лора

преди 10 години

През 2009 руският астролог Павел Глоба предсказва скорошен разпад на Украйна на три части, две от които ще влязат в състава на новата Руска империя.2014 ще бъде годината, в която човечеството плътно ще се приближи към началото на Трета световна война.2014 г. е опасна с това, че Уран се намира в Овен,а това е много войнствено съчетание.Опасявам се от започване на перманентна война на Изток. Не дай Боже това да е свързано с Иран, тогава при... Блиц-16.09.2009 blitz.bg/news/article/44612

488

Анонимен

преди 10 години

Украйна има договор с Русия за военна помощ,а Янукович е законно и деморкатично избран чрез избори президент.Не разбирам,да си "слуга на господаря" ли е върховната българска сексуална фантазия,че толкова се радвате на "запада",които платиха за преврат в суверенна държава?

487

русофил

преди 10 години

слава на Руската армия освободителница. Слава на Руското оръжие, което ни избави от башибузука на османлиите. Позор за всички плюещи по Русия.....вие смешници с наведен глави и *** и предварително обръснали си задниците.

486

Анонимен

преди 10 години

За Путин втората световна война все още не е завършила. Той очаква напразно своя "Ден победы !" В половината руснаци той вижда заплаха за държавата, защото са против него, задкавказките републики са терористи защото искат независимост от Русия, а украинците са фашисти, защото искат да влязат в ЕС.

485

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 576Откъде е това? Написано има ли го?

484

СССР

преди 10 години

Ех, къде са милите протестиращи с розови дудуци да плюят против комунистите, броейки дните на протест...Ако и при нас Боко Тиквата се беше върнал на власт щеше да се случи същото като в Украйна!

483

lkv

преди 10 години

"Героите" от Майдана в момента са се *** от страх и се чудят в коя миша дупка да се наврат преди да влезли руските войски !

482

Анонимен

преди 10 години

АБЕ КАКВО МИСЛИТЕ, ПРИ ТРЕТА СВЕТОВНА РУСИЯ МОЖЕ ЛИ ДА НИ НЮКНЕ ЗАТОВА, ЧЕ СМЕ В НАТО? Все си мисля, че при ядрена война ние ще сме една от малкото незасегнати територии, защото: САЩ няма да ни бомби, защото сме "съюзник", а Русия няма интерес да си хаби ядрените заряди за нас, защото сме православни, пишем на кирилица, признателни сме им за освобождението ... тоест ще загуби един троянски кон в тила на НАТО. Какво мислите? Да почваме ли да бегаме към пещерите или само Турция ще пострада?