194

Георги

преди 10 години

Докато някой завзима властта, то той е сепаратист, а когато я завземе вече става демократ. И как може при условие че 80 % населението на Крим са руснаци, руснаците да са сепаратисти. Просто тези хора не искат да живеят под украйнското знаме. А си искат своето си - автономно. Ако Украйнските нови "демократи" се окажат умни (в което дълбоко се съмнявам) то ще дадат на Крим пълна автономия. Така и Русия ще бъде доволна, и САЩ ще бъдат доволни. А че ще има санкции за Украйна от Русия - ще има.

193

Анонимен

преди 10 години

Украинците не случайно са най-глупавата нация в света. Повтарят си с пълна сила грешките от преди 60-70 г.

192

Анонимен

преди 10 години

Нека сега по-възрастните и опитни да кажат какво да очакваме и що е то ВОЙНА.

191

Анонимен

преди 10 години

До NIKO11111Rusia niama da otide nikyde spokoino.

190

NIKO11111

преди 10 години

Дано Русия да мине през Украйна, и да слезе малко по на юг към Балканите, че ми писна от кадри на БКП- американски ***, ***, моселеми, ***, *** и прочие *** и престъпници. Аз като антикомунист адмирирам Русия, която си остава стълб на консервативната политика. Новите столици на ционизма и комунизма са Лондон и Вашингтон.Сега оттам започва нова Студена война, но този път в обратен вариант.

189

Анонимен

преди 10 години

Rusnacite shte ostant s pryst v ustata. Da si vzimat piklivia flot ot Sevastopol i da si go navrat otzad.

188

Анонимен

преди 10 години

Забележете, че в Крим липсва какъвто и да било медиен комфорт. В Киев пряка връзка, цяла мултинационална армия от репортери, а на изток ги отразяват с по една-две статийки, колкото да не е без хич.

187

Анонимен

преди 10 години

За близо 50 години комунизъм, България даде в пъти повече жертви, от колкото за 500 години турско робство това заради светлия комунизъм и добрата Русия

186

БОМБА

преди 10 години

В момента има полиция в Столична община и Общинска банка, разкри АФЕРА. Акцията е свързана с кокаиновия канал, разбит от българските и френските служби. Орлин Алексиев, който е общински съветник от ГЕРБ бе тарашен преди дни заради оперативна информация, че има касание към канала.

185

Анонимен

преди 10 години

Това сега е сепаратизъм и опит за изземване на законната власт. Не е като мирното хвърляне на Моллотов и напълно невинното палене на сгради в Киев.

184

ТКЗС

преди 10 години

Много добре помним великото комунистическо минало, когато ни взеха едната крава и едното муле, както и земята дето имахме. За да се образуват ТКЗС-тата, това ли е велико? Да се чуди човек как да изхрани семейството си. Пикая ви на комунизма и на ония в Кремъл! Защо руският патриарх носи часовник за 400 хил.долара? Защо Путин носи часовника на дясната ръка? Крайно време е Меркел да върже побеснелият кремълски пудел. Нищо няма да стане, Русия или дава Сирия или губи Украйна това е. Честито!

183

Анонимен

преди 10 години

Сега, типично в духа на либерастията, ролите ще се сменят на 180 градуса и добрите ще са полицаите, използващи всички възможни средства", а лошите протестиращи ще се окажат... момент да си отворя речника по либерастия - сепаратисти", екстремисти", терористи".

182

Анонимен

преди 10 години

ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО

181

Анонимен

преди 10 години

Тука не става въпрос за национализъм...Крим е отвоюван от Екатерина Велика. Става въпрос за руснаци и то милиони. Става въпрос за нещо като Косово. Няма как Путин да не вземе мерки тези милиони руснаци да не живеят и ако бедно то без да са под натиск от татари и украинци католици....При такава военна сила Путин ако стои и гледа по - добре да се гръмне щото иначе руснаците в Русия ще го направят....

180

Анонимен

преди 10 години

В Украйна има само украинци и те заслужават Европейски начин на живот. НЕ НА РУСИЯДА НА ЕВРОПА

179

Анонимен

преди 10 години

Е да ама ние вече си унищожихме специалните части Беркут и сега ще трябва пак бандеровците да ходят да пуцат

178

Безпристрастен

преди 10 години

Радославов,Тъй като те гони носталгията ще те върна има няма 150-200 години назад и ще те питам великите Г.С. Раковски и неговия брат....какво правиха и на кого помагаха на същия този полуостров?! Спирам на теме история - 2014 година сме и сме в съюз с най големите ни и доказали се през вековете врагове...от никой нищо хубаво не сме видели!

177

Рaдослaвов

преди 10 години

Не си Безпристрaстен приятелю, щом зa теб днешнaтa рускa aгресия в Укрaйнa билa " другa".." рaзличнa" от съветскaтa., зaпомни зa русия тоягa здрaвa нужнa е, зa дa стои дaлеч от грaниците нa своите комшии! Товa дa знaят и укрaинците, в борбaтa им зa незaвисимост!

176

Анонимен

преди 10 години

Какво имат да вземат руснаците. ? Крим си е техен. Петър го е отвоювал. Какво общо има Крим с Украйна? В карйна сметка Украйна е една измислена държава.Само че в нея живеят 50 милиона потенциални роби на ЕС

175

Анонимен

преди 10 години

Славянчо по българското законодателство НК заслужаваш затвор там ще слагаш руското знаме на *** ку*ове които ще те *** в оченцето отзадА по старата Търновската конституция смърт