214

една българка

преди 10 години

Тук някой спомена, че Украйна имала залежи на шистов газ. Ама разбира се! Е

213

Z.Brzezinski

преди 10 години

Ей Путин, ти се справи със Сирия, че не можеш да се справиш с Украйна, дето ти е под носа!Напляскай по дупето американските агенти,аз ли да те уча!

212

Анонимен

преди 10 години

Брех, руснаците освен да се правят на голяма работа можели и да вземат решения т.е. да мислят. Смятам че руснаците могат да се перчат и да крадат, земи и страни и техните богатства, технологии, пари и каквото им падне под ръка, друго не съм видял да могат да правят.

211

маора

преди 10 години

да живее майка Русия.......ако още не сте разбрали кой пази християнските завети и нашата религия!!

210

СПАС

преди 10 години

Рядко се срещат по-весели статии.:) Наглеците искат да ни втълпят, че хората живеещи в Украйна ще си чупят краката от бързане към ЕС?????????? Путин губел? Древната киевска Русь, цялата ще се присъедини към московската Русь!!!! Това го казва баба Ванга:))))))))))))))))

209

Анонимен

преди 10 години

До светлото бъдещехахах браво бе, явно имаш хора в Украинската Рада. С тази информация няма как де иначе)))Големи разбирачи сме няма що.

208

Крим

преди 10 години

Според Гардиън"всичко очи са на Севастопол".Русия и Украйна имат споразумение за ползване на базите в Крим от Русия-2010Харьковские Соглашения-до 2042г.Руският флаг в момента се вее пред кметството в Севастопол.Вероятно ще се опита игра с картата на татарите в Крим,но най-вероятно Русия ще защити руснаците от етнически терор.

207

светлото бъдеще

преди 10 години

Стига сте плакали на чужд гроб.Украйна има невероятни залежи на шистов газ и след 3 години ще е новата Саудисста Арабия, а *** ще си продава газта на Луната ,затова е сърдит

206

странно мълчание

преди 10 години

Много е важно да се отбележи,че няма никакви статии в пресата за "антисемити"протестиращи,особено на фона на основни лидери на т.нар.опозиция като"Свобода".Лицемерието просто вони с лъжите и манипулациите .

205

няма 6-5

преди 10 години

Според някои източници руски кораби се отправят към Крим,който от ден 1-ви бе причината за това,което става,да се установят про-ционистки слуги на мястото.Известия"Российский флот передислоцируется в сторону Севастополя(обновляется)"

204

маора

преди 10 години

*** молете се Путин да е жив и здрав , че иначе няма кой да спре юдео-масонската *** да унищожи християнството. Борбата на интереси е и на религиозна основа. Войната в Сирия е война срещу християнстовото, ама кой да чете книжки за да рабере че точно там са най старите християнски корени!!!! Путин според мен ще анексира руските територии в Украйна, тъй като там има над 60% руско говорящи. Но не плюйте Путин, че пак той ще ни спасява......

203

Лора

преди 10 години

Плановете на Запада за Украйна се потвърждават по един много лесен начин - погледнете една банкнота от десет евро и ще видите, че границите на Евросъюза включват само западната част на Украйна. Хм... май нищо не е случайно в този живот.

202

Георги Ушев

преди 10 години

До 340Приятелю, не е зле педи да даваш каквито и да било квалификации на другите, особено касаещи грамотност, да се научиш да пишеш. Приятелски съвет...... :)

201

Hayvanko

преди 10 години

Problemat v momenta e 4e na zapada mu trqbvat beli imigranti tai kato se napalni s musulmani i 4erni afrikanci - a te nqma ot kade da doidat osven ot golqma i bedna strana kato Ukraina.

200

Анонимен

преди 10 години

Медведев им бръкна в г.... @. "Кремъл смята, че признаването на новото ръководство на страната от редица чужди държави е "изопачаване на реалните факти". Не зная каква конституция са чели тези страни, но това е някаква аберация на съзнанието, когато нещо, което е резултат от въоръжен метеж, се определя като легитимно, заяви руският премиер, цитиран от РИА Новости."

199

rusnak

преди 10 години

Току що Путин си го преместил в другият крачол, и в Киев е настъпила суматоха.

198

Анонимен

преди 10 години

Отново руски агитпроп лъжи вие като убихте 25 000 офицера, професори, лекари, учители в катин полша, разправяхте че такова убийство могат да извършат само германците, а като отвориха архива на нквд кгб 1991 година се оказа че сте ги убили вие и не само това, още че сте избили елитите на всяка една от държавите в които стъпвате изт германия прибалтийските, чехия унгария българия, ама това не го на правили руснацитр, ами редин грузинец един евреин арменец и др. кой ще ви повярва ***

197

Лора

преди 10 години

Който контролира храната,ще контролира в бъдеще цялото човечество.Зад всичко това стоят Сорос и Монсанто.През 2013 Монсанто решават да вземат големи територии за засаждане на ГМО и да изградят завод за семена за ГМО царевица в гр.Виница-Украйна,и от там да наводнят целия ЕС.Монсанто в момента обработва големи площи в Украйна.Янукович отхвърля предложението на ЕС,плановете се провалят и той трябва да бъде отстранен.През 2008 Тимошенко обяви,че Сорос е нейният икономически съветник.

196

Анонимен

преди 10 години

Щом е важно кой оправлява неграмотна руска *** задавал ли си си въпроса тебе кой българин те управлява или кой руснак за да разбереш че си проста руска тамбура куха и че и ти заедно с Оправляващите арменци грузинци евреи и др. ссте виновни и за това Бог ви разделя и ви праща китайци като скакалци да ви унищожават

195

Анонимен

преди 10 години

Евреите финансираха приятелю , ако можех да трия от картата с гумичка , Израел , Великобритания и ватикана , щяха да липсват