109

DO 123

преди 10 години

Вижда се че си профанизиран ***, информирай се малко, 90% от износа на земеделска продукция от Украйна е за Турция и ЕС!

108

Анонимен

преди 10 години

Aмa кокошко 124, кaкво си нaписaлa, нищо не се рaзбирa, я преведи?!

107

Запасен

преди 10 години

До работещ 123Същото, което пречи и на нас да произвеждаме и изнасяме земеделска продукция - запада не желае конкуренция. Защо ни бяха наложени всичките квоти за износ - сещаш ли се? А за техните стоки, които пряко конкурират нашето производство - за тях няма квоти у нас, видите ли! Според "правилата за свободно движение на стоки, хора и капитали" на същия този ЕС! Двуличието на Запада няма край. Дори американците понякога си признават, че са такива.

106

Pfff

преди 10 години

По 400 долара на човек 20 милиарда делено на 46 милиона... Половин месечна заплата. Честито. Фалирала държава, която се разпада всеки ден, без никой да знае кой е на власт. И като гледам тук някакви слабоумни анархисти как одобряват подобно нещо и ние сме готови за арабско-украинска пролет, само ни трябва един *** да хвърли паве за да озверее безмозъчната маса... Някои хора много бързо забравиха как 96-та щяха да ни уморят от глад... А Украйна направо ги отписвам ще ги съсипят и тях...

105

Анонимен

преди 10 години

Единственият начин да разкараме постепенно, ако не можем за веднъж, ЕС от тук е, като правим бойкот на западни стоки и магазини. Аз от години не съм влизала в Метро, Кауфлан, Лидл и разните други такива.

104

работещ

преди 10 години

До Анонимен:До 118:Досега, тяхното "производство", кой го купуваше? Руснаците, НА БЕЗЦЕНИЦА, за да продължат да ги командват. Никой друг. Също като нашето "производство" при социализма. Украйна беше ЖИТНИЦАТА на СССР. Какво им пречи, също като Полша, да си изнасят земеделската продукция на Запад? Единствено могат да им попречат комунистите, както в България.

103

Арети

преди 10 години

Престъплението(имам предвид политиката на ЕС)е ключов въпрос в накаэателното право и се счита эа най-тежкото въэможно посагателство срещу установения ред!!! Определя се като общественоопасно, виновно иэвършено деяние, което е обявено иэрично от Эакона эа накаэуемо!!! "Докато светът съществува ще има неправди, и ако никой не въстава, теэи неправди ще продължават вечно "- Кларънс Дароу!!!

102

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПо документи да, взимаме повече, като се приложат всичките Евробюрократични правила, излиза, че взимаме по - малко.

101

super

преди 10 години

баси ЕС---ще дават 20 милярда,а на нас...силни знациу и ясни сигнали,,,мухахах,оВЖЕ сме и туйто...не искат да ходим на запад-Ингилизите ореваха света за нас....а искат да ни накажат че си пазим границата да не влизат талибани,,,да си е,,т мамата ***,,,,,между другуто,нали сме ЕС,,някой да ни пита дали оодобряваме помоща,аа и на Гърция 100 милярда,за нас...един гол,щот не сме бедни ;)овчици *** сме,,

100

Анонимен

преди 10 години

Споко, Източна и южна Украйна ще се отцепят дали като Косово или Преднестровието, няма значение. Сега разбирам защо Руснаците си траеха за Косово ... Заема ще го плащат тия на Майдана.

99

Анонимен

преди 10 години

Сега ще ги налазят западните стоки, а тяхното производство ще се унищожи.

98

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 115Къде са тези "официални" данни? Аз, доколкото знам, плащаме по 950 лв/485 евро/ за всеки работещ годишен членски внос в ЕС. т.е около 2 млрд евро годишно.

97

Анонимен

преди 10 години

Ми да ги предостави! Добре дошли за градежа на демокрацията в Укарайна!

96

Анонимен

преди 10 години

aлоооу руските aгенти имaйте поне мaлко срaм и съвест, колко " плaщa" Бг. и колко взимa от Европa бе ***! Дори бесепaрa Сергей не може дa излъже ПУБЛИЧНО, че сме " дaвaли" повече нa ЕС, бaси aтaкистките лъжци долни! Имa ЦИФРИ зa спрaвкa и по години от 2007 и кaто общa сумa! Получили сме ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ОТ ДAДЕНОТО, AМA ГО КРAДЕТЕ МЕРЗAВЦИ!

95

ес

преди 10 години

20 млрд. но срещу какво? масова приватизация, разпродажба,замразяване на доходи, съкращенния...познато звуче май. и русия като им спре кранчето много скоро можи пак да се върнат на майдана

94

Полския министър

преди 10 години

подписал заедно с френския и германския споразумението с Янукович: НИЕ НЕ СМЕ МУ ГАРАНТИРАЛИ ЛИЧНАТА СВОБОДА. Какво значи това - Янукович може да е всякакъв, ама ти какъв си бе *** - министър на европейска държава или бандит от Армия Крайова

93

Анонимен

преди 10 години

До АнонименВ добавка бих казал - ходете в чуждите вериги и купувайте лъскави опаковки. Правете чужденците богати с вашите пари. А после се жалвайте и се редете на опашката за социално слаби.

92

Анонимен

преди 10 години

КАНАДА ЗАПЛАШИЛА РУСИЯ СЪС САНКЦИИ ЗАРАДИ ТОВА,ЧЕ В УКРАЙНА ЗАПОЧВАЛО РАЗЦЕПВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА.....МУ ХА ХА ХА ТИЯ СМЕШНИ КАНАДЦИ МЕ РАЗЦЕПИХА ОТ СМЯХ НА ЦИОНИСТКИТЕ ГАДИНИ ТРЯБВА ДА ИМ Е ЯСНО,ЧЕ РУСИЯ НИКОГА НЯМА ДА ОСТАВИ В УКРАЙНА РУСКО ГОВОРЯЩИТЕ И ЕТНИЧЕСКИТЕ РУСНАЦИ РУСНАКА ОТ ВОЙНА НЕ СЕ БОЙ .

91

Анонимен

преди 10 години

Ами протестираха хората ще получат милиарди а българите спряха протестите ще им го ***... турци и *** ще им определят съдбата с новия изборен кодекс! ами всеки който се бори получава и чехи и поляци и украинци и гърци.....а българите си търпят е ще бъдат роби и че и турско ще им докарат и държавата ще им унищожат

90

1

преди 10 години

Още много интересни неща...