54

Анонимен

преди 10 години

Победа за украинския народ ще бъде само тогава когато не се се обвързва с никой но както се вижда новите водачи ще го продадат както ги беше продал Янукович.

53

Поздравявам всички

преди 10 години

Поздравявам всички с Деня на Съветската армия и Военно-морския флот!

52

Анонимен

преди 10 години

До 104Poneje s Rusia tynaha v blagodat nali :D smeshko

51

Анонимен

преди 10 години

Ха така)) Украинците дали сами не си го нахакаха? Хахаха но пък е забавно да им гледаш сеира по телевизията))) Не ми е жал! Нека мизерстват!

50

Анонимен

преди 10 години

Аз пък ще изчакам пред телевизора разпада на Руската империя. Неизбежен е и започна през 1991 г. Сега навлиза в нова фаза. Накрая - множество княжества, сред тях ще е и Московското,леещо сълзи за отминалите величие и слава и седящо върху ръждясалите корпуси на ядрените ракети!

49

kreti

преди 10 години

Еи колко малумен народ има , ако мислите че Полша е по добре от нас се лъжете , преди седмица питах една приятелка полякиня какви пари взимат поляците оказа се че на тях им разправяли че България е по добре от Полша а на нас обратното. Смятахме разликата бе 20евро повече в Полша което не е кой знеае какав стандарт.А колкото до Украйна може скоро и война да има там Одеса и Крим са се самообявили за руски

48

Анонимен

преди 10 години

Sladkia rev na psihichno bolni rusofili rano sutrin :D super :D

47

Анонимен

преди 10 години

Новото правителство на Украйна ще е проводник само на украинските интереси и ще е еднакво отдалечено от Русия и Запада!Снощи на Майдана нямаше нито едно европейско знаме, нито едно. Разберете - победиха украинските националисти, а те ще следват само интереса на своя народ.Очаквам скоро Европа, САЩ и Русия заедно да почнат да плюят по украинските патриоти!

46

Анонимен

преди 10 години

70 Коя държава не е спечлила от членството си в ЕС , дай пример бе ***================== Има спечелили държави но това е преди 1989г. и преди неолибералния модел на Рейгън-Татчър например в Гърция преди да падне берлинската стена бяха наляти много пари те и на това дължат високия стандарт на живот Ако се поставят на друга основа икономическите отношенията и се премахне неолибералния модел ....и се вкара в действие план подобен на плана Маршал нещата ще тръгнат напред

45

Анонимен

преди 10 години

До до 75 от славянинИсландия и Норвегия са си в НАТО,всичките им съседи са си в ЕС,така че недей бра грижа за тях защо не са.Прочее,чувам че Финландия сериозно обмосля зленство в НАТО,сигурно има защо!

44

neni4a

преди 10 години

Абе прочетох,че Джон Маккейн е разговарял лично с Тимошенко и останалите. Сами си правете сметката,колко ще работят тия за Украйна

43

Анонимен

преди 10 години

Сергей Лавров напомнил госсекретарю США о том, что эта тема подробно обсуждалась в телефонном разговоре Владимира Путина с Бараком Обамой, в ходе которого президент России призвал американского лидера использовать все возможности для пресечения противоправных действий радикалов и возвращения ситуации в конституционное поле.Джон Керри подтвердил приверженность США выполнению договоренностей от 21 февраля и обещал срочно использовать имеющиеся у Вашингтона рычаги для воздействия на оппозицию.

42

анонимен

преди 10 години

После подписания 21 февраля соглашения между правительством и оппозицией обстановка в стране резко изменилась из-за неспособности и нежелания оппозиционных сил уважать договоренности, достигнутые при участии Германии, Польши и Франции. Об этом сообщил в ходе телефонного разговора с госсекретарем США Джоном Керри министр иностранных дел РФ Сергей Лавров. По его словам, экстремистские группировки взяли Киев под свой вооруженный контроль при помощи лидеров оппозиции, находящихся в Верховной Раде,

41

до 59

преди 10 години

Много си *** за да ти обяснявам. Много знаеш каква е разликата между облигации и вътрешен дълг. Абе Бокото, пускай по-грамотни хора бе !

40

до 77 от 74

преди 10 години

А, добро утро!Естествено ,че всички са !Историята не хапе ,а там най-ясно се вижда как Лорд Гринуйч или Граф Романцев са станали влиятелни и богати.

39

Анонимен

преди 10 години

Стига простотиики бре!Запада е колониялист и експлоататор на ресурси просперитета му е граден върху трупове!Иначе тая Украйна е пълен франкенщайн в териториялно-административно деление.Няма как Одеса които беше един от най-важните градове на СССР да е подчинен на провинциалния Киев.Предполагам и другите силни области и градове не им е много приятно шепата "Столичани" да ги командват.Аналогия със София не може да се прави ,но ситуацията има елемента на държава в държавата.

38

до 69

преди 10 години

стига си изпращал ероглифите си , ако си неграмотен мястото ти не тук..Тук е БЪЛГАРИЯ , дори и малцинствата пишат на Кирилица..

37

Васко Щастлвеца

преди 10 години

СЕга вече няма да сме последни в свободна Европа, Украйна ще заеме срамното място. Ще потекат *** и евтина работна ръка :)) толкова съм щастлив

36

еди коя си

преди 10 години

Украиниците показаха за пореден път колко са прости и наивни. Имат пред очите си немалко примери на държави, направили това, което те правят сега, но години по-рано. Нито една от тях не е процъфтяла. ***, *** народ. При нас не е имало такава революция, но това е защото българина е страхилив и го е страх да не си изгуби имотеца и животеца, но крайния резултат е един и същ. Най-малкото нас да бяха погледнали....

35

Анонимен

преди 10 години

До 67Shte pisha na kakvoto si iskam i chestno kazano ne mi puka kakvo obichash. A do kolko zapada e zapadnal si lichi nali kak vseki gleda da otide tam. Zashto nikoi ne biaga kym rusia?