129

Анонимен

преди 10 години

"... протестиращите използваха огнестрелно оръжие срещу органите на реда..." Няма такова безхарактерно ***, като Янукович. "Евродемократите" стрелят, палят живи хора, а милицията седи с вързани ръце, като наблюдател и жертва. Целият този долен цирк можеше да бъде прекратен от спецчастите за половин час, стига президентът да имаше топки, а не да се чуди, как да угоди на загрижените за западните си авоари олигарси.

128

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До 139 Тиквата падна за дузпа като Сираков, 5 месеца преди редовните избори.Не се брои.

127

до 141

преди 10 години

Нещо бъркаш колонизатора. България е колония на Русия от 70 години насам.

126

Анонимен

преди 10 години

До 82....Защо тогава ,,великата демокрация САЩ '' смаза с насилие негърските бунтове през 1992г. и вкара хиляди американци в затвора?

125

до 99

преди 10 години

Моля те не бъркай демокрация с посткомунистическо управление на службите!!! Ти не си видял какво е демокрация и очевидно дори не знаеш значението на думата. В България има ХАОС и СВОБОДИЯ, но НЕ и демокрация. Разликата е от тук до небето. Набий си го ти и другите в червените ви хленчещи кратуни!!!

124

саша

преди 10 години

Украинците кефят яко!!! Определено са пример как се води борба за справедливост и срещу корупцията!!!!!Стискам им палци!

123

Анонимен

преди 10 години

Като приключат с комунистите там, да идват насам, че нашите доста са се разпищолили и имат нужда от бой и други неща!

122

ЛГТГП

преди 10 години

Западният капитализъм-"демокрация" отново оголи кървавата си лешоядна муцуна като насърчава и подпомага нацисти и *** на уличните правила-какво би било в Лондон, Вашингтон, Париж, Берлин при същата обстановка: хиляди убити-затова тази псевдоцивилизация си е поела към поредния си гроб.

121

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До Кирето 129Коя година, кой президент?Я напиши!

120

Анонимен

преди 10 години

Всички тези безобразие правят САЩ нашите колонизатори

119

nikonik01

преди 10 години

Пълен цирк се разиграва по улиците на Киев и Украинските градове. Вижте само как милицията се оставя да бъде бита от хора с каски и пръчки , в САЩ айде удари полицай така и те разстрлеват от упор. Заключение => И едната и другата страна имат полза от хаоса, безредиците и войната в Украйна , иначе сега нямаше да е така. Но като цяло Украйна е много интересна страна по-абсурдна от Русия и по-бедна от България (нагл. от насел. разбирасе)там какви ли не чудесии стават последните 22-23 години.

118

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 115Глупако ти осъзнаваш ли какви глупости пишеш? Май изобщо не си наясно че ако са действали професионални руски снайперисти труповете щяха да бъдат много повече и може би всичко щеше да е свършило вече.

117

Поредния папуняк...

преди 10 години

До 127Здрасти Папуняк! Умен си като за 3 коча. :) Откъде ти светна това и откъде знаеш кое е по-добро за Украйна от самите тях? Искаш ли да те наема за експерт, щом си толкова вещ?

116

ПРИВЕТ ОТ БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА УКРАЙНА!!!ОБИЧАМЕ ВИ И СЕ УЧИМ ОТ ВАС!!!

115

do 115

преди 10 години

Много хора не знаят в днешно време, че точно комунистическата власт взима властта в България чрез терористични актове. Единствените в историята на България, като изключим Бургас в днешно време. Българският елит беше убит и унищожен и неграмотни и некадърно лоялни на партията кучета управляват от тогава държавата ни вече 70 години. За това България НЯМА елит и за това сме бедни и мизерни. Един елит се създава с десетки години и се създава от интелигентни хора, а не от простаци. Жалко за България!

114

Анонимен

преди 10 години

Севернокорейците пак са полазили форума.

113

Кирето

преди 10 години

До Кашчей БезсмертнийФранция ***. На прима виста ти отоварям, ако пуснеш Гугъл може и да намериш още. Задраскай я тая опорна точка, щото се излагаш с нея.

112

do 120

преди 10 години

Ti pogledni v neta kak goryat komunyagi v reis v Cherkaska oblast. Ili kak gubernatora na Luck e varzan s beleznici na kol i polyat sas studena voda.Kato mecka. Ako rusnacite vleznat v Ukraina Afganistan ste im se stori detska gradina.

111

113

преди 10 години

Много си наивен, човече. Ядрото на този преврат е добре организирано и още по-добре платено. Борбата е да се откъсне Украйна от Русия и ресурсите и да бъдат заграбени от други "освободители". Украинците добро няма да видят нито от Щатите, нито от Русия, нито от ЕС. И те са изкупителни жертви като нас българите, но ще платят много по-висока цена. Дано им дойде акъла в главите и да спрат унищожаването на собствената си страна.

110

Анонимен

преди 10 години

Дръж се Украйна !!!Запада иска да открадне жените и децата ви !