35

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 35 . КЪде го гледаш човек.Искам и аз да гледам(не заради сеира) Дай някакъв линк ,моля те

34

Анонимен

преди 10 години

Две ченгета на един по висок пост от този на улицата проверяваха боеприпасите в един сандък преди малко. Ще става мазало!

33

някои заглавия

преди 10 години

Kyiv Post"Boiko:Russian loan more profitable for Ukraine than the one from IMF"(руския заем е от по-голяма полза за Украйна отколкото този от МВФ),Kyiv Post"IMF:Ukraine not asking IMF about new stand-by program", THE GLOBE AND MAIL"Russia gives $2 billion boost to Ukraine's embattled Yanukovych.

32

Анонимен

преди 10 години

Либия, Египет, Ирак...къде, след подобни "всенародни" и не подпомагани от Запада преврати, хората заживяха по-добре?Насилието води до насилие.

31

Анонимен

преди 10 години

Тия вярно си мислят да се бият с ченгетата. Куките преди малко се преструктурираха. Стоят на стотина метра едни от други. Ще става голям бой!

30

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 22 Абе моля ти се,ако това се случваше в САЩ , ченгетата.моменталически вадят квото оръжие имат и ще ги изпозастрелят без да им мигне окото. Пък ако случайно решат да не ги застрелват,арестуват по-подозрителните и най-вероятно арестуваните няма да оживеят,че да ги осъдят. Та това е положението в "най-голямата демократична и правова страна".Направо ми е чудно,как още ченгетата,не са ги подпукали протестиращите с истински куршуми.Но може и това да стане

29

Анонимен

преди 10 години

*** с маски тръгнаха напред преди малко. Ченгетата ги очакват! Предстои якото смилане!

28

голямата картина

преди 10 години

Аааа,така мечтаната анархия и световна революция,които да доведат света до световна война и установяване на световно луциферианско правителство.По простичко е казано в Откровение,че никой няма да може да продава или купува ако не приеме знака на звяра/антихриста на дясната си ръка или челото си.Но за да се стигне до това,този трябва първо да седне в новопостроения храм и да се обяви за"Бог".Всичко се върти около това.

27

Анонимен

преди 10 години

В "деморатичните" щати, само един полицай да загине при подобни демонстрации и всички протестиращи на секундата, ще усетят силата на армия+полиция.Не знам кому е нужно това насилие, но трябва да спре незабавно.Като не става с добро, има и други начини.

26

bg canada

преди 10 години

Dokato I v balgaria ne stane taka niama da se opravim, A SHTE NI UPRAVIAT NAS ANA.NO.TAM KADETO SE PROLIVA KRAV posle ima upravia a pri nasv bg komuniagite dolni oshte sa na vlas zaedno s riazanata borgia upravliavat stranata I kradat. Eto za tova sme taka I zatova imigrirame I se topim kato natzia

25

Да живее Русия !

преди 10 години

До бай кольоБай Кольо, личи си, че не си си показвал носа извън вашето село ...За каква демокрация говориш в Европа ?За тази с камерите и наблюдението на всяка крачка ли ?За подслушването ? За чиповете, които съвсем скоро ще искат да ни имплантират в телата ?Тая приказка за демокрацията и свободата в ЕС я забрави !В ЕС има само бедност и колониална зависимост на малките от големите.Украйна ще бъде по-добре с Русия.Не им трябва на украинците *** и ислямизация ...

24

Анонимен

преди 10 години

И България върви натам. Това в момента с подслушването на политици, поголовните уволнения на журналисти хора само защото не са членове на БСП и ДПС по места ще се стигне до украинския вариант.

23

лол

преди 10 години

"...законно избраното правителство на Украйна..." - толкова е законно избрано, че за това не смеят да пуснат членството в ЕС на референдум. Защо до сега протакаха и не приеха нито едно от исканията на опозицията? *** се надяваха да проработи стратегията като в БГ, ама украинците не са п*тки като нас. И без това и преди са мрели заради руснаците, сега поне искат да направят нещо за себе си.

22

Обамата и Меркел

преди 10 години

След като изборите в Украйна били нагласени, защо лично Обамата и Меркел поздравиха Янукович за победата му на същите тези избори?

21

Анонимен

преди 10 години

Аз се чудя едно- ако някой протестиращ в хамерика или в Англия стреля с Автомат Калашников по ченгетата, друг с пистолет по тях- няма ли да ги смачка полицията за броени минути тия ***???Ей сега вече ви се е.а майката с тия платени терористи- алкохолици. Самозабравиха се те и вие.Ще видите украинската полиция къде ще ви завр

20

Анонимен

преди 10 години

Много ми е тъжно за украинците :( Горките хора. :( Дано нещата се оправят по добър за тях начин, не заслужават това. :(

19

Анонимен

преди 10 години

"Мирен" протестиращ с Калашников???? Някой много иска там да има война на всяка цена...

18

въоръжен метеж

преди 10 години

Вчера Меркел нареди на бандата на марионетката си Кличко, да започне въоръжен метеж срещу законно избраното правителство на Украйна!

17

Анонимен

преди 10 години

:(

16

Анонимен

преди 10 години

И какво излиза-няколко хиляди тероризират цяла Украйна, само защото им се плаща отвън да клатят лодката? Оставете ги да почнат преговори с ЕС- да изпаднат в мизерия, да им повишат цените на всичко, да им замразят заплати, да вдигнат данъците,да затворят предприятията и да сринат промишлеността, индустрията както тук и украинците друга песен ще пеят. Ама тези няколко хиляди ултраси ще са навън, уредени с пари и работа и все тая ще им бъде за сънародниците им