142

Анонимен

преди 10 години

До даааааа!египет... както и да е, файда от това - yok canim.иван рилски - о, неразумни уроде...

141

турчин

преди 10 години

Аркадаши, стана време за ходим да се дупим и да бием чела о земята. Не чувате ли че имама мучи?

140

даааааа!

преди 10 години

България е съществувала дълго преди да се появи османската държава. Дълго преди тарикатите гърци да лъжат, че те са измислили тази дума. Аман от неграмотни ***!Няма друга държава на света, която да си е запазила името толкова дълго!

139

Анонимен

преди 10 години

Сидеров обича да пъха езиче в ан.уса ми... :)

138

Анонимен

преди 10 години

най-смешни са разни футболни фенки. толкова обичат вождовете си, че когато цесекари викат по левскари, сещате ли се какво предлагат на човека, когото уж наричат апостол?! е такова животно нема, е нема!

137

До коста линке

преди 10 години

Те гърците за 2лв ми пеят турския,българския,сръбския и македонскя химн и квото си пожелая а на накрая като за десерт ми свирят на кавала *** Всичките Гърци Сиртаци-киртаци

136

до ястреба

преди 10 години

И да ми блъскаш минуси, и сам да си пляскаш плюсчета 3 секунди след публикуването на коментара си, и да се включваш като анонимен за да създаваш численост под статията си оставаш *** ***.

135

фетих 1453

преди 10 години

мусала ще си остане мусала!евалла, иншалла, машалла!

134

Анонимен

преди 10 години

Ястребе тебе имах предвид, уж само простите народи се интересували от такива, цитирам те "дребни" неща, а виждам само турци да вдигат врява за името в този форум. Елементарната логика показва кой е простият в случая.

133

До коста линке

преди 10 години

Абе гръго-чингене так

132

9667

преди 10 години

До КОСТАС ЛИНКЕ 131Внимавай за какво се молиш - Господ може да ти чуе молитвата! И под ръка в Елада да се окаже не един Ястреб, а хиляди! И след туй да не мучиш като крава на гръцки, с български акцент!

131

Анонимен

преди 10 години

Доста *** (турчин) се е изсипал да избива азиатски комплекси в този форум. Сякаш *** се вълнува повече от смяната на името на един връх.

130

A.A

преди 10 години

Големият мъжкар...ЕТО ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ, КОИ СА СПОНСОРИТЕ НА АТАКА! ДПС И АТАКА СА ЕДНО И СЪЩО! КОПИРАЙТЕ ЛИНКА И ГО ПОСТАВЕТЕ: eurochicago/wp-content/uploads/2013/06/emin.jpg

129

fetih 1453

преди 10 години

гръчкото селячне, много поздрави от дедо ти фетих! гушках баба ти, докато дето ти гонеше козите и овцете по баира. ти си резултат на нашата с баба ти среща.

128

Мусала

преди 10 години

Преименувайте Фъндъкова=Лешникова също,Мухтаров=Кметов, Карагяурова=Чернабългарка абе много са трябва цял ден пиша бреее sisiii че ти направим сики сики

127

9667

преди 10 години

До GodНевежеството е благодат божи за народа български!Виж етимологията на думата "българин" от къде иде. След това ми чуруликай.

126

Анонимен

преди 10 години

До КОСТАС ЛИНКЕела малака, затова не смеете да си изключите двигателите на самолетите по границата от ужас и страх. сънувате кипър и се молите денонощно да не станете отново провинция на турция. и помни, константинуполи се казва истанбул. колкото и да се напъваш, ти си *** овчар! знаеш ли къде можеш да видиш баща си? на дъното на морето при островите около бодрум - гюмюшлюк.

125

Секси мацка

преди 10 години

До 131: не се пеняви, психарче! Вие атакистите имате високо кръвно също като болният си вожд.

124

до 126

преди 10 години

българинът като цяло е изключително просто животно. даже не може свои думи да измисли, че копира предишни постове. толкова ***, че чак този, на когото искате да преименувате мусала - иван рилски ви нарича неразумни ***, не случайно, но надали знаете това, понеже със сигурност във винету това не го пише.

123

КОСТАС ЛИНКЕ

преди 10 години

ястрнбе--ако ми беше подръка в Еллада.заклевам че щете направя прав грък-ромеи-ионас..ЩЕ ПЕЕШ ГРЪЦКИЯ ХИМН И ЩЕ ЦЕЛУВАМ ГРЪЦКОТО ЗНАМЕ ВСЯКА ВЕЧЕР ПРЕДИ ДА ЛАЯГАШ.ТУРКИТЕ СТЕ НЕПЪЛНОЦЕННИ.