126

Анонимен

преди 10 години

Със 100% избрани в новото Политбюро,тия надминаха патрона си бай Тошо!Той поне-от кумова срама-печелеше с 99,98%! Та кои са казвате.комунистите?

125

Анонимен

преди 10 години

edinstvenia bulgarin koito ne se nadupi na dogan ,Boiko Borisov , vsi4ki ostanali sa partii na dogan , za tova tolko mnogo dsp sa sreshtu gerb

124

избора е ваш

преди 10 години

Електората на БСП- *** и бедни пенсионери по селата,сплашвани от местни дерибеи. Електората на ДПС- необразовани ,стиснати за гърлото от ходжата отрудени хорица. Електората на Атака - пъпчиви ***,квартални наркомани. Електората на ГЕРБ - интелигентни ,будни млади хора,с европейско мислене,професори,научни работници,хора на изкуството.Като цяло -качествен материал!!!

123

една добра новина

преди 10 години

Ето това е една добра новина! Любимият вожд и учител на българския народ, председателя на Президиума на ЦК на БКП, пардон, на ЕТ "герб", другарят Тодор, пардон, другаря Пойко Порисофф, е отново преизбран. От 1102 делегати, 12 000 са гласували за него.

122

Анонимен

преди 10 години

Видно е, че Боцко Троцко страда тежки душевни терзания и ако герберите не го осъзнаят сами, скоро ще ги закопае.

121

Дедо

преди 10 години

Бех наумил и язе нещо да река ,ама прочетох що пише отдоле и се хецнах. Ама то много комунезъм ба братя,ама толкоз много не е е имало и по време на ВОСР. Не знам платени ли саааааааа не са ллллииии. Ама продажници има а на бас.

120

Анонимен

преди 10 години

Мафията е жива и иска отново да дойде на власт.

119

МАФИЯ

преди 10 години

Сагата с дюните край Несебър приключи в полза на багерите. На терена в местността Кокала, станал известен като "Дюнигейт", започва да се строи отново. Вчера сутринта работници са влезли в скандалния терен. Те са започнали да разчистват храстите и да подготвят парцела за строителство, алармираха местни хора. Бригадата поставила и фургони. Строителството е в ход след решението на Бургаския административен съд от 14 февруари тази година. През 2013 г. собственикът на имота "СЛЕ Груп ООД" заведе дело срещу заповедта на ДНСК за отмяна на разрешението за строеж. "Дюнигейт" гръмна в края на 2012 г. То

118

Луцифер

преди 10 години

Толкова много ***,никоя партия не е събирала. А едва ли в бъдеще ще има такава.

117

pepi

преди 10 години

Da e 4estito . Uspehi

116

Анонимен

преди 10 години

Без партията на Ахмед Доган и тази на Касим Дал правителство с БСП и ГЕРБ не може да се състави, защото БСП е нищо без ДПС, а Реформаторите се държат благодарение на турските гласове на партията на Касим Дал, а пък ГЕРБ са загубени без Реформаторите. За това ги пазете тези двамата и техните партии като диаманти, защото без тях БСП и ГЕРБ няма да са на власт, а това ще доведе до политическа криза и служебни правителства. Дай Боже да е така и да се отървем от БСП и ГЕРБ, но турците не отстъпват.

115

Анонимен

преди 10 години

Сладури,НИКОГА повече НЕ гласувайте за "бивш" комунист(ДС) - Н И К О Г А !Все са си същите(ДС) и надежда да станат поне малко по-други няма и не може да има... Чувате ли бре, наши дремлювци, дето допускате и търпите точно такива вълци в *** кожи да пазят стадото ви?! Щото да сложиш някой за управник у нас е точно това, да го туриш да пази стадото.

114

Анонимен

преди 10 години

Високият рейтинг на даден политик не означава друго, а това, че той бива харесван от малоумното мнозинство!?

113

Долу мутрите и тикви

преди 10 години

ГЕРБ е проклятието на България, и да пази Бог никога повече тия зверове да не се докопат до властта, защото тогава Делян Пеевски ще ви се стори като невинна фея, а с България ще бъде свършено завинаги!

112

Анонимен

преди 10 години

Г-н Борисов освен да слуша американските господари и бюрократите в Брюксел друго нищо не може да прави.,ако имаше ум отново щеше да бъде на власт.Сам се доведе до това положение и допусна турци и комунисти да управляват

111

MEGI

преди 10 години

Само Боко не е подменил вота. Нито е работил за бай Тошо, нито е бил в съдружие с Царо, нито му е бил бодигард, нито Царо го направи главен секретар и генерал, нито пък Боко беше водач на две листи на НДСВ 2005-та. Айде сега почвайте с минусчетата, мамини златни, докато кокошите ви мозъчета с памет по 2 минути като на маймуните не са забравили първото изречение.

110

dassy

преди 10 години

Чудесна снимка на мутрата- максимум злоба и нула интелект лъхат от нея.

109

dassy

преди 10 години

Щом мутрата смята, че Италия, Испания и Гърция са катастрофирали, интересно какво мисли за дереджето на България? Няма ли най-после тоя патологичен *** да се разкара от небосклона?

108

Стиснал устнички

преди 10 години

Явно Цецо ЯКО го е хванал Ейййййй, не човек а желязо ........ просъскал агента фашист.Нееееееееее - КОМУНИСТ.

107

stoian79

преди 10 години

EDNA PARTIA KOATO KAZA CHE BULGARITE SHTE IMAT SREDNOEVROPEISKI ZAPLATI I PENSII I NISKI DANACI ZA CHETIRI GODINI UPRAVLENIE A STANA TOCHNO OBRATNOTO,HORATA VZEMAHA NISKI PENSII I ZAPLATI I VISOKI DANACI I IZLAGA SOBSVENIA SI NAROD NE ZASLUJAVA POVECHE DOVERIE.DA BORISOV NAPRAVIHTE TI I GERB MNOGO NO SAMO I EDINSTVENO ZA SEBE SI NO NE I ZA HORATA.VIE VECHE NEZASLUJAVATE DOVERIE.VIE STE MINALO.