20

ас

преди 10 години

Еми тя си е за смях родната полиция,пази ама кой милионерите в парламента и избирателите им ***,за Българите бой и арести

19

Долу правителството

преди 10 години

83% от българите притеснени, че след години ромите ще са повечеАко днес българския народа не се вдигне на война и не постави в задния двор срещу пушките цялото правителството, не смени закона и изгони ***, утре *** ще ни избият като кучета и нас и децата ни!.Ако това не стане днес, утре ще е късно! Запомнете го това! Тези в министерството са заслепени от кражби на пари и нищо друго не виждат, и майка си продават за пари.

18

рационално решение

преди 10 години

Няма проблем ако ромите са повече от българите в Родината ако има качествени закони за защита на личността и собствеността. Ясни и конкретни задачи на полицията и местните управи и съдилища в случаи на престъпления и превенцията им.Повинност за милиционерите преди пенсиониране. Частни патрули, които да задържат извършители на престъпления.

17

Водния Мс

преди 10 години

Не ми требва Жандармерия ... Всеки който е против въоръжаването на обикновенния гражданин требва да бъде обесен !

16

Анонимен

преди 10 години

Скоро ще разберете що е това *** и има ли почва у нас!Много скоро!Жална ви майка!

15

жълтата книжка

преди 10 години

чакам ги апашите в моя собствен адтъкмо няма да съм сам

14

Анонимен

преди 10 години

СМЕЕХТЕ СЕ ,ЧЕ ВЕСЕЛИН МАРИНОВ ПЕЕ *РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ * ,А СЕГА РЕВЕТЕ

13

Джеймс Пардю

преди 10 години

Важното е да редуцираме българското население, а с *** бързо ще се справим, те са по-ниско интелигентни.

12

Антисоросоид

преди 10 години

До СлавянинНе,не трябват 5-6деца. Всяка българка трябва да ражда м-у 2и 3 деца, като се вземе предвид естественият прираст и емиграцията. В момента на всяка българка се падат около 1,5деца, което е около средното за ЕС, но е недостатъчно, за да има прираст на наелението.

11

Анонимен

преди 10 години

Нека дойдат, чака ги 1кг олово което е много бързо.

10

Анонимен

преди 10 години

Не се страхувайте, Станишев ви пази!!!

9

Анонимен

преди 10 години

Ми като се страхуват тез 83 % а вземат да направят по още едно дете и готово :)

8

брадатчесъноядец

преди 10 години

дойдат ли у нас апаши моят вид ще ги уплаши

7

Анонимен

преди 10 години

купувай те оръжия някой ден ще ви трябват да се защитите.Държавата няма да си мръдне пръста за вас

6

Анонимен

преди 10 години

Единствените мерки и действия които поне малко ще помогнат отдавна са заклеймени като расизъм,ксенофобия дискриминация и подобни тъпотии.Поради някаква причина бг политиците са ресхили,че е необходимо в страната да има преобладаващо ромско население.То най вероятно ще си остане на същият хал като сега тъй като реално никой никога не ги е възпрепятствал за развитие,учене и социално издигане.Дори напротив законите са изцяло на тяхна страна.Истинската дискриминация е към бедните българи.

5

Антисоросоид

преди 10 години

Спокойно, с влизането ни в ЕС освен българите и много *** емигрираха и продължават да емигрират. Те може да имат по-висока раждаемост, но имат и по-висока детска смъртност, по-ниска продължителност на живота. Освен това и при тя раждаемостта почна да намалява. Така че *** апокалипсис, с който ни плашат, вероятно няма да се състои.

4

Анонимен

преди 10 години

Аре стига стъпотик писна да ни майат очите с глупости. как да не крадът. Еми какво да правят необразовани ( не че ако имаш диплома значи работиш ). свикнали са с помощи и т.н. това малцинство е огледален образ на нашия манталитет. Като не ви харева отидете при партията, която издържате......

3

Див аграр

преди 10 години

Изхода е елементарен, ***,и не изисква почти никакви разходи от държавата. Преразглеждане дефиницията на неизбежната самоотбрана, преразглеждане статута на частната собственост, като свещенна и неприкосновена,и регистрационен режим на притежаване на оръжие от всички пълнолетни, психично здрави и неосъждани Български граждани. За 2-3 месеца ще се самоочистим от ***.А който остане-много ще внимава.Бабката от телевизията може вече да не е с газов пистолет нощем...

2

Анонимен

преди 10 години

Колко е хубаво само роми и млади ромчета,мммм!

1

Иван

преди 10 години

Ами раждайте,бе.Бабите ви при най-мизерни условия раждаха по 6-7 деца,а вие зорлем по 1,най-много 2 и те жи тежат.