53

йованчо

преди 10 години

Каква е тази идиотщина - да се въздига перверзията в култ. По тази логика утре и педофилията може да стане легална. Защо сношения между мъже трябва да се приемат нормално? Това са извращения срещу природата.

52

varg

преди 10 години

До ДО 5Що се разкриваш през такава широка аудитория сега жена ти няма да ти пуска вече.

51

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Саше, руският закон е против ПРОПАГАНДАТА НА ХОМОСЕКСУАЛИЗМА СРЕД ПОДРАСЪВАЩИТЕ, НАБИЙ СИ ГО ТОВА С ТЪПАТА ТИКВА. Саше, защо не напишеш, че двама педофили в Холандия се опитаха да направят партия и искаха да свалят възрастта за законен сексуален контакт на 12 годинки?Саше, защо не напишеш, че в Германия зоофилията е нормална практика?Саше, защо не напишеш, че в Дания утрепаха и разфасоваха здраво малко жирафче пред децата? Защо, бе?!?

50

Анонимен

преди 10 години

В древна гърция хомосексуалната педофилия е била широко праткикувана сред хоплитите. Зоофилията явно също е била на мода, поне що се съди до древногръцките легенди и митове. Както слушаме гейовете как дават гърция за пример напълно логично е след 20 години да четем статии в подобен дух "Къде е незаконно да си педофил?"

49

Анонимен

преди 10 години

В България е незаконно да си хетеросексуален! *** и *** да си, всичко ти е позволено!

48

M

преди 10 години

"В общи линии в края на 20-ти век страните, в които хомосексуалистите са преследвани от закона, са далеч по-малко от тези, в които законът не допуска еднополови взаимоотношения."Я пак, Днес.бг??????

47

Анонимен

преди 10 години

Не виждам защо едни генетично увредени хора и едни перверзници, които желаят да си правят реклама на гърба болните трябва да стават модел на подражение за останалите. Тази реклама която всеки ден си удрят направо взе да писва. Нямат проблеми болните от рак, нямат проблеми бедните, според медиите проблеми имат само веселите палавници и само за тях трябва да се пише.

46

Анонимен

преди 10 години

АЛОООО, Днес - какво ни навирате в очите? Кой нормален го интересува *** тема? А ако пишете за девиантите, прекръстете се на "kafiava roza.bg".

45

Язе

преди 10 години

Като да речеш дали е лошо да се отдаваш на булонката си.Ми като ти е кеф - нека си те клъца. но не е нужно света да разбира и да приеме това.

44

Анонимен

преди 10 години

До Мъж на мястоКо, ние?!

43

Мъж на място

преди 10 години

Всяка нормална жена предпочита бисексуалните мъже пред "мъжкарите". Дивите нерези, наричащи себе си "мъжкари" са най- обикновени груби, прости, нискоинтелигентни диваци. Бисексуалния мъж има възпитание, добри обноски и уважава жената до себе си, за разлика от "мъжкаря", който смята, че боя и изневярата са нормални семейни отношения.

42

Язе

преди 10 години

Никъде не е незаконно да си гей. Незаконно е да си показваш наклонностите пред широка пулика!!!

41

Смукача

преди 10 години

Законно или не, да си гей е престижно и носи пари и власт над хетеросексуалните заблудени хорица, за които целия им живот се върти в тесен периметър около панелния коптор, който обитават.

40

до бай иван

преди 10 години

Нещо си се объркал. В България 70% от половопредаваните заболели граждани са от хетеросексуален контакт. Така че е " гнусно "хетеросексуален да "разнася болести"

39

Отегчен

преди 10 години

Вече всички разбрахме, че в Днес бачкат пишкосмукачи. Бихте ли били така добри да спрете да ни занимавате с дребните си проблемчета, защото изобщо не ми пука в коя талибанска страна как ще се отнесат с вас. Скоро да очакваме да препечатате и "новината" за Елън Пейдж. Само за себе си пишете.

38

Анонимен

преди 10 години

И в друга статия писах, да идва Господ, да си пребере вересиите!Аман от криворазбарана свобода!

37

11

преди 10 години

До bgОстави "Череп и кости", аз имам пример от България, но с толкова високопоставени хора, че ме е страх да напиша имената им. И тук е същото - ако искаш да си медиен магнат, примерно, трябва (буквално!) да си дадеш *** на един застрелян министър-председател, примерно... Принадлежността към кабалистични/ционистки/сатанистки тайни организации и тук е пропуск за горните етажи на властта. Такива ми ти работи!

36

Сър Джон

преди 10 години

Сър Джон пита Джеймс:- Джеймс, какъв е този шум на улицата?- Гей-парад, сър.- Какво искат, Джеймс?- Еднополова любов, сър.- А някой забранява ли им, Джеймс?- Не, сър.- Тогава защо вдигат толкова шум?- Ами, ***, сър...

35

ще има повече жени!

преди 10 години

Като хетеросексуален мъж, нямам нищо против да има повече хомосексуални мъже. Защото за нас, хетеросексуалните, ще има повече жени!

34

телесна визитация

преди 10 години

В братски Катар, където през 2022 ще се проведе световното първенство по футбол, всички участници и гости на първенството от мъжки пол, подлежат още на летището на медицински преглед. Този преглед включва и телесна визитация. Т.е. бъркат ти с пръст в ***. Ако докторът реши, че преглеждания е хомосексуален, го осъждат на 5 години затвор. Плюс бонус от 50 удара на голо.