72

Анонимен

преди 10 години

Ако не бяха Мая Манолова ,Моника и Доган Станишев щеше да седи на последния ред в парламента Те организираха завземането на България .А той през това време само премигваше .

71

мархаба АСКЕР

преди 10 години

Къде са ранобудните ДРОГИРАНИ ГЕРБЕРАСИ ..??????????

70

ььь

преди 10 години

Като чета коментарите на тролчетата ми става гнусно.Каква простотия цари в държавата - българи потънали в мизерия без да мислят какво се случва с техния и живота на децата и внуците им се продават за 20 лв да викат или да пишат каквото им кажат от ГЕРБ.Питам тези които пишат срещу правителството става ли им топличко на душата че еди кой си е комунист или важното е да се плюе на всичко.Но простено ви е - за 20 лв пишете,хапнете и затъвайте в ла*ната.

69

Анонимен

преди 10 години

До Човек Има един много сериозен довод срещу президентска република в България - прекалено много власт ще се събере в един човек, а това води до самозабравяне....

68

Анонимен

преди 10 години

Добре бе, как най-голямата парламентарна сила, "победителя" в изборите - не може да бутне правителството?

67

Един българин

преди 10 години

На снимката - Йовчев опитва да се изтегли нагоре, но Орешарски го е стиснал здраво и го дърпа надолу ! Много добра фотография, показваща действителността !

66

Човек

преди 10 години

Има много добро решение,президентска република и 60 членен парламент,само от разходите по заплати и издръжка на тези хрантутняци ще се построят много детски градини и инфраструктура .Субсидията за партиите да бъде 1 лв. на глас и да нямат имунитет.С тези първи стъпки можем да започнем леко да се подобряват условията в страната.Задължителна пререгистрация на партиите и ти да отговарят на написаното в конституцията.Това е просто и ледно,стига да иска някои да го стори,народа ще го подкрепи.

65

до 73

преди 10 години

Виж ти, Борисов освен да пише във Фейса, бил и поет.Какви таланти ражда пустата му земя, Банкянска.

64

мъка

преди 10 години

Абе другари от ГЕРБ, само да ви попитам, не искам да се заяждам изобщо! Кои от вас са от платените *** на БОРИСОВ?:)) Подозирам за 10-тина редовни ***, които крепят опорните точки редовно на този сайт, ама ще е хубаво сами да си признаете? Хайде, не бъдете срамежливи, картите вече паднаха. Всички разбрахме как ви оргазнизират с разни ПР агенцийки, как ви обучават, как ви се плаща на коментар, и т.н. Вече стана публична тази информация (не че ние не си го знаехме това и преди). Смешни, жалки герберастчета.

63

до 72

преди 10 години

Бъркаш, това са думи на бившия Премиер Борисов, който с основното си образование и мутренския си речник и просташки обноски, цели 3.5 години се пъчеше като Първия човек в държавата. Естествено благодарение и на простия народ. Хубавото е, че това повече няма да му се случи.

62

Един българин

преди 10 години

Когато бъде въведен НАРОДЕН ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО, тогава ще се оправи България !

61

Анонимен

преди 10 години

Премиера Пламен Орешарски каза във своето интервю:-Е*ахти държавата щом аз съм й премиер.

60

Анонимен

преди 10 години

Браво на Цветанов, доста писачи е успял да мобилизира преди да си събере сакчето за затвора.

59

Spiro

преди 10 години

Абе другари, само да ви попитам, не искам да се заяждам изобщо! Кои от вас са от платените *** на Кутев?:)) Подозирам за 10-тина редовни ***, които крепят опорните точки редовно на този сайт, ама ще е хубаво сами да си признаете? Хайде, не бъдете срамежливи, картите вече паднаха. Всички разбрахме как ви оргазнизират с разни ПР агенцийки, как ви обучават, как ви се плаща на коментар, и т.н. Вече стана публична тази информация (не че ние не си го знаехме това и преди). Смешни, жалки комунистчета ... на отчет при Кутев:)))))

58

Анонимен

преди 10 години

Волен така се докара ,че ще се моли на Бойко като малко дететой е пътник

57

до 62

преди 10 години

ти българина него мисли ,когато е най-слаб такъв шамар може да ти завърти ,че няма да знаеш къде се намираш

56

Анонимен

преди 10 години

Няма как да мине. Корумпираните здраво държат властта. Така са окупирали парламента, че пиле не може да прехвръкне. Като победят престъпността на село, ще докарат жандармерията и пред парламента, за да пазят тройкаджиите от любовта на народа. Толкова са много крадливо обогатените, че с лопата да ги ринеш. И здраво се поддържат с купените медии. Как само злобно се усмихват и показват, че от нищо не им пука, но Видовден е близо, затова е такава паника. Бъдете внимателни за популистите.

55

свинаров

преди 10 години

Станишев споделил че сегашната тройна коалиция ще да влезнат в историята като "Непобедимите" няма сваляне! Слава на БКП !

54

Анонимен

преди 10 години

гадно ли ви е българи.и по гадно ще ви стане.

53

Анонимен

преди 10 години

Сидеров е почти вън от играта и МНОГО ЩЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО СИДЕРОВ КАТО СЕ РАЗДЕЛЯ С ДОГАН ,ДОГАН КАКВО ЛИ ЩЕ МУ ДАДЕ