74

трибют

преди 10 години

Абе Хора я се замислете защо Роската се махна от Слави - и каква е разликата между двамата Аз специално за Слави да кажа нещо не ми се вижда Чист - Много е КОМЕРСИАЛЕН пък иначе се бий в гърдите за патриот - Да ама има голяма разлика между Слави и ония клошар дето проси и си даде Всичката печалба - Просия на хората - Църквата А Славчо - Даже и на уличен протест не се е мяркал

73

Един

преди 10 години

Росенчо, Росенчооо, ами така е. Първо търпя дълги години дългия ****ераст, който взимаше пари от БСП, че да им четка имиджа и да плюе по Костов (после и по Борисов), а и ти прибираше от тези парички. Сега си слугувал на други (или вероятно същите) в БТВ. Това е съдбата на малките човечета. И при БАреков пак ще правиш същото, и то на всичко отгоре и за същите хора. Цял живот червена ***. Това ти е съдбата Росенчо. И недей да петниш честта на офицерския пагон, жалък *** такъв. Ти си срам за България и за МВР (ако изобщо някой те брои там за нещо).

72

Анонимен

преди 10 години

Браво, Росене, някой трябваше да каже публично истината за продажната българска журналистика и измекярщината в българските телевизии.

71

анонимен

преди 10 години

Това говорене с тези заплахи за затвор и компромати беше печелившо едно време за Волен. Не е ли малко позакъснял Росен Петров да плаши някой по добре да измисли нещо по лъжеподобно , например , че ще влезе той в затвора ако електората го избере. Или ,че ще вкара Бареков там ако го направи мин. на вътрешните .

70

nakatagsm

преди 10 години

АТАКА само дето цунка по дупето ре за ццииите

69

!!!

преди 10 години

Този р.петров/не случайно с малки букви за това дребно нищожество/ е пълен изм.екяр!Нали е страшен патриот и борец за правда!? "Ако тази *** кампания на bTV и "Дрийм тийм" не спре, ще отида в прокуратурата, ще стана защитен свидетел и ще разкрия много неща, на които съм бил свидетел..." Е защо не си отишъл до сега ,бе...*** продажен!?Нали УЖ се "бориш" срещу мафията и онези които съсипват България!? Тиняк долен!!!Леле и като си представя,че съм те харесвал като водещ...ПФУ...

68

Анонимен

преди 10 години

Петров се оказа истниски мъж и застана зад думите си. Въпреки оказания му натиск, който несъмнено след интервюто е приложен и на неговите колеги, за да хулят по него. Все пак той се оказа мъж на честта.

67

ХА ХА

преди 10 години

От 2 дни политик и вече усвои политическото говорене! Може целия да си в ***, но ще казваш колко хубаво ухае наоколо! ***! Щял да каже какво ставало в телезизията?! Ами айде казвай го, нали си човек на действието! Като си знаел, защо досега мълча? Или когато и ти имаше файда, си траеше? Жалък си росенчоо, жалък! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ИЗБОРА! ТОЧНО ТАМ ТИ Е МЯСТОТО! ПРИ ПОМИЯРА БАРЕКОВ!

66

Анонимен

преди 10 години

Всички знаем как се назначават журналисти в такива медии. Пример - Ели Гигова, която не става просто за тая работа, ама тате богат. Що се правите на света вода ненапита, бе БТВ?

65

Анонимен

преди 10 години

Ало, за честта на журналист и офицер, защо мълча досега, а? Нее ти е изнасяло. Ами хайде говори, дори сега, като се толкова честен. Или и ти си имал изгода от това, за което намекваш. Затова е трудно разкриването на корупцията, защото и двете страни са доволни. "Щастливо" престъпление. Айде говори, ти вече вероятно нямаш изгода и си недоволен. Давай, Роско, да ги изобличим тези гадните...

64

Галин

преди 10 години

Хайде сега да очерним и Росен Петров,щото човекът пое по друг път!Много ми падна в очите БТВ!

63

Анонимен

преди 10 години

"Не мисля, че това, което направи Би Ти Ви с мен, е морално и честно след 13 години там. Издават декларации все едно цитират Гьобелс. Не заслужавах такава декларация и от моите продуценти. Не съм ползвал ефира за лични цели. Той се използва, когато си продадеш колата или направиш продуктова реклама на нещо, а аз съм направил политическо волеизявление, което право ми е дадено от Конституцията на България и свободата на словото"Какво толкова го нищят още не мога да разбера.

62

анонимен

преди 10 години

Стига с двойните стандарти, стига с тази платена журналистика в подкрепа на дадени управляващи, излагате се вече. Когато Слави правеше реклама на дадени партии не веднъж в ефир никой нищо не каза а сега ?

61

край

преди 10 години

Роска ами ти си длъжен мойто момче ако имаш данни да ги дадеш на прокуратурата а не да изнудваш че ще го направиш.

60

Фил

преди 10 години

БТВ беше напусната от доста хора напоследък,което не говори добре за медията!

59

Анонимен

преди 10 години

...Или как свинята-майка побутва с зурлата малкото дебело 300 кг. шопарче.. И целия тоя цирк, за едно семейтво ***...

58

трибют

преди 10 години

До ЧовекЕЙ БРАТО- ама много си прав за Атака - ама много ги е страх някои хора във Б-г от Атака-защо ли защото Атака са си ПИЧОВЕ ама от където и да ги погледнеш ТЕ- БЪЛГАРИЯ не са я Предавали до сега всичко друго е Продажници

57

Ади

преди 10 години

Двойният стандарт в българските медии и не само там лъсва сега. Ама се опитват да чернят Росен Петров за това. Хайде признайте си как се става шеф в една телевизия и дали не го налагат управляващите? Признайте си и колко пари взимате за това да се правите на моралисти.

56

Анонимен

преди 10 години

Добре де как може да водиш предаване в което да даваш примери за славната ни история, за славните ни победи, за невероятните геройства на дедите ни, изумили целия свят с героизма и себежертвеноготовноста си и накрая като последния ибрик да идеш да се целуваш с Бюреков, който направи партия на Пеевски с парите на ДПС! Това за пореден път доказва и показва на българите, че не трябва да слушат какво им се говори, а да гледат делата, по делата ще ги познаеш, както е казано в Библията!!!

55

Ceco

преди 10 години

Росен Петров е поредното чудесно попълнение в ББЦ!