76

Анонимен

преди 10 години

Тикво, тикво, нищо не става от тебе. Ти за 3.5 години докара хората до просешка тояга и те те изритаха като бездарна ***. Какво си дал ти бе Тикво, за 4 години във Варна си дал 6 млн. лв. Само за тази година Орешарски дава 50 млн. Ти си *** и ще се преснъш от злоба. Опитваш се да клатиш правителството и България, ама не можеш и на коча мъдете разклатиш. Гнусен убиец, изверг.

75

Анонимен

преди 10 години

Тоя е голям образ -хал хабер си няма ,че е поставено лице и накрая ще излезе от политиката като мръсно коте

74

Анонимен

преди 10 години

браво на Борисов! цяла година, откакто не е на власт, а управляващите още изпадат в дива паника и истерия, само като чуят името му! пак ще гласувам за Бойко!

73

Тошо

преди 10 години

до анонимем 73 е нали не сте доволни от ГЕРБ,то маи много малко *** като теб не са доволни,ако Варна не беше доволна щяхте да изберете друг кмет и то се вижда или на много малко *** като теб тогава платиха от БСП и ДПС

72

Анонимен

преди 10 години

Само така, Чубака, нека ви намразят в по-големите градове, че да видите що е то сопа ;)

71

Ариел

преди 10 години

Какво означава даваме пари и на вашите кметове? Нали всички сме БЪЛГАРИ, стига с тези ваши политически изявления!!!

70

Петров

преди 10 години

С просто око се вижда геноцидът и мачкането, на което ще бъдат подложени хората в местата, където не управлява шайката на БСП - ДПС.

69

Пловдив

преди 10 години

Да се намалят различията между регионите? Как да си обясним, че Пловдив понеже е с кмет от ГЕРБ получава 0 лв. пари? Това е град, който внасят 50 пъти повече пари в държавния бюджет от с. Долно нанагорнище. Какво ще стане ако всички пловдивчани решат да не плащат данъците си, за да уравновесят "различията между регионите" ?

68

Анонимен

преди 10 години

Нормално е най-бедните общини да получат най-много пари иначе как ще се преодолят регионалните различия ??? За мен е важно че това правителство дава за Варна 50 млн. и то още през първата си година, защото ГЕРБ за цялото си управление дадоха 5 млн. за ремонт на един булевард и то 3 месеца преди изборите ... Отделно колко мизерии направиха на града като спряха проекта за пристанището и т н. Те затова и големите масови протести тръгнаха от Варна няма нищо случайно

67

Антон Кутев

преди 10 години

До Анонимен 73Благодарим Ви за топлите думи другарю, елате днес да си получите хонорара на Позитано 20, лично от мен. О благодарим ти партийо любима за светлината, с която ни дари.

66

Анонимен

преди 10 години

До Една майкаАман от не доразбрали като тебе. Парите по Европроекти нямат нищо общо с тези за които става дума. И ако твоя кмет е спечелил проекти и не е направил нищо, значи е прибрал паричките за себе си и е направил ремонт само на документи. Мислете бе хора, престанете да бъдете Тикви, гледайте какво става около вас, а не какво ви говорят от телевизора.

65

Анонимен

преди 10 години

Аз съм от Варна, Варна беше града който пострада най много от управлението на ГЕРБ. Морската столица заприлича на бойно поле след тия фашисти и мутри !! Въпреки това на парламентарните избори и на кметските тук спечели ГЕРБ.. затова е виновна простотията и нехайството на моите съграждани които не излязоха да гласуват. Въпреки всичко обаче Варна получава 50 млн от тази програма!! Ние сме града който получавав най много пари за инвестиции от правителството на Орешарски (благодаря му)

64

Анонимен

преди 10 години

това,че вашият кмет е спечелил проекти- това са европроекти и нямат нищо общо с тези пари, за които говорим. И защо сега се сети, че ви тече градината- нали 4 години батман откриваше детски градини- вашата защо я пропусна ?

63

Една майка

преди 10 години

Като майка мога да кажа че това е абсолютен геноцид да не дадеш пари за детски градини, пътища и и подмяна на ВИК мрежата. Детската градина на дъщеря ми е в окаян вид - имаше течове и падаше мазилка. Надеждите ни бяха на тези пари, отделно улицата на която живеем е по- скоро кал, отколкото асфалт. И при положение че нашия кмет беше спечелил проекти за да оправи неуредиците за мен е неразбираемо да се подиграеш по този начин с хората!

62

Анонимен

преди 10 години

Нека да има и за малките градове нещо. България не е София, Бургас и Варна. Тази година бюджета на София е рекордно голям, най-големия в историята. Там нали Фандъка е кмет. Не може едни да строят метро и естакади, а други една ограда да няма с какво да боядисат. Тикво, ти като си толкова загрижен що не кажеш за последните 4 години с колко са обедняли хората в София ааа, навсякъде 600 лева заплати за 12 часа бачкане. При Станишката не беше такава Тикво празна безпросветна.

61

Сър Пичук

преди 10 години

Сергей Станишев е долен гнусен хомосексуалист. Той има навика да назначава любовниците си на блага държавна службица, справка Вигенин и Меликов.

60

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА!

59

РАЙТАН

преди 10 години

Ако имаше скала по която да се определя възмущението и омерзението ми от начина на разпределяне парите по общини то моето би изскочил извън рамките й. Как е възможно това..Най големите градове в страната ни,с кметове от ГЕРБ- ощетени.Какво е това-за София - 6 милиона,а за Кърджали 17-18 мил.Това е политическата наглост на управляващата коалиция ? Борисов беше коректен,не се гавреше така с населението на България,както това инфантилно правителство.За него нямаше "наши"и"ваши"при разпределяне н

58

Анонимен

преди 10 години

Toя пък недоправения, давал пари.. все едно от джоба си ги вади. Ми ще даваш, мишко, на всеки, който си върши работата. Няма наши-ваши, вие всичките сте едни и същи пиявици, само че май сте забравили кой ви е работодателят и за кого работите!!!!

57

Анонимен

преди 10 години

4obanov xaide s ovcete ne tie mqstoto vyv finansite