170

yaho

преди 10 години

hahahahaha - bg injineri v sobstven garaj i remont!!!!:-)))))

169

Анонимен

преди 10 години

Алооооо, адаш ти в кой свят"ЖИВЕИШ, БРЕ". Слез на земята малко и виж къде си си стъпал.

168

Shark

преди 10 години

Е да, ама аз имам двор, и ще си човръкам там колата когато и колкото искам! Защото двора е моя солбственост , за него плащам данъци и никой, ама никой не може да ми каже какво ще правя в моята собстовеност с друга лично моя собстеност - а именно колата ми. Утре ще ни кажат че вямаме право сами да си боядисваме къщите, да сменяме чешмите. А има ли валинат да нямаме право сами да се храним, а!! Що да няма такъв варинат??? Някой да идва да ни храни!! ***!!

167

герботъпкател

преди 10 години

Този Златко Желев...авторът...или е *** или на такъв се прави. Става въпрос за самозваните майсторчета и кварталните гаражчета, които извършват автомонтьорски услуги за пари. Но е представил материала по начин, че едва ли не, ако си решил да си вдигнеш предния капак на колата си...ще те одрусат хиляда лева. Защо търсите под вола теле?

166

БоСимеонов

преди 10 години

"...всеки, ПРЕДЛАГАЩ ремонт и техническо обслужване на автомобили, трябва да се регистрира...." Това се отнася за гаражните сервизчета, които нямат нито лиценз, нито фирма. Не за мене или вас, които си чоплим колите пред блока. Стига журналистически диарии.

165

Най-после

преди 10 години

Най-после една разумно решение, което много отдавна е наложително. Почти няма улица, по която да минеш и някой да не се прави на майстор. Една огромна част от тия хора са решили, че имат право нелегално да изкарват пари като поправят разни коли и с тая цел заемат пространства от улицата или тротоара. Смятат, че другите са длъжни да толерират *** и шума, които създават.

164

Анонимен

преди 10 години

БРАВО!Мачкай цървула до смърт.Като нямате пари за сервиз ЩЕ ХОДИТЕ ПЕШ, ***.

163

Анонимен

преди 10 години

175Аз пък за пореден път се убеждавам че в бг е пълно с неграмотни *** като тебкоито се " Обеждават".

162

xaxax

преди 10 години

Пак празни закони....Динко Хулкафамилията трябваше да ти е Хълка

161

Анонимен

преди 10 години

БРАВО!!!Трябва да ликвидираме провинциализма и тъпите соц навици.

160

Bg

преди 10 години

Е наистина за преден път се обеждаваме че нема никаде такъва държава

159

Пешо

преди 10 години

Ами някои сме минали на японски автомобили от малко по- старо поколение, време е да минат и повечето= минимални ремонти и то несериозни, стандартните консумативи, евтина поддръжка. Старите немски автомобили също изключително здрави. А колкото до закона, който смятат да приемат- това е пълна идиотщина. Да го преработят, нека да си вкарат сервизите в някакъв регистър и да ги жулят с данъци. Частната собственост е неприкосновена!

158

един

преди 10 години

просто уникално и така трябва да бъде,но има едно голямо НО какви заплати получаваме,какъв ни е жизнения стандарт за да искат това от нас.Един среден ремонт на кола струва почти колкото една минимална заплата.Браво за идеята но до сега не съм чул че някой предлага /и да се случи/повишение на доходите.То не беше ток,вода,данъци парно и т.н.Убеден съм че многоо голяма част от работешите работят на или малко над минималната работна заплата ,а трябва и да се живее

157

Анонимен

преди 10 години

По принцип има логика съпоставено с другите страни,но нека да продължим, че всеки един механик/мнотьор трябва да има сертификат илиположен изпит да ремонтира определена марка, а сервиза да поема гаранция за ремонта.

156

Харалампито

преди 10 години

Много им здраве! Излиза, че не трябва да отваряш капака за двигателя. Чисто теоретично, дори да си проверяваш нивото на маслото и ако те хванат със щеката в ръка и мазен ***, може да изгориш с 1000лв. Пък и вече пред блока никой нищо сериозно не прави като ремонт, защото повечето коли са високо технологични... Защо не се занимаят и да променят нещо важно в този закон?

155

vesko02

преди 10 години

Защо не разстрел.

154

Невен

преди 10 години

Добре, ако реша да си измия колата или да я почистя с прахосмукачка ще мога ли или трябва да ходя задължително в автомивка, под заплаха от 1 година затвор примерно?

153

Горд

преди 10 години

Най-правилното решение което взех преди 18 години - да замина за USA със семейството си ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!!!

152

Анонимен

преди 10 години

Очевидно всички коментирали до сега работят в сервизи,където не получават достатъчно пари и подкрепят промяната с пълна сила.Аз пък ще кажа че няма АБСОЛЮТНО никакъв шанс да си давам парите за неща, които сам мога да свърша. Смяна на гуми, накладки, масла са елементарни процедури. Плюс това след всяко ходене в сервиз, трябва да ходя още 2 пъти заради некомпетентни *** !!!

151

kreti

преди 10 години

еб.... ги в тарикатите искат като в Австрия отиде колегата за преклед казаха му че трябва да му сменят двете гарнета свещите и два шарнира и му взеха 2000э написали му задно рърне 300 э средно 250э , смяна на свещи 300э (дизелова кола) после проверихме колко струват частите в интернет всички части ги намерихме за 300э и 1700 гуша за сервиза за няма и ден.И в България искат така да стане.