39

Анонимен

преди 10 години

Г-да престъпноста малко или голяма, битова или улична е натрупана в годините на прехода сега найстина е нетъпрпима на вина имат всичките преходни правителства и техните вътрешни министри. Едни караха и горяха бензин за да светят сините лампи по селата за да спели споко бабите - глупост. М-р Йовчев завари и една нереформирана система на МВР. Освен това Къде са съдии и прокурорите ? Бабите казаха, че кражбата до толкова лева била маловашна и това отговор от държавна инстанция?

38

Алоу, ГЕРБерастите!

преди 10 години

Скоро Цвъ Цвъ ще бъде вкаран в кауша и тогава няма да има смисъл да плюете срещу който и да било министър на вътрешните работи!

37

Оставка!

преди 10 години

Тоя лъже като махленска клюкарка.

36

ОТВРАТ

преди 10 години

Платен *** и Гербер без власт е нещо отвратително ,той е като наркоман без доза. Врещи, пищи, скимти, *** се, краде каквото има под ръка, посяга на бой, изпуска неволно фекалии и т.н.

35

Това нашето е

преди 10 години

ДЪРЖАВАТА НА ***.500 години турско робство и тоя *** народ не се научи на най-важното,за което са дали кръвта си десетки хиляди българи,РОДОЛЮБИЕ.Да гласуваш за комунисти и ,,ако''-кисти означава,че си продажно същество.Да гласуваш за комунисти означава да те управляват турци.Тези ,същите,застават и пред портретите на Левски и Ботев.Това е гавра с великото им дело.Ако станат от гроба с кокалите си ще ви утр......

34

Цветелинко Лъжльо

преди 10 години

Ти си безочието драги, бездарен лъжец.Ето ти само един пример лъжльо! Предполагам, че от теб излиза нареждането всячески да се препятства оплакването от престъпления. Нека някои се опита да се оплаче, за битово престъпление -- да видим дали ще има търпението да мине през всички бюрократични пречки или ще каже майната му и без това няма нищо да направят ченгетата и ще се откаже!Ето това е основният начин в МВР да се бори престъпността -- да не се закачат вашите гласоподаватели ромите НАЛИ!

33

Не ми пука

преди 10 години

какъв точно е Цв. Йовчев!След като ЦвъЦвъ беше вътрешен министър, вече е невъзможно да бъде намерен по-некадърен от него!

32

Ахм!

преди 10 години

Абе овчев то всеки може да обещава! Айде като намалеят драстично набезите над имуществото, тогава излез и кажи: ето това направихме! Много пазите парламента, няма спор! ПОПУЛИСТИ! ОСВЕН ПРИКАЗКИ ДРУГО НЕ СМЕ ВИДЕЛИ ОТ ВАС ДОСЕГА!О С Т А В К А !!!

31

ГЕЙбер

преди 10 години

Платен *** и Гербер без власт е нещо отвратително ,той е като наркоман без доза. Врещи, пищи, скимти, *** се, краде каквото има под ръка, посяга на бой, изпуска неволно фекалии и т.н.

30

bobo

преди 10 години

Офчо,абе ти къде беше в правителството на Борисов,че не си спомням!!!??? Абе ,ти не беше ли шеф на ДАНС,после някакъв мижав съветник!!! Много обичам някой *** да ми говори за безочие!!! Ейййй,голям гион сурат сте това червените *** бе!!! Ама то като се гушкате с ***,така ще бъде!!!

29

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТОЧНО ТОЗИ СЛУЖБОГОНЕЦ ЩЕ ГОВОРИ ЗА БЕЗОЧИЕ....БЕШЕ ПРИ ВСИЧКИ ВЛАСТИ ,ТРАЕШЕ СИ ПРАВЕШЕ СЕ НА МНОГО ГОЛЯМ СПЕЦ А СЕ ОКАЗА ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК !?

28

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПрав си,ако не свалим това управление това ни чака.Искат агитация на "майчин" език.дават турски филми по телевизиите денонощно,дори един сателитен оператор предлага пакет на турски език,да не говорим,че ДПС всячески подкрепя БСП и Атака,повечето областни управители са турци и тези области са получили финансиране за проектите си.Какво още трябва да стане за да се събуди народа ?

27

Анонимен

преди 10 години

справяте се момчета, олигарсите никой не ги закача, поутиците също, *** и "бежанците" също, полицайчетата и военните си мутреят, мародерстват и крадат на воля по и след работно време. пей сърце. за безочие ще ни говори. вземете се обесете всичктие безсрамници бе и ни оставете да живэм: бсп, дпс, атака, сдс, ндсв и знайни и незнайни крадци и политпроституки които за една шепа шекели затрихте цял един народ. бавна и мъчителна смърт ви пожелавам на всичките и на децата ви до 9то коляно.

26

Анонимен

преди 10 години

Йовчев,ти подготви манипулираните материали за подслушванията от МВР срещу Цветанов и след това Дмитриевич те направи министър и зам.министър -председател за благодарност?Kажи на Цацаров ,че когато е изнесена и манипулирана класифицирана информация,трябва да се издири и лицето,което е извършило това деяние.В-к АФЕРА дава и допълнителни сведения за теб: afera.bg/mishena/46406.html

25

Анонимен

преди 10 години

Уважаеми сънародници, и аз искам всички хора да са богати и доволни , но не знам някъде да е станало.Няма държава от бившия соц.лагер да е добре, и това е така защото думите за братство, равенство, социализъм галят слуха но са неверни.Например Станишев,Цацаров ОрешарскиУУовчев,Бареков ,Първанов,Алексеи Петров.Р.Овчаров,Кънев .РПетков,Масларова,К.Нинова,М.Манолова и всички около тях са милионери.Е как да стане този социализъм с такива ***.Докато БКП-БСП-ДС не се махнат от политиката в България няма да има управия.Бойко дае жив и по здрав.

24

Анонимен

преди 10 години

Аз като чета в какви грехове обвиняват Цветанов от ГЕРБ , имам чувството,че той е клал българите по време на Априлското въстание в Батак, извършил е през 1911 г. геноцида над арменците, на 11 септември е запалил кулите близнаци в САЩ; да не забравя - преди това е убил Кенеди и е стрелял по братята Илиеви! Вие този човек го направихте бетер Джин Гиби

23

Анонимен

преди 10 години

Стефан Гамизов: Не изпускайте от очи Цветлин Йовчев. Той е свързващото звено между всички мръсни интереси/facebook/ "Внимателно се вгледайте в този човек. Когато приключи, и ако приключи успешно делата си, ще се случат две неща: Той ще отиде при десетките си милиони извън България, а българската нация ще агонизира. Истината за същността на случващото се в България е непоносима и ужасяваща. защото никой нормален човек не би превърнал нацията си в крайпътна политическа ***. И накрая все още се намират хора"да гласуват за тях.

22

Анонимен

преди 10 години

Как ще намалеят , като вие помагате за развъждането на ***, дори пари им давате за това а и ги пазете да не ги хване някой изтрещял собственик да не ги застреля в имота си....Йовчевввв, ти си най - най - лъжливия, крадливия демагог след гея и бея... Бее;

21

Анонимен

преди 10 години

БОЙКО С ТЕБ СМЕ ДОКРАЙ,ДОРИ И В АДА ,ДОРИ ДА СЕ ВЪРНЕШ ОТНОВО НА ВЛАСТ И ДОИЗМОРИШ "ЛОШИЯ МАТ'РИАЛ" КАКТО МНОГО ТОЧНО НАРЕЧЕ НАРОДА! С ТЕБ ЩЕ БЪДЕМ И В БУРЯТА НАШ ИДОЛЕ ЗАЩОТО ТЕ ОБИЧАМЕ! ЗАЩО ПОЗВОЛИ ТЕЗИ ДА ТЕ ЗАКОВАТ ТАКА БОЙКО,ЗАЩО ГИ ПУСНА В СВОЯ ДОМ ЗА ДА МОГАТ СЕГА ДА ГО ОПИСВАТ С ПОДРОБНОСТИ И ТАЙНО ДОРИ СА ГО СНИМАЛИ?

20

Анонимен

преди 10 години

ЧЕРВЕНА ГАД ! ИЗМРЕТЕ, ИЗБИЙТЕ СЕ , САМОИЗЯЩЕ СЕ .МОНИКА И СТАНИШЕВ В ЗАТВОРА ПРИ СВОЯ ПРИЯТЕЛ ХОХЕГЕР .