29

Анонимен

преди 10 години

Най-добре да идат с танковете!

28

Анонимен

преди 10 години

Рисковите области са области с етнически българи. Там ще наблягат за гласоподаватели на дпс.

27

bolka

преди 10 години

Докато се допуска *** да се множат безконтролно и това да се толерира от наши и външни сили, няма как да се ограничи битовата престъпност.Докато *** не започнат сами да си изкарват хляба, а не да разчитат само на социални помощи, повече от ясно е, че няма да спрат да крадат, опустошават и убиват.Вземат някакви краткотрайни мерки, но скакалците ще се преместят в други райони. Честито на следващите.За да има ефект, г-не, трябва да се ограничи първопричината, а не последствията!

26

СЕЛЯНКА

преди 10 години

Какво затягане ,какви пет лева ?Болен Сидерлу пред цяла България искаше извинение на полицая,скочи на французойката ,на охраната на летището във Варна,а ние искаме *** и не само те, да не крадат .Мечката играе според тоягата.

25

Анонимен

преди 10 години

Мвр стяга редици срещу протестиращи и студенти. Създава политическа полиция и служи единствено на сараите.

24

Анонимен

преди 10 години

Този див селянин се опитва да се прави на грамотен.

23

Анонимен

преди 10 години

Това го слушаме от 6 месеца. Шест месеца лъжи от този и овчев. В мвр се прави само това което нареди пеевски. Овчев е най големия *** в България.

22

Анонимен

преди 10 години

А рискови области са областите "населени" с кривоглави ястреби

21

Анонимен

преди 10 години

За съжаление това е пиар.Ще пообиколят някое село за седмица-две колкото да се отчете дейност.Тези кражби и насилие над хората по селата са поне от 15 години,а те чак сега предприемат действия,когато взе да се шуми.Ами след 15-20 години,как ще спасявате хората бе? Как може да храниш,обгрижваш и отглеждаш нещо,което след време ще се нахвърли върху теб и то без милост? Това е парадокс!

20

до салахадин

преди 10 години

Само че битката за *** вот не е между БКП и въображаем противник, а между всички партии в парламента. Ако *** престъпност беше секнала през управлението на някоя партия, щяхме да го усетим.

19

Джони

преди 10 години

От МВР се обявиха против провеждането на акции, така характерни за предишното ръководство и едновременно с това започват акция в 8:00 понеделник...Ха-ха-ха!

18

Салахадин

преди 10 години

И да "миекате" все тая!!ПАРТИЯТА успя за 25 години да постигне своите цели!!Най много те подслушват,а Цветанов е подсъдим за подслушване!!Те направиха фотоволтацийте, Бойко им виновен.Сега си отгледаха милион и половина *** и вече си правят каквото искат на изборите!!!Ще ги стигнем на кукуво лято!!!Айде,лайте си колкото искате сега!!

17

Анонимен

преди 10 години

DOKATO NE SE SYZDADYT BULGARSKI FORMIROVANI ZA SPRAVIANE S CIGANSKATA PRESTYPNOST , DYRJAVATA NISHTO NIAMA DA NAPRAVI SRESHTU *** , AKO NIAKOI POEME INIACITIVATA AZ SHTE SE VKLYCHA BEZ NIAKAKVO ZAPLASHTANE NEISKAM , ISKAM SAMO DA SE ZAJTITIAT HORATA PO SELATA I GRADOVETE

16

Samo minavam

преди 10 години

Много е просто.Влизане с взлом и стрелба на месо,както е в цивилизованите държави.Да ама не,първи ще паднат ***,ударната сила на Партията,после са наред ***,професионални клептомани.Кво правим......

15

Анонимен

преди 10 години

I KAKVO SHTE MU NAPRAVITE NA CIGANINA? TOI E GLASOPODAVATEL NA BSP

14

д

преди 10 години

значи в мало рад за 4 год. са извършени 214престъпления тоест 214 къщи са истърбушени то *** дето минат по тях нищо не остава затова и престъпленията са намалели а не че е заслуга на смотаните полицаи и тия *** имат лице да излизат и да говорят че си били вършели работата, то сигурно половината село е окрадено а нито един виновен няма. 21век, българия в ес, що ми се струва че това е некаква смешка

13

хехее

преди 10 години

без закон за правата на полицаите в рискови ситуации и приемане от съдията за рецидив след 3-ти арест за кражба примерно,всичко е прах в очите.хората пак ще си ронят жални сълзи и ще са безпомощни,както и полицията.

12

Йовчев

преди 10 години

М.06.2013г - Ще се справим с битовата престъпност; м.02.2014г - ще се справим с битовата престъпност; м.06.2014 - ще се справим с битовата престъпност и т.н. и т.н. до края на мандата.

11

Анонимен

преди 10 години

ИВАН КОСТОВ, ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ПОРА. НАЛИ КАЗА ЧЕ МНОГО СЕ Е СТРЕСНАЛ КОГАТО, ЮНАКА ВЛЕЗЕ В КЪЩАТА МУ. НА НИКОГО НЕ ПОЖЕЛАВАЛ ДА МУ ВЛЕЗАТ В КЪЩАТА. ПОРА ОКРАДЕ МИЛИОНИ А НАРОДНИТЕ ДОМОВЕ ПОСТОЯННО СЕ ОБИРАТ.

10

Анонимен

преди 10 години

Ченгетата яко са нагодили цифрите.