85

Анонимен

преди 10 години

Опра и тя се нарече супер черна.

84

Д. Атанасов - Кабул

преди 10 години

Този евреин наистина е обобщения образ на евреите от както свят светува - влюбен в златото и мразещ честността; влюбен в себе си и мразещ другите; влюбен в Сатаната и мразещ Бог. Този наистина е супер евреин!

83

Анонимен

преди 10 години

абе... и за фюрера цената на газта не беше ниска.

82

Анонимен

преди 10 години

Известен с това, че е известен.Шоуто му е плод на други сценаристи, проучване на общественото мнение за теми и т.н.Нищо съществено в живота му, лансиран за нещо от някъде;някой да вижда нещо красиво в лицето му, освен белите наредени зъбки, които не са естествени като самия него.

81

петков

преди 10 години

звучи ми расистко

80

1111

преди 10 години

Най тъпите неща на света са шоуто на този и онзи. Нищо чудно, че е ***. Какъв друг би тъпял така?

79

Анонимен

преди 10 години

stariat ni u4itel po matematika bese evrein i kazvase 4e dumata moshennik e proizliazla ot imeto Mosheinteresno dali Tikvennik e proizlezal ot Tikve ili ot Bankia- zatova stariat evrein mal4i zastoto bese statliv da jivee palnite si 80+ godini s mnogo uvajenie ot nas neevreite

78

bai bonio imaniara

преди 10 години

YOU FUCKING RACOON STUPID TRAMP

77

Waffen SS

преди 10 години

до 99 Майка ТерезаЮда успокой се, не се пали! :D Ти хубаво ми пожелаваш някакви неща, типични за изкривения ти от поколения наред кръвосмесителни бракове еврейски мозък, но замислял ли си се КОЙ уби Иисус Христос нашия Спасител и Бог??? Кой нарича нас християните идолопоклонници и гои? Кой създаде и докара комунизма избил над 200 млн. човека за цялото си съществуване (а още го има в някои държави) - същите два *** Кашел Мордехай Леви (Маркс) и Владимир Илич Бланк (Ленин). Юда, това сте вие!

76

до 105

преди 10 години

С това, че съм спечелил не само пари, но и слава и уважение БЕЗ ДА СЪМ евреин ! Ето с това съм известен ! От 102

75

Защо ли ?

преди 10 години

До той е евреинЗащото е Лари Кинг - име, известно в целия свят. Кой си ти, с какво си известен - с това, че ненавиждаш евреите. Защото не можеш да си като него - можеш само да се давиш в собствената си жлъчна ненавист и ужасна завист. Няма да станеш по-богат, по-известен. Ще се самоизядеш.

74

Данаил

преди 10 години

За съжаление много омраза по тоя свят.. аз лично мога да кажа,тъй като работя с тях, че Евреите днес са коректни,предприемчиви, упорити, по-честни от нас, не са злобни, много наши хора по света са успели благодарение на евреите,готини хора.. ама имало ортодоксални.. а ортодоксални,радикални християни няма ли,а мюслимани,а китайци, индийци,японци...това което пишете е срамота.и затова стига сте писали а да се работи, никой за нищо не ни е виновен, благодарение на паси получихте безвизово пътуване

73

той е евреин

преди 10 години

той е суперевреин, той е евреин на евреите, той е най- големият евреин, той е повече от най- големия евреин, той е евреин , по- евреин, най- евреин, той е велик евреин, той е евреин сред евреите, той е евреин и то какъв евреин, той е евреин от евреите, евреин да си днес е " супер ", той се гордее, че е евреин, НО ЗАЩО ЛИ СЕ ГОРДЕЕ ? Ето за това ненавиждам евреите !

72

Давай още

преди 10 години

До v0daСлабичко. Само това ли можеш да измислиш? Я се напъни - давай още. Само газови камери предлагаш. А варене ***, а бесилки, а изяждане от червеи. Не е ясно кой ще плати газта за камерите. Или ще се използват реакторите в Белене - вие, касапите, вече имате опит там.И като истински българин, пиши на кирилица. Иначе някой ще реши, че си евреин и ще идеш в някоя камера.

71

Майка Тереза

преди 10 години

До Waffen SSОт все сърце ти пожелавам един як български касапин - да те разчлени, да те потопи в хлорна вар и да ти обясни, че Менгеле е болест, а евреите са дали на света Христос, Айнщайн, Маркс , Ленин и още много, много....А ти си проскубана, завистлива хиена.

70

до 69

преди 10 години

И понеже си ултрмилярдер вечер киснеш в ДНЕС.БГ . Велик си бате! Само да те светна, че некои от нас ядат морска храна в японски ресторанти много преди ти да решиш да си купиш билет за автобус до Канада. Ама сега още ти е интересно това. А онова бялото в банята е тоалетна и на нея ще се зарадваш. Ама това през 2014 сигурно.

69

Анонимен

преди 10 години

Талмуда създава и възпитава престъпници.Само болен човек би се гордял, че е юдеин-талмудист.

68

Анонимен

преди 10 години

Най-много хомосексуалисти на глава от населението има сред юдеите (неправилно наричани евреи). Юдеите вярват в Талмуда. Докато само евреите караими вярват в Старият Завет. Но караимите са едва 22 000. Според караимите Талмуда изкривява Старият Завет (както си е).Според Талмуда жената е полово съзряла на 12 г. (от там и правата на *** да раждат все още деца). Педофилията е заложена в Талмуда. Отделно според Талмуда убийството не е грях. И всяко престъпление не е грях.

67

Анонимен

преди 10 години

До АнонименВсички си мразят съседите, под кой камък си бил че не си забелязал :)

66

Waffen SS

преди 10 години

Еврейството е болест! За радост лечима благодарение на д-р Менгеле.