82

мнение

преди 10 години

ВМРО има цяла програма по отношение на т.нар. *** въпрос, направо Атака да я взема и да се предлага на гласуване. Интересна точка е т.на. грамотна и осъзната раждаемост, тоест ако родителите нямат мин. средно образование да не получават никакви помощи за 3-то и нагоре дете. А иначе лицето от Дром защитава де-факто - педофилията, за което трябва да се самосезира прокуратурата....:)

81

М*ма ви

преди 10 години

***!!!п.п. явно без проливане няма да се оправим

80

Анонимен

преди 10 години

имам позната адвокат и докато бях в офиса й, чух с ушите си следното. влиза една *** и вика: 'искам да съдя за пари за детето'. адвоката: 'искате да кажете да съдите за бащинство?'. ***: 'искам пари да земам'. адвоката: 'кой е бащата?'. ***: 'не знам, душа. кът си спях на утворен прузорец, влезе един мъж, пусна ми едно дите и избяга..сега искам пари'.тъжно, абсурдно, но факт!

79

Анонимен

преди 10 години

АТАКА подкрепя най-*** партия в парламента, така че това е само прах в очите.

78

анонимен

преди 10 години

Мишките,трябва да бъдат Унищожавани по всякакъв начин

77

Анонимен

преди 10 години

*** от цялата страна, обединявайте се с ГЕРБ и БСП, масово и солидно!Да се притовопоставим на АТАКА за да оцелеем, за да има к'во да ядем!!Нека като на миналите избори излезем всичките и осигурим 50% за БКП !!!

76

Анонимен

преди 10 години

АТАКА ПОБЕДА ! ВОЛЕН ПРЕМИЕР !

75

Анонимен

преди 10 години

На следващите парламентарни избори всички българи трябва да гласуват масово за АТАКА, за да бъде стопирана *** на България.

74

attack

преди 10 години

ГЕРБ и БСП ви промиха мозъците, на всичките!!!!Сами сте си виновни, че никоха не спряхте за момент, и не си напънахте мозъците да видите истинските причини за нещата.Вие се давихте в плиткомислие и първосигналност!Сами сте си виновни, че гласувате за ***.Колкото и да е клиширано: *** народ, слаба държава!Никой не ви е виновен, а пак гласувайте за *** !!!

73

Циганина!

преди 10 години

Ние сме 3 000 000 *** и ще гласуваме ,за този,който вдигне детските и майчинските и помощите. Също ние нямаме проблеми с раждаемостта,защото не сме стресирани и не плащаме ток,вода и данъци. Ние сме в съюз с 3 000 000 червени пенсионери,които гласуват за този ,който вдигне пенсиите. *** клан и пенсионерския клан сме общо 6 000 000 господари на България.Ние ядем без да работим и гласуваме за тези дето ни хранят! Историята го показва ,че в България,който не работи оцелява най-дълго!

72

ром с манго

преди 10 години

Ей за туй аз и *** пак ште гласуваме за бат*Бойко.Той е *** и ние сме *** и ште се разбереме а пръжоли ни дава като работим за него.Ште си бацаме чавета и Бойко ша ни рани штот ние го ъзбираме.Само ГЕРБ долу АТАКА.

71

Анонимен

преди 10 години

Да драстично ще намали *** раждаемост!!!!!!!!!!!!ПОДКРЕПЯМ С ДВЕ РЪЦЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА АТАКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!БРАВО АТАКА!!!!!!!!!!!!!

70

Някой

преди 10 години

До Чиновник Слуша го него не бой се. А тебе Кво те чака бедна ти е фантазията.

69

тя

преди 10 години

Едно време когато хващаха *** в престъпление им се удряше як бой и предупреждение, затова бяха тихи и страхливи, сега с криворазбраните "човешки права" се качиха на главата ни.Трябва към тях да има най- строго преследване при извършено престъпление!

68

Анонимен

преди 10 години

проблема със *** и бежанците тепърва предстои

67

Анонимен

преди 10 години

90 % от тях се размножават несъзнателно те раждат и после незнаят защо са го родили това дете

66

Анонимен

преди 10 години

ако се приеме този закон със СИГУРНОСТ ще изчезне и тази партия

65

тя

преди 10 години

Представяте ли си какви се вършат в тоя етнос? Момичетата съзряват около 11-13 г. и се оказва , че на тая възраст забременяват, започвам да си мисля , че правят секс от преди тази възраст.За тях е..... е като пиене на вода.

64

bashkircho

преди 10 години

Tezi maimuni ot kryvosmeshenia veche na nishto ne miazat

63

смачкан

преди 10 години

Само ДРОМ, ей!!Само ГЕРБ или БСП!Никога АТАКА, тя е вредна за всички чужди интереси, политически мафиоти.Тя може да дестабилизира олигархията!!!Внимавайте!!