51

Светлозар

преди 10 години

Бойко разбира от финанси колкото амеба от ядрена енергетика-ЯЕЦ-АЕЦ.

50

бобо

преди 10 години

Тоя Чобанов като го гледам какъв е залюхан,даже и да дойде апокалипсиса,той едва ли ще разбере!!! ***!!! Не мислите ли!!!???

49

бобо

преди 10 години

До Гюро Михайлов Благодаря!!! Това обеснява вече всичко!!! Каквато ни икономиката,такъв ни е и фин.министър,такива ни са и националистите!!! Въобще много брак в БГ!!! Е,това са плодовете на комунизма!!!

48

Стас

преди 10 години

ГЕРБ е политически труп.

47

Гюро Михайлов

преди 10 години

до 54 - БобоЧобанов освен, че е преподавател в УНСС ами е и градски на Волен и нИдялко...А може и да са роднини :D

46

aaaa

преди 10 години

До PeshonizerПокъртително си прос Саше. Ти, за да използваш логика трябва начално училище да минеш. Доколкото помня, Герб теглиха кредит, който ЕС щеше да ни върне 2 месеца по-късно.

45

Анонимен

преди 10 години

Пич, като те гледам колко интелигентен и експертен изглеждаш, изпитвам известна резервираност относно финансите на държавата.

44

Peshonizer

преди 10 години

Aйде у лево. Га ядоха кифтета герберунгелите и теглиха милиардите не ревахте. Сега без нищо да се е променило значително, ревете... я ми обяснете логиката си или просто щото вожда ви е дал опорни точки и спящите форумни агенти се активираха?

43

55

преди 10 години

До пътят е този?Не само получаваш,ами и те управлява ДПС,а кудук партия БСП хапе устните....

42

бобо

преди 10 години

До val4o: Вълчо,няма и да видиш!!! Все едно да има девствена ***!!! Макър,че и двете неща много си приличат!!!

41

Гюро Михайлов

преди 10 години

Чобанов, кажи ми само защо гледаш като изнасилен вече повече от половин година?Да не празнуваш и ти довечера със Сергея?

40

aaaa

преди 10 години

"Много сме далеч от апокалиптичната ситуация, която се рисува от ГЕРБ" - този човек носи очила и говори колко сме били далеч.Трябва да стана рапър.....

39

plamen.grudev.3

преди 10 години

Сега, нека се уточнят - 2015-та шампанско ли ще отварям или консерва с боб?!

38

пътят е този?

преди 10 години

Гласуваш ли за БСП,получаваш и ДПС.Нито искаме,НИТО ЩЕ ДОПУСНЕМ, Бат ви Сали или шалварите да решават съдбата на децата ни и да крадът от парите им.Само задължително гласуване и електронно такова?

37

Анонимен

преди 10 години

chobanina, da obqsni kak darjavata ne varvi kam katastrofa kato za edno rabotno mqsto kandidastvat mejdu 200 i 800 dushi, broqcha ne laje, samo naglite cherveni ibrici lajat veche godina, chudq se maje ne osnaha li v tazi darjava koito da izgonat prestapnicite v parlamenta???????

36

val4o

преди 10 години

Още не съм видял комунист да си признае.

35

До Стойко

преди 10 години

Благодарим все пак на новото правителство което според западните медии е съставено от технократи и експерти а не от лица събирани от кръстовищата! Благодарим му че за 8 месеца успя да увеличи фискалния резерв от 2.7 млрд. лв. на 4.8 млрд.лв. Благодарим че намали и външния дълг с 200 млн. лв. и макар да взе 2 млрд.лв. заеми погаси стари задължение от времето на Герб за 2.8 млрд. лв. Ако бе тиквун не само ел. енергията сега би увеличена с 40% каквито планове имаше,а България би била в реален фалит

34

Стойко

преди 10 години

Положението в страната в деня в който Буда бе принуден да се махне от властта:Фискалният резерв в БНБ падна на критичните 2.7 млрд. лв.Паричните резерви на държавата отново слязоха на критично ниски нива. По последни данни на БНБ към 8 март фискалният резерв в централната банка възлиза на 2.7 млрд. лв.Данните на БНБ показват, че в рамките на седмица резервът се е стопил с около 713 млн. лв

33

икономист

преди 10 години

Чудя се как може толкова прости хора. В момента Държавата потъва . Само заемите са над 4 милиарда, а се готвят още 3 милиарда външен заем. И тука позитавовските драскачи за една ракия се чудят какви глупости да пишат. Абе прости и неуки комунисти-социалисти кой ще плаща тези заеми? КОЙ........КОЙ....

32

бобо

преди 10 години

Грозен смях!!!!!!!!!!!! Представете си Чобанов и Занаида Златанова да са мъж и жена!!!! ХАХАХА!!! Споко,това не е нищо!!! Сега представете си как би изглеждало тяхното дете!!! ХАХАХА!!! Да пази Господ!!! Честито и на двете министерства!!!