132

werti

преди 10 години

Деница е права на 100% във всичко, което казва. Дори напоследък се наблюдава една тенденция - някои хора са склонни да приемат по-отвержено хомосексуалисти, отколкото хора, дошли от друго населено място в България! Стига с тия демонстрации и права на извращенията. Къде са Божиите закони и моралът? Деница Гаджева има подкрепата ми.

131

Анонимен

преди 10 години

Атака защитава добри каузи, но дали точно това е партията от която трябва да идват тези идеи?И защо само Атака защитава добри каузи?Искат насила да ни направят национал-социалисти ли?

130

Обективен

преди 10 години

Тая неадекватна *** и психопата, на който слугува, сътвориха такива простотии и излагациите им край нямат, ама точно за гейовете са се притеснили.Това е ПОПУЛИЗМА - казваш на тъпия електорат каквото иска да чуе, после крадеш да си е** мамито:"Ще изринем ***, турците, гейовете, чуждите колониалисти и слугите им, чуждите банки, заплатата- 1000 лв. пенсии- 600, пълна национализация - всичко става българско".На тъпия неразбиращ българин тия неща му звучат добре, ама са невъзможни.

129

s

преди 10 години

Мда, ама в тоя ред на мисли г-ца Гаджева защо не вмъкне, че и лудите се ползват с много права. Например стават депутати... Аз съм за забраната открито да се демонстрира хомо ориентация, но също съм за шизофрениците да не стават депутатини и лидери на партии, с които да ни излагат още повече по света.

128

smehurko:))))))))))

преди 10 години

Правилно Гадже ва:))))))))))))))))) много сте селските долни прости тутки и хомосексуални:))))))))) с това си обслужване сте там.:)))))))))))))))))))))Добре е че си го признавате сами

127

специaлист

преди 10 години

до 149Съглaсен с проблемa зa " пaрaдите" им, обaче все ми се чини, че тия гейски " пaрaди" сa толковa проблемaтични, зaщото популистчетa кaто сaйдероглу трупaт дивиденти върху стрaховете нa обикновените хорa! Рaзберете ме прaвилно, aко гей пaрaдите не ги прaвим ние " зaбележими", те нямa дa сa тaкивa " събития" и " дaти" в кaлендaрa ни!

126

Pembegull

преди 10 години

tasi normalnata deputatka sto nema oste detza?! nito sobstveni, nito adaptirani?!na neinata vazrast nie imame vnucheta veche, mo! balgarska produkcia - made in bulgarien.moito Ayshe na 18 godini rodi parvoto dete Hasancho s balgarski pasport!posle rodi Robertcho s angliiski pasport - tam sa rodi prosto deteto v Londonskata bolnica. ama si e s chista balgaska krav i balgarski patriot!

125

evgeni1234

преди 10 години

Охлюви и слуз,попове и попщини.Ама и Педитата и извращенията са приоритет на религиозните общности.Какви гнусотии се извършват във Ватиканското и православните капища?! Хем Въртоломейчо,хем Хорхето и блудствата с деца,хем пръдливия ходжа с муските хем буйства,и той като юдаисткия Тарикат,който хвана Росенчо под ръка.Даже и Бойкото им подари "златна кутийка " за съхранения на "Кокал гейт".Гнусота на гнусотиите !

124

evgeni1234

преди 10 години

Охлюви и слуз,попове и попщини.Ама и педитата и извращенията са приоритет на религиозните общности.Какви гнусотии се извършват във Ватиканското и православните капища?! Хем Въртоломейчо,хем Хорхето и блудствата с деца,хем пръдливия ходжа с муските хем буйства,и той като юдаиския Тарикът,които хвана Росенчо под ръка.Даже и Бойкото им подари "златна кутийка " за съхранения на "Кокал гейт".Гнусота на гнусотиите !

123

специaлист

преди 10 години

Е ти не осъзнa ли кое и къде е лицемерието и двуличносттa в путиновaтa стойкa " срещу" гейовете! Ето къде, " срещу" гей пaрaдите бил, a в кремъл и преди и сегa е имaло гейове.., aмa " покрити" от очите нa хорaтa! Скрития хомосексуaлизъм в едно общество е лицемерие, двуличност и лъжa! Лъжa е, aко във медиите е зaбрaнено дa се говори зa гей групите, зa техните проблеми, зa хив епидемиятa и пр. Лицемерието е нa черното, дa викaш, че е бяло! Проблемa с гейовете не се е решил никъде и никогa с лозунг

122

до Евгени1234

преди 10 години

"Кой се опитва да променя времена и закони" - ами ако според тези закони човечеството е обречено ? Би ли променил тези времена и закони ?Според твойте вярвания "Антихриста" е дошъл от Христос, съответно от вярванията в Исус, Авраам и др. пророци и падналите "ангели" или "демоните" според скроловете от Мъртво Море: демоните: Азраел, Шамаел, и др. (Азазел, Baal).Но това е религия създадена след робството на израелтяните в Египет.В Египет законите са били еврейте да са роби.Би ли ги променил?

121

Анонимен

преди 10 години

Като прочетох 3-4 от коментарите по-долу, останах с впечатлението , че са писани от *** и обратни. Да наречеш луд лидера на партия, която единствена се опитва да защити интересите на обикновените хора, означава само едно. А то е, че самият ти не си нормален или си гей.

120

Анонимен

преди 10 години

ХАЙДЕ ДА РАЗСЪЖДАВАМЕ- ЗАЩО ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ ИМА СЪПРУГА, А НЯМА ПРЪВА ДАМА ? И ЗАЩО ИВО ПРОКОПИЕВ МУ Е ПЪРВИ КАВАЛЕР ?

119

Целокупна България

преди 10 години

до специалистВъпросът наистина е принципен. В случая е важно да се подчертае, че не се цели законодателно преследване на гейовете като такива, а публичните им паради, които в повечето случаи са от 30-50 активисти-гаулайтери, които даже не е сигурно дали са истински гейове.

118

специaлист

преди 10 години

Русия е специфичен модел нa държaвност, сaмaтa рускa думa " гaсудaрство", говори сaмо зa себе си! Без бaтюшкa, който дa е изпечен популист, безпaрдонен деспот и отявлен олигaрх ( пръв между рaвни), тaзи стрaнa просто ще изчезне от кaртaтa. В случaя лицемерието в рускaтa политикa е необходимото зло, зa дa я имa. Проблемa е, че нaродa им винaги ще остaне с огрaниченa свободa нa словото, с контролирaни от влaсттa " доходи" нa оцелявaнето, с aвторитaрен политически модел. Изобщо русия не е критерий!

117

Анонимен

преди 10 години

143, дрънкаш безсмислици. Путин не е отричал, че в Русия са възможни извращенията. Нали затова се бори с тях. Къде е тук лицемерието?

116

ицо

преди 10 години

До специaлистТо за това Русия е толкова затъваща страна.....Специалистеееееееее

115

tuuuuut

преди 10 години

а вие имате стремежа лудия си лидер да го изкаране нормален - но от километри си личи че не е

114

специaлист

преди 10 години

Споменaх лицемерие, лицемерие е позициятa нa путин, той официaлно е " срещу" хомосекшуълите, но aко пaднaт мaските и в кремълското му обкръжение ще се окaже, че имa тaкивa хорa! Той говори срещу гейовете и техните пaрaди, но в същото време нетa бъкa от филми нa богaтaшки ( и не сaмо) оргии в русия, където имa всякaкви секс изврaщения! Лицемерието в политикaтa води до крaх едно общество и държaвa! То е основaтa върху, която нa черното се кaзвa бяло, нa " опорноте точки', и тук се губи истинaтa!

113

7

преди 10 години

Той ВОЛЕН от давна си я кара в ДИВИЯ запад.