64

зяпнал

преди 10 години

"ДПС купува цели села, обяви той и се закани на опонентите: Ще ги бия пак!"На шах, белот или в доджото? Макар и последното не е сигурно като го гледам този *** на какво е заприличал.

63

беби

преди 10 години

пуснете заявка в Гугъл 'Бивш полицай от Берковица заплаши да се пали срещу кмета '' и вижте какво представлява новата кривогледа ' Фидосова'

62

ГЕРБ=ДПС

преди 10 години

Бойко,Кърджали,24.04.2013 :-''Моят приятел премиерът на Турция Ердоган идваше на посещения в България за среща с мен, но не желаеше да се вижда с Доган. Тогава с какво плашат хората? Подпомагаме джамиите. В листите си имаме много хора с турски имена. Имахме министри, имаме кметове и общински съветници мюсюлмани.

61

Демагог

преди 10 години

В МОЯТА партия АЗ, АЗ, АЗ коля, аз беся, но ако след малко кажа противоположното и то ще е вярно. Вервайте ми.

60

ГЕНЕРАЛА

преди 10 години

Уникален тъпоъгълник.

59

123

преди 10 години

Божкееееее ...! Вижте ги тея двечките, дето ги е гушнал БУДА-та какви рапони са само! Ха ха ха!

58

Анонимен

преди 10 години

Предложен за генерал-лейтенант лично от агент Сава, втора генералска звезда лично от агент Гоце. ДС креатура.

57

до 60

преди 10 години

Махна няколко незаконни етажа в Несебър, а няколко десетки остави!Борисова работа - скара едните хора с другите!

56

kremenaabv

преди 10 години

при избори,50% от гласовете за БСП и дпс са купени,вижте разпечатките от *** секции в столипиново,сливен,мъглиж,варна,казанлък .....после защо са тези данъци за нас и защо те не работят а само получават

55

Анонимен

преди 10 години

Хора , опомнете се!Този глуповат *** е едно недоразумение.Просто Царя направи от своя телохранител полицейски началник.И от майора от пожарната Гоце направи генерал.Най-тъпия генерал в историята.И този *** се взе на сериозно.Обикновената мутра от СИК и най.младия член на БКП /на 18 г.и два дни Боку Тиквата става партиец/ , сега го раздава супермен ,демократ и политик!...Ужассс..."Нема такава държава"

54

Анонимен

преди 10 години

И Д И И О Т !

53

ds

преди 10 години

"Около моята личност няма нищо интересно. Била съм член на БКП до 1989 година, но не се срамувам от този факт, защото тогава БКП беше държавата. Работила съм чисто експертно и не се срамувам", обясни Цачева.

52

до 58

преди 10 години

Не виждам да ги е махнал, даже ги виждам на власт, но виж махна дувара на Доган.

51

Джедай Мастър

преди 10 години

"Лично лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов смени областния координатор на партията в Монтана."Тоест ако се изразим по Неговия начин - новата Фидосова е лично Будата? Тиквуний, вземай си ***, дето я подслушват, и си ходете двамцата в Монтана. Не че хората там са ви заслужили, но по-добре така, отколкото да се пречкате из медийното пространство.

50

До 50

преди 10 години

Борисов вече го доказа. Махна и турци и комунисти и фашисти. Не на думи като сидеров ибрика който е полегнал на бейското рамо. Трябва да си ***, *** , та вдлъбнат за да не си разбрал. Явно си сидераст.

49

от 40

преди 10 години

Избори 2017-та казах, освен ако "мегапротеста" не е нахлузил шапката невидимка.

48

Анонимен

преди 10 години

Какво го грее бедния работник, че ги биеш вече няколко пъти, БЕ?

47

dragko

преди 10 години

"Той коментира, че силата на ГЕРБ е в идеята,........"Каква идея?Чрез полицейска репресия да заграбва бизнесът на хората и да смачква по този начин конкуренцията?Много е лаком,но накрая ще се задави с някой крив кокал!

46

Анонимен

преди 10 години

48 ако не си разбрал това са бюлетините на Манолова и Бареков. Ти едва ли ще разбереш, като зависим сидераст. Всички знаят че сте простички.

45

до 49

преди 10 години

Аз присъди нито нямам, нито съм с регистрирани нарушения в МВР, не се напъвай да не се наакаш. :)