72

Доколенков

преди 10 години

Давай Сирго заден ход-отива ти!

71

Анонимен

преди 10 години

Единни ние категорично побеждаваме, заяви Станишев.Серго, не, че нещо, ама аз не помня да си спечелил каквито и да е избори. Даже тотално дискредитираната Тиква, след митингите зимата, пак те победи. Какво да говорим.

70

Анонимен

преди 10 години

Мазна мишка, алчна за власт скрий се веднага и освободи изстрадалия народ на България от пагубното ти влияние.

69

Земедел Яжбоев

преди 10 години

До Долу маскитеГ-н ДолуМасков ,не ми пука дали съм прав или не ,важното е да се намери правилния път Кавгите между нашите политици не водят до нищо добро ,четвърт от България е някъде по света , останалите деветдесет и пет стотни хич не живеят добре и едва една шепа хора въртят синджира .Докога ?! Междувременно тия по света стават повече и повече .А тука !???! Нема ли да има съгласие *** Соединението прави силата ??!

68

до qwer

преди 10 години

Спазени са правилата за римуване, не "насича", ама е постно и чак пък да се "заливат" от смях...

67

sostin

преди 10 години

Съсела взе да суче дупарягатаааа, *** продажен , ще тънете в ада и ти и Манолова и Местан и Доган и Цацата и всичките продажни гадове

66

Топ Идиот

преди 10 години

Мазния съсел му припари под дирника и подви опашка, ама най-много някой ритник да отнесе.

65

qwer

преди 10 години

серГЕЙ СТАНИШЕВ отново стана антигерой в социалните мрежи! Фейсбук се залива от смях на поредното стихотворение, посветено на лидера на БСП, което демонстрира огромната народна любов, която се излива към него на талази.Ето и самото стихотворение.Сергей, върви си във Украйнаили на путк*та си майна!Вземи и Волен и Местандорде си мъничко ***!Недей да ровиш във земятаТя твойта песен е изпята!Защо ослушваш се и чакаш?Съвсем, съвсем да се наакаш?

64

vesko02

преди 10 години

Айдее ,Станишев нахлузи синята каска,иска да стане герой.

63

Анонимен

преди 10 години

Станишев като видя, че не може да направи нищо реши да се сгоди с АБВ, за да си върне откраднатия от АБВ електорат.

62

ГЕРО

преди 10 години

ATAKA И ВОЛЕН ПРЕМИЕР. Ще издържим 2 седмична американска бомбандировка, след това ще изградим държавата наново след 20 години война. Ще останат най-силните и истински българи. Лошият материал ще бъде убит или ще напусна тази свещена земя!

61

анонимен

преди 10 години

Мръснико Станишев, вземай си крадлата Моника и заминавай за майната си!

60

станишев,слуга на Пе

преди 10 години

Без теб и *** ти СерГЕЙ. Ти си *** на ДПС,мафията,Цв.Василев и Д.Пеевски.

59

daskal manol

преди 10 години

Basta mu s negovite averi lukanov i mladenov nemoja da sasipe balgariq ama toq s lutvi mestan i volen siderov ste q sasipe

58

Земедел Яжбоев

преди 10 години

До БожоДа не оставаш с впечатление ,че на Сергей му пука за народа ,Товарищ Путин го е пратил да защитава руските интереси ,не българските .Интересно ми е няма ли да свършат плюнките дето плюят по Герб ,Герб такива ,Герб онакива,......ах мама му ,че Вие кви сте бе кръволоци такива цялата ВИ партийна идея е античовешка .Ако бяха толкова народолюбци щяха да протегнат ръка към всички останали партии ,да забравят различията и заедно да работят за България .... А те /БСП /са клептомани ....

57

Анонимен

преди 10 години

Хората ясно му показват, че искат да напуска и да имат нов председател, да променят партията и т.н. Едни си направиха партии, други движения, трети си направиха листи.Този *** нарочно се прави, че не вижда и ги кани да се върнат. Кажете ми, това не е ли *** :)))))

56

Dan

преди 10 години

Единни ние категорично побеждаваме, заяви Станишев. Кога това бе Сергооо, на последните парламентарни на предпоследните парламентарни,на последните местни на предпоследните местни или на последните президентски????? Абе някой да му обясни какво значи думата "категорично", дреме ми за БСП и АБВ ама се дразня като излезе някой от тях и започне да говори все едно ,че аз съм от друга плането и вчера съм кацнал!!!Лошото е че след тях и трева не никне...ама бабите и дедовците барабар с ***..

55

USA

преди 10 години

Dupi se na Purvanov samo i samo da e na vlas . Moge li Rusnak i Fes da misljat dobroto na BULGARITE zamislete se.....

54

Сашо

преди 10 години

До Анонимен:Даже от четири години се хвърля въпросния прахоляк - откакто безхаберниците бяха на власт ,начело с главоча безхаберник !

53

отврат!

преди 10 години

Проклет да е денят,в който този *** се е родил? КЪДЕ СИ ,ГОСПОДИ ?