75

Анонимен

преди 10 години

Отивай в пенсия др професор докато нетие изстинало челото,и тук щее както в украйна.Защо студентите нети откинат главата това се чуда.Мръсен червен дявол.

74

до nikos

преди 10 години

Да кажеш "***" на български професор,ректор на най-престижния университет в България означава единствено,че *** са родителите ти отгледали нещастно нищожество като теб...

73

До студент

преди 10 години

Каква власт те гони бе смехурко-полицията има задача да пази правата на всички граждани.Няма значение дали студенти ,политици ,работници ,дали са умни и красиви или глупави и грозни.Защо не пробвате да окупирате един частен университет смелчаго.Хайде давайте да видим какво ще ви се случи.Примерно Бургаския свободен ,къде плащам по 1000 лв семестриална такса на дъщерята.А вие пречите на колегите си да учат и да ходят на изпити .На политиците им е през оная работа за протеста на 30 ***

72

Анонимен

преди 10 години

Някой Ентилигент ще яде кютек най-накрая

71

до студента 95

преди 10 години

Правилно студенте че полицията пази но тя пази закона и реда независимо кой е на власт. Добре че студентите ни в Англия не са толкова умни като тебе.

70

nikos

преди 10 години

Тоя *** трябва да си ходи заедно с пияните си професори

69

от СУ

преди 10 години

Убедил съм се, че всеки компромис със закони, правилници и морал води до рецидивизъм.Ако в края на октомври проф.Илчев и Академическия съвет бяха поискали от прокуратурата онова, което искат сега нямаше да има да има втора окупация, а първата щеше да приключи за една седмица.Двама професори бяха наказани почти мигновено, а на окупаторите почти им бяха изказани благодарности.Проф. Илчев, цялото ръководство и Академическия съвет на СУ е редно да си подадат оставките заради безпринципност!

68

студент

преди 10 години

Браво на комунистите-социалисти, че така си пазят властта чрез полиция. Но това е до време другари. След това вие няма да сте на власт и знаете ли какво ще ви сполети .

67

Да г'е

преди 10 години

Много ме дразни факта, че политиците ни мислят за *** и прилагат едни и същи модели по няколко пъти окупацията 93-94 беше достатъчна. Много ми е интересно след 1-2 години къде ще са "лидерите" на тази окупация, ако се съди по предишната - с тлъсти стипендии, а после на държавната софра....

66

Даола

преди 10 години

Вън ***-псевдопротестиращи от Алма Матер ! Да подкрепим ректора проф Иван Илчев !

65

Анонимен

преди 10 години

Малко пресилено тази тема е поставена в рубриката ,,Крими'', защото няма рубрика ,,Клюки''! Вземам повод от Гълъбовски /89/.Преди години в училището ни имаше един легендарен зам. директор, който осигуряваше дребни ремонти, ред и спокойствие.Той посрещаше и изпращаше посетители, при него винаги можеше да се намерят клещи, тел, тесла и пирони.Сега ако отидеш там ще те посрещнат едни стражи на входа, едни цербери, които ще те обяснят, че е опасно да ви пуснат вътре, за да не пребиете някой ученик.

64

Димата

преди 10 години

Сега да си протестиращ срещу правителството е много модерно,имаш картбланш навсякъде.Само веднъж да извикаш някъде на улицата -"оставка" и веднага си обграден от микрофони ,ръкопляскания и медиен комфорт.:)))

63

ДА13

преди 10 години

Правилно!Крайно време е да се вземат мерки за такива като тези самозвани демократи и борци за свобода. Утвърдените и доказали се демокрации отдавна са измислили как да се решават въпросите за обществения ред.Има избори

62

Гълъбовски

преди 10 години

Абе, навремето в Университета имахме един бай Георги, беше нещо поддръжка на сградния фонд, сменяше крушки, ВиК ремонти и т.н. Та, бай Георги беше..."СТРОГ НО СПРАВЕДЛИВ" както казва Тодор Колев в един негов филм, който "студентите окупатори" със сигурност не са го гледали.Та, бай Георги, собственоръчно щеше да нашамари самозабравилите се *** и да ги изрита от Университета като мръсни кучета.Каква прокуратора? Защо НИЕ ще плащаме луди пари за обуздаването на 5 дрогирани ***?

61

Анонимен

преди 10 години

10 *** пречат на хиляди нормални хора да учат. Толкова ли не могат да се съберат 100 човека да им ударят по 5 шамара на *** и да ги разкарат от там ? Толкова ли е трудно ?

60

Горския

преди 10 години

След като СУ няма читави чистачки,които да изчистят ***, веднага трябва да се спре държавното му финансиране. България няма нужда от държавен университет в които 25000 студенти и няколко хиляди преподаватели и администрация като овци наблюдават как десетина перковци си правят кеф.А ректора, не да подава оставка, а да бъде съден за престъпление по служба.

59

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 82 Хайде стига си се крил бе,***. Кажи си името поне,стига с тая анонимност. Току виж си се оказал един от тия ок*патори,та те е страх някой твои колега,колегиално да ти разшири халката .

58

Ваня

преди 10 години

Дано по-бързо се възстанови нормалния живот в СУ. Казвам го като човек, завършил СУ, с лекции на 100% в Ректората. Майка на студентка в СУ и дъщеря на завършила СУ. Настоящите окупатори дори български език говорят на диалект.... С пресъсвани студентски права и т.н... Явно не ги бива много много.... С една прерпатка от филм - като не искат на учат да ходят на работят в Мак Доналдс

57

Анонимен

преди 10 години

Вчера , като пътувах в автобус чух едно девойче да се оплаква по телефона , явно на своята майка. Тя каза " ...това даже не са обявилите се за ранобудни , ми някакви дето протестирали срещу Орешарски. Решили да окопират университета , как така се взима такова решение ? Толкова зор и накрая нищо заради някакви"...Очевидно момичето не беше от София и кой знае какви лишения търпи тя и нейното семейство !!!Трябва полицията да ги арестува и всеки засегнат да ги съди ! Съвсем демократично е !

56

kremenaabv

преди 10 години

версията, че 10 лапета могат да разкарат охраната на държавно учреждение и да го затворят е за пълни наивници. същата охранителна фирма има над 500 служители, а знаем, че в този бизнес няма случайни хора, всички идват от службите и бсп