221

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевГорният болен мозък и за земетресение като съобщят твърди, че го финансира Борисов! До такава степен е обладан от ББ , човечецът, че просто ни се плаче, като го гледаме ! Дано поне пуснат в детските магазини кукла на супермен, да му я пратим!

220

Факти

преди 10 години

Няма значение, кой е крив и кой е прав. Важно е кой действа. Те действат, а вие гледате и наблюдавате. Те имат силата, а не тези, които нищо не правят. Демокрацията принадлежи на активните и действащите, дори да са 100 човека. Ех този ЕС. Украйниците са 2 пъти по-бедни от нас по покупателна способност на човек- GDP Purchasing Power Parity per Capita: $7,422- Украйна и $15,933- България , а износът на човек на България($4285) е 2.7 пъти по-голям от този на Украйна($1555). Това са ФАКТИ.

219

Анонимен

преди 10 години

EIIIIII BOIKO PAKK E RAZBARZAL KESIQTA S PACHKI I IM E OMOTAL GLAVITE.

218

neni4a

преди 10 години

Ако на тия студенти-окупатори им е платено,ще ги разбера за усилията им. Ако не,то направо съм втрещен от простотията им. И цялата работа,няма да опира до сваляне на правителството,а до отлагане на изпитите,че явно само са празнували досега и на изпитите,ще ги скъсат като самото нищо.Тия,явно само мама и тате им плащат разходите и ако ги скъсат,кранчето ще пресъхне и ще трябва да бачкат или проституират.Особено ако не работят,тази окупация им е последна надежда да минат между капките

217

Турчин

преди 10 години

Простащината на българина няма край.Как един нормален и разумен човек няма да подкрепи протеста за където става въпрос за неговите права и свободи,за нормалното бъдеще на децата му.Само един *** или *** или подкупен керез не би подкрепил правата си.

216

златко

преди 10 години

Мислех, че ще и оставят на мира.Е, няма да стане- докато българия не стане като Сирия.Но мишките ,които ще го предизвикат, първи ще се изпокрият.

215

Анонимен

преди 10 години

Вижте докъде са стигнали нещата:Дотам, че децата на България да трябва да протягат ръка на по-възрастните, за да ги изведат от политическата им летаргия и апатия!

214

OZ

преди 10 години

*** 2 - Презареждане.

213

анонимен

преди 10 години

Боко тиквата ще съсипе държавата,този човек е болен.

212

zzz

преди 10 години

Зад всичко прозират белите конци на Цветанов и Борисов! Това са хората ,които вече една година клатят държавата!

211

Анонимен

преди 10 години

осъзнаи се народе спрете с окупацията.

210

Турчин

преди 10 години

Българина никога не е знаел какво очаква от живота

209

До Студентите

преди 10 години

Няма как и никой няма да разреши да свалите законно избрано правителство! Спрете да обръщате внимание на този *** Борисов, защото заради него ще провалите образованието на хиляди ваши колеги!

208

Анонимен

преди 10 години

Европарламентът финансира едноличната фирма на Моника Йосифова Станишева Актив груп ЕООД. Фирмата на съпругата на председателя на Партията на европейските социалисти /ПЕС/ и председател на БСП Сергей Станишев е бенефициент по проект, който се субсидира с бюджета на европейския парламент.Актив груп доби скандална популярност покрай аферата "Хохегер", като подизпълнител на осъдения в Австрия лобист.

207

до 231

преди 10 години

Стига сте ни плашили с Борисов и Цветанов бе ***. Вие комунистически мекерета сте много по вредни за България отколкото тях. Затова първо трява да изметем управляващата в момента путинска *** и след това да се заемем с Борисов и Цветанов.

206

българин

преди 10 години

Уважаеми господа постаци коментиращи,Какви комунисти ,какви фашисти търсите ,какви доводи излагате,какво правителство на БСП ненавиждате ,какъв Герб, какъв друг...Не виждате ли призивите за "окупация"- присъщи са на Хитлер, не виждате ли ,че някому се иска тук да има гражданска война? Това хубаво ли е,уважаеми учници?Осъзнайте се.България е на всички и не я делете.Иначе сте ***!

205

Анонимен

преди 10 години

По долу чета : за всичко е виновен Бойко или:за всичко е виновен Станишев НЕ ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ВИНОВНИ СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕМ КАКВО ПРАВИМ И КАКВО ИСКАМЕ защото не гласуване ,защото нямаме гражданска позиция ,зощото избираме някой и не му търсиме никъква отговорност

204

Анонимен

преди 10 години

Петдесетте години, се смеехме на французите, че сменяли правителствата си като носни кърпички... Сега Франция, е на едно от първите място в света по качество на живота, а ние на последното. Благодарение на нашите нагли, целомандатни, корумпирани, инатливи и *** комунистическо-бандитски правителства.

203

St. John Red

преди 10 години

Полицията да си свърши работата и да вдигат седянката.Кога учите бре ***?

202

Анонимен

преди 10 години

До Василев "..руските,монополи,банки и корпорации,които стоят и зад ранобудните студенти.."Опашата лъжа, дядо, тия точно банки и монополи стоят зад любимото ти правителство и прекалено нагло е да лъжеш, че стояли зад студентите ! Това дори и някои от кутевчетата не го правят, срамуват се !