49

Анонимен

преди 10 години

Първанка, дърпай още членове! Ти си !

48

гешев

преди 10 години

да не допускаме протурски ориентирани да влязат в европарламента!

47

Буда няма общо

преди 10 години

Сега с факти:Първанов/ГОЦЕ/ препоръчва Борисов/БУДА/ на Генерал Бригадир Аспарухов. Той пък го препоръчва на Симеон Кобурга и БУДА става главен секретар на МВР. След това Доган/АГЕНТ САВА/ предлага на ГОЦЕ БУДА за Генерал. ГОЦЕ му връчва Генералско звание а после БУДА предлага на ГОЦЕ Доган/САВА/ да бъде награден с най- високото Държавно отличие орден "СТАРА ПЛАНИНА"Боже хора,не е ли видно че и 3-та доносници на ДС- ГОЦЕ,БУДА И САВА са навързани като свински черва!

46

гешев

преди 10 години

гласувате са станишев, получавате доган, местан и другите мазници и ще ви управляват от дпс!

45

Анонимен

преди 10 години

МАЯ, ЛОШО МАЯ- ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА СИ ИЗПЪЛНЯВАТЕ ПРЕДИЗБОРНИТЕ ОБЕЩАНИЯ, А ЛЕГНАХТЕ НА ТУРЦИТЕ ? ДАДОХТЕ ИМ ОБЛАСТНИ, ЗАМ.ОБЛАСТНИ, МИНИСТРИ, ЗАМ.МИНИСТРИ, ОТКАЗАХТЕ СЕ ОТ ТРИТЕ НЕЩА, КОИТО ВИ ПРАВЕХА ЛЕВИ- СЕМЕЙНОТО ПОДОХОДНО ОБЛАГАНЕ КАТО МЯРКА СРЕЩУ ДЕМОГРАФСКИЯ СРИВ, ОТМЯНАТА НА ПЛОСКИЯ ДАНЪК, КОЙТО ПО СВОЯТА СЪЩНОСТ Е ДЯСНА МЯРКА И СТРОЕЖА НА АЕЦ БЕЛЕНЕ. НЕ ГИ РЕАЛИЗИРАТЕ ЗАРАДИ КОАЛИЦИОННИЯ ВИ ПАРТЬОР, КОЙТО НЕ Е КОАЛИЦИОНЕН, А ВИ ВОДИ ЗА НОСА-7% КОМАНДВАТ 22% .ЖАЛКО ЗА ВАС-НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВЯ

44

Анонимен

преди 10 години

Мая каквото и да казваш ,Първанов ви знае що за стока сте ,затова иска да се разграничи от вас

43

точно

преди 10 години

точно пък тоя *** ли намерихте да цитирате?!

42

ИСТИНАТА

преди 10 години

Бойко се обеснява като ученичка на Сергей че няма общо с Първанов и не участва в разцеплението на БСП а това е решение единствено на Гоце Ага и шадраванаджията и неколцината около тях,милия Буда нямал общо както обеснява подробно на Сергея.ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА

41

Maya Manolis

преди 10 години

Майчето е сигурна пандизджийка заради аферата Костинброд при следващия режим, какъвто и да е той. Знае го и играе "ва банк". А какво става в БСП-то не ми дреме. Всички който излизат и влизат там са руски ***.

40

Тоя Оня

преди 10 години

Нали това беше разширяване на електоралната подкрепа .. сега пък им пречело ... изберете си теза и я подържайте докрай, че се обърках вече

39

Анонимен

преди 10 години

KOMUNISTI BEZBOJNICI,TERORISTI VZRIVIAVSHTI CYRKVI

38

СЕЛЯНКА

преди 10 години

Мая не знае ли ,че от ферментирали сливи компот не става и кисело джибри сладка ракия не се става? Ако ще *** от бъз да направи народът след нея няма да тръгне.

37

ИСТИНАТА

преди 10 години

Бойко в кърваво писмо до Сергей: Спри да замесваш ГЕРБ в разцеплението на БСП! Не участвам в сценарии! "Обръщам се към Вас с настоящото отворено писмо по повод зачестилите спекулации в публичното пространство, че съществуват договорки и сценарии за разцеплението на БСП, в които се намесват ГЕРБ и лично моето име.Уверявам Ви, че всички подобни твърдения са умишлени и безпочвени опити за манипулация", гласи писмото, което е подписано лично от Бойко Борисов.

36

Анонимен

преди 10 години

Махайте предателите и пуснете водата след тях! Това е уникален шанс да се изчистите от *** и задкулисието!

35

Анонимен

преди 10 години

От БСП трябваше още миналата седмица да проверят устава и да вземат мерки относно отцепниците. Няма подобен работещ пример в историята - някой да се е отделил от голяма група и след това да е успял.

34

Мая я сърби, СерГЕЙ

преди 10 години

T рябва ли да си лека жена,с обратни сексуални наклонности,пияница,наркотрафикант или крадец за да си в ръководството на БСП?

33

fen

преди 10 години

ха ми сега баба ми от село <от Вилата де>за кого ще гласува

32

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА *** сврако

31

Веско

преди 10 години

Върнете се или почваме с компроматите, ще ви направим по лоши и от страшилището Бойко Борисов

30

Ботев

преди 10 години

Отначало беше - който е в абв е автоматично изключен.После стана - абе молявисе, ама моля, молявисе, размислете 1-2-3 пъти, щото можеби ще трябва да ви изключим..Аууу голям страх. И то основателен. Гоце май ще им набие шортите лошо..