221

АТАКИСТ

преди 10 години

до 337 ОдисейчоДобре де, не щеш дружката на Тиквата за коалиционен партньор тоест Валерчо с НФСБ. КОй искаш за коалиционен партньор на тия реформатори? Кунева или Раданчо Кънев? Кажи име, кажи партия.Знам че не можеш да кажеш, защото си безмозъчен индивид!

220

Вирджиния

преди 10 години

Населението на България се топи, а и тя милата ще става все по-бедна и бедна..Който и да идва ще е така, такава е геополитиката на слагачество пред Големите братя. Има лош вариант за промяна на геополитиката-има възможност за война в Украйна. Западна Украйна и НАТО против Русия, източна У-на, Китай и ОДКБ. При победа на ОДКБ Евразийският съюз ще се разшири и ще включи Източна Европа. Това е лош вариант на Запада, но неизбежно е, че Евразийският съюз ще се разширява, а запада ще тъне в дългове

219

Анонимен

преди 10 години

Име ли искате- Светльо Витков Хиподилски! Подай им лопатата!

218

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТ Абре, АТАКИСТ, наясно ли си, че "Там за туманами" е крадена от саундтрака на "Кръстникът"?

217

Дон Кольо

преди 10 години

До АнонименАбе и Баце не е стока, абе дай направо да турим за президент Волен Сидеров, поне да знаем що тая държава е сбъркана. Предлагам и Христо Стоичков за министър на културата и образованието(ще ги слеем министерствата). А за премиер - файда няма, значи умствения инвалид Цветанов.

216

АТАКИСТ

преди 10 години

до 327Одисейчо, Олигарха Валери Симеонов с Реформатосрки блок ще дойде на власт, нали?Ой ненагледен прозорлив мамин сладък!

215

Анонимен

преди 10 години

Моя скъпа приятелко Вирджиния, ние трябва да се молим Богу горещо да изпрати най- злите си ангели на Съвестта в тези пропаднали злодеи и тогава те всичко ще си спомнят!Лека нощ мила моя, а аз ще отворя Стария завет за да прочета, как Бог е постъпвал в такива случаи.

214

Вирджиния до 319

преди 10 години

То човек само за момент да погледне тук и се вижда кой е откачил..Вижте това, че поругавате така "живите факли" не ме изненадва, но въпросът е, че Бог никога няма да ви прости греховете и наглостта, и предателствата. Вероятно Православието и Вярата за вас също за нещо "откачено", но определно не само мозъците ви, но и моралът ви е за психодиспансер. Каква е тази агресия тук, каква е тази простотия? Та такива като вас ли ще "оправят" страната? Позор не само за Б-я, а и за Човечеството сте!

213

Одисей 2,5

преди 10 години

До ultrаmindАз съм малък ,кротък и хрисим интелектуалец и искам държавата ми да е скучна *** и отегчителна НО в същото време бедна ,с право само за силните и богатите затова ще гласувам за БСП ДПС АТАКА една коалиция която чудно добре се справя с моите искания

212

Дон Кольо

преди 10 години

Не подценявайте глупостта на българина. След тия, които ги гледаме от 24 години, българина ще надскочи себе си, като даде най-голям процент за Бареков. Това ще е върха на глупостта, но следващият премиер ще е или Бареков, или банкянската тиква. Сега да се чуди човек, кой е по-лошия. Поне *** говори като човек и мяза на човек, за разлика от Баце, който си е чист говедар.

211

АТАКИСТ

преди 10 години

до 318Одисейчо, твоят пост се охарактеризирва с израза на проституиращите *** на жълтите павета, когато ги питат какво искат, те изломотват: Искаме промяна!Но откъде ще дойде не знаят...Искали промяна бе, затова искали да свалят ***, а не им идва на акъла(или много добре знаят) че Тиквата идва на власт ако *** паднат. Тиквата+ твоите любими реформатори. Идилия!Nice, a?Папагалчо Одисейчо...няма спасение за теб!

210

Анонимен

преди 10 години

Сидеров умее да лъжесвидетелства и да да склонява към лъжесвидетелстване. При инцидента *** магистралата натопи Павел Чернев и него обвиниха вместо Сидеров, но в последствие стана ясно, че Сидеров е виновен, а Чернев е бил изнуден от него да дава лъжливи показания и да се признае за виновен, вместо Сидеров. Много бързо се забрави тази случка, при която Сидеров подивя на магистралата, стреля с пистолет, спука гумата на автомобил в движение и преби хората в него, защото си помислил, че го следели.

209

rom

преди 10 години

chok na civilizaciite sled padaneto na berlinskata stena svarchva idiologi4eskia chok istok zapad sega e civilizovania zapad srechtu divia istok nai lochoto e 4e balkanliite se mislyat za umni tam e golyamata grechka na balkanite . DIVITE BALKANI SRECHTU CIVILIZOVANA EVROPA .

208

Анонимен

преди 10 години

До Вирджиния до 309Мухахаха! какви живи факли, ***...ти си откачила. Един варненски ублюдок го подпалиха собствените му другари, на принципа "изгори, за да светиш"...

207

Вирджиния до 309

преди 10 години

Да им стане срамно...не вярвам. За съжаление Б-я счупи рекордите по предателство за последните 24 години. Компютърна индустрия, роботика, животновъдство блокове от АЕЦ-цели клонове даже цяла една икономика бе разпродадена. И някой го е срам ли? "Живите факли" на Б-я потресоха целия свят миналата година, хората по света бяха в шок, та как може в страна от Европа за месец да се самозапалят 5 човека? Какво се случва с този народ, как живеят тези хора? Само БГ предателите не се трогнаха, а Тикван.не

206

АТАКИСТ

преди 10 години

до 314Там е въпроса че и за пари няма кой да го убие, защото не засяга ничии интереси на българи в България, чедо !Убиват онези които се месят в чужди бизнеси. Понял?

205

Anonym. Organisation

преди 10 години

Аз затова не гледам телевизия и не чета новини в нета - днес е изключение и съжалявам, защото новините ти изпиват енергията... По-добре беше да направим нещо СВОЕ, а не да защитаваме партии и идоли - трябваше да се съберем и да изградим ОТДЕЛ СРЕЩУ ЛОШОТО и да го изкореним.

204

БГ килъри къде сте?

преди 10 години

Е писна ми от тоя *** откачен Болен Сидерофф.Няма ли някой да му поръча стрелец.Там Килъри милъри да свършат нещо полезно за България поне веднъж и да му пуснат някои куршум в тиквата на този шизофреник на конци.Едвали ще е много скъпа поръчката за психично болен човек.

203

ТУРЧИН

преди 10 години

БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЛУДИ КАТО сидеров

202

АТАКИСТ

преди 10 години

до 304Одисейчо, значи признаваш все пак че ще им е нужно да влязат в коалиция, нали така? В ПРИНЦИПНА КОАЛИЦИЯ, НАЛИ ТАКА? Според твоите думи, нали? А сега чедо ми кажи с кого може да се коалира реформаторският блок, като изключим *** и гробаджиите за да съставят мнозинство за да управляват???Давай име на следващата партия която ще е образува ПРИНЦИПНА КОАЛИЦИЯ с Реформаторски блок прескочила 4%-та бариеЧакам , душице ненагледна! Не го прибирайте още в Карлуково- забавен ми е Одисейчо